19.01.06, 10:46
Mam taki apel do tch którzy korzysają z internetu i nie tylko "zróbcie coś, pokażcie jako przyśli wyborcy, gdzie macie tą badziewiastą władzę, samorząd z "łaskiś pełna" może do k... n... wezmą się chociaż w roku wyborczym do roboty!
Obserwuj wątek
    • karolcia59 Re: Apel....! 19.01.06, 11:22
      O widzę kolega poruszony sytuacją polityczną,dobrze,takich nam trzeba,ale
      pisanie :zróbcie coś,to nic nie zmieni.Może trzeba przejść do realu i spróbować
      fizycznie (coś robienia).Jestem otwarta na propozycję.Pozdrowienia z życzeniami
      owocnego działania.
    • bloodedhabit Re: Apel....! 19.01.06, 11:41
      Zróbcie tzn. zacznijcie myśleć pozytwnie nie w przyziemnych kategoriach. Na konkrety przyjdzie czas trochę póżniej, jeszcze za wcześnie, trzeba zaczekać na "powiew wiosny":):):):):):):):):) a jesienią, co poniektórym będzie :(:(:(:(:( he i będzie naprawdę prawie nikomu nie będzie żal!!!!
      • karolcia59 Re: Apel....! 19.01.06, 12:05
        Moje myśli sa całkiem przyziemne,czy rzeczywiście w noc spadnie tem. do -30 st.
      • antybioticmax Re: Apel....! 19.01.06, 23:38
        bloodedhabit napisał:

> Zróbcie tzn. zacznijcie myśleć pozytwnie nie w przyziemnych kategoriach. Na kon
        > krety przyjdzie czas trochę póżniej, jeszcze za wcześnie, trzeba zaczekać na "p
        > owiew wiosny":):):):):):):):):) a jesienią, co poniektórym będzie :(:(:(:(:( he
        > i będzie naprawdę prawie nikomu nie będzie żal!!!!

Na konkrety? Scenariusz jest prosty, będzie parę masowych imprez na których pospólstwo pochla. Powie się, że się coś organizuje i tyle bo nie ma kasy jest bieda nic nie można zrobić a to co zrobiono to i tak dużo aż za dużo. I generalnie jest tak jak powinno być!
    • hallszka Re: Apel....! 31.01.06, 18:58
      szczerze mówiąc nie zdązyłam sie tu jeszcze dobrze rozejrzec by wogole zabierac
      zdanie na temat/za krotko tu jestem /.Niemniej jesli jest tu wiecej o podobnym
      zdaniu "wyborców"jak autor tego wątku, to oczywiscie włodarzom tego miasteczka
      i okolic nie jest ono równiez obce...zatem co proponujecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka