Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Reserved - jeansy

14.11.06, 18:09
    Jestem ciekawa jak oceniacie jakość jeansów kupionych w reserved? Jesteście
    zadowolone z ich zakupu?
    Obserwuj wątek
      • monica_b Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:18
        ocena odziezy firmy reserved w skali 1-10 - ZERO
      • foamclene Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:19
        nie przepadam
        • aliennis Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:26
          Nie kupuję w Re-nic mi tam nie odpowiada a zwłaszcza ceny nieadekwatne do
          jakości. Mąż ma dwie pary jeansów i o jakości mogę powiedzieć ,ze jest do dupy
          P.Po kilku praniach robią się przetarcia ,metki się strzępią ,materiał jakiś
          lichy.Nie warto.
      • maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:26
        mam jedna pare, bardzo mi sie podbaja, ale nie liczę na to, ze wytrzymaja do nastepnego lata (kupione w sierpniu)

jakosc nie powala na kolana, ale wzory maja fajne.
        • neskaj Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:44
          Nie polecam a raczej ODRADZAM ;> Jeansy z re po kilku praniach tak sie
          rozciągają, ze praktycznie nie da sie w nich chodzić;/ Jesli już to kupuj
          romiar mniejsze;P
          • maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:55
            naprawde?

moje, kupione jak juz pisalam w sierpniu i prane czesto, bo co tydzien (gora co dwa tygodnie) fason trzymaja (nic sie nie rozciagnelo), trzymaja tez kolor, i mimo czestego uzytkowania nie wypchaly sie w nich kolana...

albo ja mam szczescie, albo ty pecha;) ale tak szczerze: gdy szukam dzinsu dobrej jakosci, a nie po prostu fajnego wzoru, to do re nie zagladam.
            • neskaj Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:59
              Szczerze mówiąc nie uważam, żebym miała pecha, bo wszystkie jeansy z re są z
              tego samego materiału(nie życzę Ci zle;) A od sierpnia to duzo czasu nie
              minęło;P
              • maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:04
                byc moze czasu malo:) ale to Ty napisalas ze juz po kilku praniach sie rozciagaja:p

kilka czyli ile? moje, wydawac by sie moglo, kilka pran maja juz za soba:p
                naszczescie, jak juz pisalam, nie liczę na ich wieloletnia zywotnosc:p

ale tak bardzo mi sie podobaja:D
                • maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:07
                  i chyba jednak mam szczescie

dzinsy Twoje i nicky (od wrzesnia) rozciagnely sie, a moje nie. czary mary.
      • n_nicky Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:04
        kupiłam we wrześniu jedną parę i od tamtego czasu się trochę rozciągnęły, więc
        dobra rada - kupować rozmiar mniejsze ;)

ogólnie poziom Re spadł do zera i chociaż znajduję ubrania, które mi się
        podobają, to jednak po przymierzeniu czar pryska, bo okazuje się, że nic na mnie
        nie pasuje, bo jest źle wykonane...
        • sanvitalia Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:27
          n_nicky napisała:

> ogólnie poziom Re spadł do zera

nawet niżej niestety. nie polecam jeansów stamtąd. moje po trzech miesiącach
          wyglądały jakby miały conajmniej 10 lat :(
        • zielona2000 Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 21:25
          Ogólnie czasem trafi się coś fajnego, ale jeśli chodzi o dzinsy... cóż nie mam
          zbyt miłych doświadczeń...
          Kupiłam dzinsy w rozmiarze S, bo takowy noszę zwyczajowo (36). Nosiłam je chyba
          z miesiąc, potem oddałam mamie, która nosi duże L (40-42) Pasowały na nią
          idealnie... :/
      • rzesa20 Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 21:14
        ja nie narzekam na moje
        • m0nam Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 22:17
          A ja mam jedne jeansowe rybaczki z re - kupione dwa lata temu i wygladaja, jak
          nowe - nie chadzam w nich jakos namietnie, ale jednak raz po raz zakladam.

Natomiast spodnice jeansowa z dodatkiem lycry, kupioną w podobnym czasie
          wyrzucilam po roku, bo rozciagnela sie okropnie, powypychala i stracila fason.
          • kropisia Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 09:46
            A maja w RE jakies rurki, czy nadal takie szerekie na dole?
            • m.noma Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 09:48
              Jam mam juz 3 lata szwedy z reserved i przezyly kilka pran i wiele wyjsc i maja
              sie dobrze :)
      • houhou Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 10:19
        Mam dwie pary. Kupowałam super dopasowane. Po kilku miesiącach jedne mają
        kolana wypchana jak radziecki dres, a drugie mogę zsunąć przez biodra bez
        rozpinania:( Badziewie jakich mało.
        Zainwestuj w coś lepszego, zapłacisz więcej, ale będziesz zadowolona i dłużej
        ponosisz.

• guapatia Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 14:01
          fakt faktem-jeansy z RESERVED nie sa dobrej jakosci,albo ja mam
          pecha...rozciagaja sie jak zadne inne;(
      • martula84 Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 14:20
        Kupiłam jedne pod koniec sierpnia. Bardzo mi się podobały, niestety rozciągnęły
        się i teraz mogę zdjąć je bez odpinania.
        • batutka Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 17:08
          no fakt, rozciagaja sie, a moje dodatkowo przy przysiadzie pekly na kolanie:-)
          • aga681 Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 20:55
            moje też pękły na kolanie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka