Dodaj do ulubionych

Prezes radia dorabia

• grenzik Prezes radia dorabia 18.09.06, 11:50
      uśmiałem się ... dla mnie to mniej więcej tak, jakby zapytać tego pana, czy
      etyczne jest to, że po obiedzie zjadł wieczorem jeszcze kolację...
    • Gość: nansen Ewusia Balcerowicz za 100 tys. robiła dla NBP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:59
      GWno nie podnieca się tym, iż p. Ewa Balcerowicz robiła (poprzez zależną spółkę) zlecenia dla swojego męża, prezesa NBP. Ale to były "nieznaczące sumy" - jednorazowo zaledwie ponad 100 tys. zł. Oczywiście wygrała przetarg, zorganiazowany ... przez męża. Te pieniądze oczywiście pochodziły z budżetu, czyli od nas wszystkicj. Ręce przecz od Balcerowiczów!!! Prawo tych ludzi nie dotyczy. Najfajniejsze, że dla zmylenia przeciwnika identyczne zlecenie wykonywały jeszcze dwie inne jednostki. Oficjalne wytłumaczenie jest - dla porównania wyników - sic!
    • Gość: jen Prezes radia dorabia IP: *.igloohost.com 18.09.06, 12:26
      Aneta Dzienis: "- Czy to nie wstyd, żeby prezes publicznego radia dorabiał sobie konferansjerką? - zapytaliśmy."
      "- Czy to, że poprowadził imprezę, będąc już prezesem publicznego radia, jest nieetyczne?"

Aneto! Czy nie wstyd przyjąć wynagrodzenie za takie wypociny? A może zrobiłaś to dla przyjemności?
      • Gość: kin Re: Prezes radia dorabia IP: 83.151.32.* 18.09.06, 12:28
        szanuje Tomka...bywalismy na wielu obozach harcerskich....o cholera moze tam tez
        dorabia...beznadziejny artykuł...jak ktos uczciwie dorabia to nie
        pracuje...żalowac cczlowiekowi
        • Gość: jen Re: Prezes radia dorabia IP: *.igloohost.com 18.09.06, 12:41
          Po prostu jestem ciekaw czy Prezes profesjonalnie prowadził imprezę. Jeżeli nie, to wzburzenie pani redaktor w pełni podzielę.
    • wrojoz Re: Prezes radia dorabia 18.09.06, 12:50
      A Prezes PiSu nie dorabia?.
    • Gość: ac A czy sprzedaż GW na skrzyzowaniach jest legalna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:56
      czy moze służby porządkowe udają ze nie widzą,bo jest to jest niebezpieczne
    • makbrajd Prezes radia dorabia 18.09.06, 13:06
      ale w czym jest problem?
    • Gość: tom Prezes radia dorabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:18
      ZWOLNIC GO!!
      • Gość: Volero Re: Prezes radia dorabia IP: *.telia.com 18.09.06, 13:26
        Po pierwsze,gdzie w PL ,lezy Bialystok ? Po drugie,jak czytam ma nawet radio !
        jak mi podpowiadaja znajomi ,to taka zapyziala dziura w zapomnianej przez
        ludzi i boga biednej i prymitywnej czesci Polski.I nie ma tam wiekszych
        problemow? A krowy przestaly juz wam srac na ulicach ?
        • Gość: loco Re: Prezes radia dorabia IP: *.olsztyn.mm.pl 18.09.06, 13:54
          Prezes radia ma w ręku potężne srodki propagandy (w Olsztynie, w Białymstoku -
          to ogromny teren). Moze wplywac na opinię publiczną o tej czy innej instytucji
          i o ludziach nią kierujących. I bierze od tych ludzi pieniądze za chałtury?
          A wiekszosc z Was nie widzi w tym nic nagannego?

• Gość: tutejszy Krowy na ulicach. IP: *.igloohost.com 18.09.06, 14:18
          Volero. My tu w Białymstoku mamy większy problem. Krowy przniosły się do innych obszrów PL i srają niektórym prosto do łbów.
          • Gość: Krowa A najwiecej narobilim kupek tutejszemu. IP: 80.50.108.* 18.09.06, 14:53
            Nawet na twarz,bo w mozgu juz bylo pelno.Siana...
    • poszeklu Praca zarezerwowana dla namaszczonych z GW 18.09.06, 13:43
      Nikomu innemu nie wolno. To jest be!
      • zzamiedzy Re: Praca zarezerwowana dla namaszczonych z GW 18.09.06, 15:40
        poszeklu napisał:

> Nikomu innemu nie wolno. To jest be!

Ales ty baran! Poczytaj: Impreza nie byla komercyjna, twierdzi Kuc. To skad
        sie wziely pieniadze na jego wynagrodzenie i czy sam fakt wyplaty wynagrodzenia
        nie jest komercja dla Kuca?
        • jwojnar GW podprowadza tematy brukowcom 19.09.06, 04:00
          Dla mnie to gorsze i groźniejsze, niż jakaś konferansjerka jakiegoś lokalnego
          prezesa. Zresztą jeśli to dobrze robi, to jego sprawa.
    • natt Komentarz etyka 18.09.06, 13:48
      Jerzy Kopania uważa, że:
      ”Złamał jednak zasady dobrego smaku, bo pewne stanowiska wymagają zachowania
      określonej postawy. Z powagą i godnością urzędu, jaki piastuje teraz były
      dziennikarz Telewizji Białystok, nie licuje po prostu prowadzenie
      konferansjerek.”
      • Gość: PASI Re: Komentarz etyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:50
        Tak dobrali etyka, żeby artykuł miał sens. Przecież gdyby Pan Kopania
        stwierdził, że nie widzi w tym nic zdrożnego, to efekt wielogodzinnych
        przemyśleń pani redaktor musiałby wylądować w koszu.
      • eti.gda Re: Komentarz etyka 18.09.06, 15:02
        natt napisał:

> Jerzy Kopania uważa, że:
        > ”Złamał jednak zasady dobrego smaku, bo pewne stanowiska wymagają zachowa
        > nia
        > określonej postawy. Z powagą i godnością urzędu, jaki piastuje teraz były
        > dziennikarz Telewizji Białystok, nie licuje po prostu prowadzenie
        > konferansjerek.”

"Pewne stanowiska!" Jeszcze raz na tym forum powtórzę, że w mojej dawnej firmie
        nawet dyrektorzy wysokiego szczebla uczyli w technikum, co przy ich zarobkach
        należy traktować jako hobby. Ta firma to był dawniej (do połowy lat 90-tych)
        ważny urząd państwowy, zanim została sprywatyzowana.
        • Gość: PASI Re: Komentarz etyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:12
          - Profesorowie wyższych (i nie tylko) uczelni
          - Nauczyciele, Lekarze, Prawnicy
          - Inżynierowie, Magistrzy, Docenci, Doktorzy

Itd itd.
          Też "chałturzą" czy mówiąc bardziej elegancko- dorabiają.
          Czy oni wg Pana Etyka też należą do "pewnych stanowisk"? Bo sorry- stanowisko
          Prezesa Radia (z całym szacunkiem) jakos nie działa zbyt mocno na moją
          wyobraźnię.
    • Gość: yoorec o'goorec Prezes radia dorabia IP: *.olsztyn.mm.pl 18.09.06, 13:57
      A kto teraz nie dorabia ? Każdy orze jak może. Pan Prezes radia publicznego
      przed wyborami moze się przydać, dlatego trzeba mu dać zarobić.
      • kebej GW chce tego kapitalizmu czy nie ? 18.09.06, 14:21
        GW juz nie wie o co sie przyp...c; pecunia non olet - szczegolnie jesli jest to
        konferansjerka a nie prostytucja
    • Gość: tiaa Prezes radia dorabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:48
      dajcie spokoj z szukaniem tutaj taniej sensacji...
    • Gość: Enola Gay Zaden naczelny radia w swiecie.Nawet w Chinach... IP: 80.50.108.* 18.09.06, 14:51
      Trzeba byc wyjatkowym dupkiem,aby sie sprzedac za 1000 zl.Szefowi publicznego
      radia to po prostu nie przystoi.W polemice z I wpisem pana Anuska dodam,ze
      zaden zapis tego nie reguluje.
      To sie wie.To ma sie w genach.Noblesse oblige...
      • Gość: sando Re: Zaden naczelny radia w swiecie.Nawet w Chinac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:55
        zgadzam sie. z jedną uwagą - jest taki zapis. nie pamietam jaki punkt czy
        paragraf ustawy prawo prasowe mówi o tym, ze "nie bedziesz sie sprzedawał"
    • nakazim Prezes radia dorabia 18.09.06, 15:15
      No tak, teraz urzędnicza godność warta jest ca 1.ooo PL
    • guarnieri Prezes radia dorabia 18.09.06, 15:23
      właśnie tacy jak ty są powodem mojego poparcia dla wszelkich parad gejów i
      podobnych imprez.Wprawdzie same z siebie mnie nie interesuja i przypominaja
      raczej pochody Pierwszomajowe,ale liczy sie efekt:moze tematy,które w tobie
      budza takie emocje stana się tak ,,oklepane" ze aż nudne i zajmiesz sie nie
      seksem dziennikarek a istotą sprawy.Mam w nosie czy ten facet ,,dorabia",czy
      nie.Tak jak to,że dziennikarze szukaja tematów na siłę,a jest to zwykłe
      robienie plotek.Problemem jest to,że nie pytasz kto kradnie,a kto jest łobuzem
      który ,,po znajomości" sprzedał PZU.Ciebie interesuje seks innych ludzi,czyli
      ich najbardziej intymna sprawa.Nie masz prawa sie tym interesować.Prywatne.Nie
      wcodzić pod groźba utarcia nosa.Rozumiesz???
      Lubię Białystok i okolice;aż do Augustowa.Piękne tereny i mili (często)
      ludzie.Dobre i niedrogie jedzenie,piękne widoki,a ostatnio grzyby jak
      marzenie.Ale razi mnie ta wasza miłośc do plotek.
      • Gość: Volero Re: Prezes radia dorabia IP: *.telia.com 18.09.06, 15:35
        Hurra ! prawdziwa burza w prawdziwym prowincjonalnym wychodku ! A wy co
        przeniczne buraki, zazdroscicie facetowi kilku groszy? Chcecie tez dorobic,to
        naprawiajcie rozwalajace sie chodniki i fasady w waszej siermieznej dziurze.
    • Gość: kolega Re: Prezes radia dorabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:31
      Widzę, że wypowiadają się sami koledzy konferansjerzy...
    • Gość: joanna Straszna afera. IP: *.gtconnect.net 18.09.06, 15:35
      Szukanie dziury w calym. Niesmaczne.
    • Gość: klossj-23 Prezes radia dorabia IP: 66.147.136.* 18.09.06, 15:45
      ....no i co?...ty jestes taki zdolny a on zabral ci robote...
    • Gość: jasio zasoby kadrowe Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:42
      kolega Kuc należy do zasobów kadrowych samoobrony z jej poparcia został wybrany
      prezesem - także uwazajcie oponenci bo Lepper was prześwięci....
    • Gość: sowa Prezes radia dorabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:56
      Nie może chałturzyć bo to publiczne radio. Cwaniaka powinna szybko odwołać R.N.
      RB.
      • Gość: PASI Re: Prezes radia dorabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:15
        Gość portalu: sowa napisał(a):

> Nie może chałturzyć bo to publiczne radio. Cwaniaka powinna szybko odwołać
        R.N.
        > RB.

Rada Narodowa Rady Bezpieczeństwa????
        A czytać umiesz, czy nie bardzo???
        RB??? A co ma RB do RO ? :)))))))))
    • bronimir Jak każdy PiSdowaty prezes 18.09.06, 22:20
      Zresztą, Rydzyk też dorabia na boku i giełdzie.
      • dla_dobra_polski Wypowiedzi Bronimira nie sa ..... 19.09.06, 03:10
        bronimir napisał:

> Zresztą, Rydzyk też dorabia na boku i giełdzie.
    • Gość: mdj Prezes radia dorabia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:54
      ja pi.erd0le.. o co chodzi w tym artykule tak wogole?!
    • zat4ra A ładna ona? To konfesjonarjejka? 19.09.06, 02:30
      Bo znowu kurde zdjęcia nie ma i nie wiem jak mam oceniać ten artykuł?
    • jot-23 anusek to taki maly anus? 19.09.06, 03:25
    • Gość: ssak Dlaczego nie ? IP: *.zoominternet.net 19.09.06, 05:46
      Zadna praca legalna nie hanbi, o ile mi wiadomo. Co za durny artykul !?!?
      Wielu ludzi ma nietypowe zyciorysy i zycia, w ktorych miesci sie wiele
      niezwyklych rzeczy. Bo zycie czesto bywa niezwykle czy nietypowe. Co znaczy
      wypada albo nie wypada ? Kogo to obchodzi gdzie komu wypada pracowac a gdzie
      nie ? Kazdy pracuje tam gdzie uwaza za stosowne. Nie wypada pisac wam takich
      durnych artykulow, durnie. Choc uwazam ze GW jest nadal najlepsza gazeta w
      post-PRL.
      • Gość: radek Re: Dlaczego nie ? IP: 83.16.198.* 19.09.06, 09:30
        a w gazecie wyborczej pracować wypada?
    • Gość: j/p chce pracowac niech pracuje IP: *.devs.futuro.pl 19.09.06, 09:52
      a co ma krasc
      nie rozumiem o co ten krzyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka