brian_molko_fan 01.10.09, 16:44 Co sądzicie o Marcinie z 'Mam Talent'? Wg. mnie jest wspaniały^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Marcin Majewski 01.10.09, 16:55 oglądałam. znaczy słuchałam muzyki { słuchawki } i tak se patrzyłam. ii on przyszedł na scenę coś tam gada, chciałam powiedzieć mamie , że mogła ona { Marcin x d }włosy zapuścić bo brzydko wygląda. a mama gada ' ale jak dziewczyna wygląda! ' a ja ' to to chłopak?! ' ; d wygląda jak dziewczyna ale ładnie śpiewa ; - )) Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Marcin Majewski 01.10.09, 16:59 Ładna laska z niego xD ja tak samo jak sophie <3 Ma wspaniały głos ... *-* Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Marcin Majewski 01.10.09, 17:56 Gość naprawdę ma talent i wielką charyzmę. Do tego oryginalny. Na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Marcin Majewski 01.10.09, 18:38 Na początku bardzo mi się spodobał, bo piosenkę Gagi wykonał w swoim własnym stylu, ale po jakimś czasie znalazłam na You Tubie praktycznie identyczną wersję tej piosenki,którą śpiewa Gaga. Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
brian_molko_fan Re: Marcin Majewski 02.10.09, 13:25 On jest genialny. Ma wspaniały głos świetnie wygląda^^ Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: Marcin Majewski 02.10.09, 14:19 świetny. śliczny. zajebisty ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Marcin Majewski 02.10.09, 14:19 spoko. ale mógłby trochę przytyć. xD w pierwszej chwili, myślałam, że to dziewczyna. i powiem prawdę, że do końca nie byłam pewna ;d superr głos. zaśpiewał bardzo dobrze. nierozumiem tylko walniętej Gosi F. 'Jesteś dziwny, ale przez to interesujący' Te jej miny.. omg. mogła by założyć kabaret, 'Jak zrobić z siebie idiotę'. Odpowiedz Link Zgłoś
brian_molko_fan Re: Marcin Majewski 02.10.09, 14:55 rosalie napisał(a): > spoko. > ale mógłby trochę przytyć. xD > w pierwszej chwili, > myślałam, że to dziewczyna. > i powiem prawdę, > że do końca nie byłam pewna ;d > superr głos. zaśpiewał bardzo dobrze. > > nierozumiem tylko walniętej Gosi F. > 'Jesteś dziwny, ale przez to interesujący' > Te jej miny.. omg. > mogła by założyć kabaret, > 'Jak zrobić z siebie idiotę'. Buahaha xD ta wypowiedź mnie rozwaliła xP Mnie wkurza to że ona tak zamula... Każdą impreze by zwaliła xD Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Marcin Majewski 14.10.09, 16:18 jest beznadziejny wyglada jak dziewczyna brzydko spiewa i wogole nie wiem jakim cudem przeszedl!i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
janet_kaulitz iii .. 31.12.09, 00:48 według mnie super , czekam aż nagra jakąś płytkę . xd Odpowiedz Link Zgłoś