margo84 14.11.06, 18:09 Jestem ciekawa jak oceniacie jakość jeansów kupionych w reserved? Jesteście zadowolone z ich zakupu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monica_b Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:18 ocena odziezy firmy reserved w skali 1-10 - ZERO Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:26 Nie kupuję w Re-nic mi tam nie odpowiada a zwłaszcza ceny nieadekwatne do jakości. Mąż ma dwie pary jeansów i o jakości mogę powiedzieć ,ze jest do dupy P.Po kilku praniach robią się przetarcia ,metki się strzępią ,materiał jakiś lichy.Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:26 mam jedna pare, bardzo mi sie podbaja, ale nie liczę na to, ze wytrzymaja do nastepnego lata (kupione w sierpniu) jakosc nie powala na kolana, ale wzory maja fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:44 Nie polecam a raczej ODRADZAM ;> Jeansy z re po kilku praniach tak sie rozciągają, ze praktycznie nie da sie w nich chodzić;/ Jesli już to kupuj romiar mniejsze;P Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:55 naprawde? moje, kupione jak juz pisalam w sierpniu i prane czesto, bo co tydzien (gora co dwa tygodnie) fason trzymaja (nic sie nie rozciagnelo), trzymaja tez kolor, i mimo czestego uzytkowania nie wypchaly sie w nich kolana... albo ja mam szczescie, albo ty pecha;) ale tak szczerze: gdy szukam dzinsu dobrej jakosci, a nie po prostu fajnego wzoru, to do re nie zagladam. Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 18:59 Szczerze mówiąc nie uważam, żebym miała pecha, bo wszystkie jeansy z re są z tego samego materiału(nie życzę Ci zle;) A od sierpnia to duzo czasu nie minęło;P Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:04 byc moze czasu malo:) ale to Ty napisalas ze juz po kilku praniach sie rozciagaja:p kilka czyli ile? moje, wydawac by sie moglo, kilka pran maja juz za soba:p naszczescie, jak juz pisalam, nie liczę na ich wieloletnia zywotnosc:p ale tak bardzo mi sie podobaja:D Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:07 i chyba jednak mam szczescie dzinsy Twoje i nicky (od wrzesnia) rozciagnely sie, a moje nie. czary mary. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:04 kupiłam we wrześniu jedną parę i od tamtego czasu się trochę rozciągnęły, więc dobra rada - kupować rozmiar mniejsze ;) ogólnie poziom Re spadł do zera i chociaż znajduję ubrania, które mi się podobają, to jednak po przymierzeniu czar pryska, bo okazuje się, że nic na mnie nie pasuje, bo jest źle wykonane... Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 19:27 n_nicky napisała: > ogólnie poziom Re spadł do zera nawet niżej niestety. nie polecam jeansów stamtąd. moje po trzech miesiącach wyglądały jakby miały conajmniej 10 lat :( Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 21:25 Ogólnie czasem trafi się coś fajnego, ale jeśli chodzi o dzinsy... cóż nie mam zbyt miłych doświadczeń... Kupiłam dzinsy w rozmiarze S, bo takowy noszę zwyczajowo (36). Nosiłam je chyba z miesiąc, potem oddałam mamie, która nosi duże L (40-42) Pasowały na nią idealnie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: Reserved - jeansy 14.11.06, 22:17 A ja mam jedne jeansowe rybaczki z re - kupione dwa lata temu i wygladaja, jak nowe - nie chadzam w nich jakos namietnie, ale jednak raz po raz zakladam. Natomiast spodnice jeansowa z dodatkiem lycry, kupioną w podobnym czasie wyrzucilam po roku, bo rozciagnela sie okropnie, powypychala i stracila fason. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 09:46 A maja w RE jakies rurki, czy nadal takie szerekie na dole? Odpowiedz Link Zgłoś
m.noma Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 09:48 Jam mam juz 3 lata szwedy z reserved i przezyly kilka pran i wiele wyjsc i maja sie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 10:19 Mam dwie pary. Kupowałam super dopasowane. Po kilku miesiącach jedne mają kolana wypchana jak radziecki dres, a drugie mogę zsunąć przez biodra bez rozpinania:( Badziewie jakich mało. Zainwestuj w coś lepszego, zapłacisz więcej, ale będziesz zadowolona i dłużej ponosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 14:01 fakt faktem-jeansy z RESERVED nie sa dobrej jakosci,albo ja mam pecha...rozciagaja sie jak zadne inne;( Odpowiedz Link Zgłoś
martula84 Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 14:20 Kupiłam jedne pod koniec sierpnia. Bardzo mi się podobały, niestety rozciągnęły się i teraz mogę zdjąć je bez odpinania. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Reserved - jeansy 15.11.06, 17:08 no fakt, rozciagaja sie, a moje dodatkowo przy przysiadzie pekly na kolanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś