Dodaj do ulubionych

Kawa i plotki - Białystok :)))

08.05.06, 11:54
Hej :) Nie wiem czy to odpowiednie forum, ale... no właśnie siedzę z córeczką w domu i czasami to już myślę że zwariuję. Kiedyś miałam mnustwo znajomych ale jakoś tak się porobiło że gdzieś poznikali, część kolezanek wyjechała w rózne strony Polski i świata, część koleżanek urodziła dzieci dosyc wcześnie i kontakt sie urwał bo to inne obowiazki, inne tematy, problemy, a te które zostały to dzieci albo nie planują wogóle albo kiedyś nie wiadomo kiedy więc już ja nie ejstem dla nich wygodnym towarzystwem, ja jestem tak zupełnie po środku. Oj pisze troche chaotycznie. Ogólnie chodzi mi o to czy są tu jakieś mamy z Białegostoku które miałaby ochotę wyjśc raz na jakis czas na kawę, plotki, oderwać się od codziennosci :)
Pozdrawiam i zapraszam na moje gg jeśli znajdzie się jakaś chętna mama.

Kasia
Obserwuj wątek
    • lila1974 Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 09.05.06, 09:15
      Może spróbuj tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=605
      • inez21 Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 09.05.06, 10:03
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37053
        poszukaj też tutaj na tym forum,a z jakiego jestes osiedla i w jakim wieku masz
        córeczkę???
        • inez21 Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 09.05.06, 10:08
          Zajrzałam na twoją stronke:) ja mam synka z 20 lipca 2004 i też mieszkam w
          Białymstoku:)
    • monika19782 Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 09.05.06, 12:15
      Hej
      Tez jestem z Białegostoku. Mam dwie dziewczynki 4 letnia i roczną. Jestem w
      podobnej sytuacji, koleżanki ze studiów powyjezdżały a te które zostały
      prowadza zupełnie inny tryb zycia i czasem brakuje wspólnych tematów, chętnię
      nawiąże kontakt. Pozdrawiam
      • lakie Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 09.05.06, 20:31
        Dzięki za odzew, napisze na priw :)

Kasia
        • villem0 Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 12.05.06, 11:25
          O, widzę że ktoś tu lubi Pratchetta :D
          Czyżbym wyczuwała podobne poczucie humoru? :D

Z jakiego osiedla jesteś koleżanko i czy chcesz spotykać się przy okazji
          spacerów z berbeciami, czy wyskoczyć do knajpy na soczki/piffko i np. pogadać
          przy bilardzie? :)
          • katse Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 17.05.06, 21:02
            dziewczyny gdzie w bialymstoku mozna kupic fajna kuchnie dla
            trzylatki?
            K
            • mamakasienki1 Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 07.07.06, 15:08
              Hej
              Lakie ja w podobnym wieku i w podobnej sytuacji, no i też mieszkamy w
              Białymstoku.
              U nas to wygląda tak, że to ja zostałam po studiach w Białym a koleżanki
              wróciły w swoje strony.
              Kasia pół roku młodsza od Asi, ale już całkiem nieźle sobie ze wszystkim radzi,
              no i jest miłośniczką teletubisiów, shreka jeszcze jej nie włączałam.
              • lakie Re: Kawa i plotki - Białystok :))) 08.07.06, 14:25
                ja Was wwszystkie dziewczyny strasznie przepraszam że dopiero się odzywam. Pewnie pomyślałyście że napsała taka i olała sprawę ;) Miałam trochę zawirowań w życiu niezbyt przyjemnych więc nie miałam jak zajrzeć nawet na forum.
                Ja bardzo chętnie wyskoczę na kawkę, piwko, albo spacerek. teraz strasznie gorąco to raczej rezygnuję ze spacerów, ale jest i dobra strona wakacji, moja mama ma własnie wakacje i moze zaopiekować się wnuczką a ja moge się wyrwać na mełe plotki.
                A jeśli chodzi o osiedle, to mieszkam na Leśnej Dolinie więc spacerki z dzidzią to tylko w tych rejonach, ewentualnie w rejonach ul. Produkcyjnej/Bacieczki bo tam też często bywam. Ale na kawę i plotki to w każde miejsce mogę sama dojechać :D

Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka