Gość: justynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 11:01 Gdzie w Bstoku odbywają się zajęcia aqua aerobicu? Czy ktoś uczęszcza? jakie wrażenia? jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bijou87 Re: aqua aerobic IP: *.cnb.com.pl 15.10.06, 13:00 Maniacgym na ul. Warszawskiej. Wejdź na ich stonkę, tam są cenniki i opis zajęć. Nie byłam, więc niestety nie mogę podzielić się wrażeniami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: aqua aerobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:21 dziekuję, akurat o tym wiedziałam, a wiecie może czy MOSiR prowadzi zajęcia z aqua aerobicu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśko Re: aqua aerobic IP: *.bsk.vectranet.pl 15.10.06, 15:27 basen przy mazowieckiej, koszt bodajze 13 zł za godzine zajec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: aqua aerobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:37 o! dziękuję bardzo :) a czy ktoś z Was uczęszczał na ulicę Mazowiecką? Odpowiedz Link Zgłoś
magdara5 Re: aqua aerobic 18.10.06, 18:54 witam ja chodzilam w tamtym roku ekstra tylko nie chodzilam systematycznie a ze zawsze panicznie balam sie wody to przelamalam sie i poszlam bylo super koszt w tamtym roku byl 12 zl za godz wlsanie od nastepnego tyg wybieram sie chodzily sluchy ze przy stromej tez ma byc dowiem sie to napisze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: aqua aerobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:51 O, ja też się wybieram :)) Hmm, przy Stromej? To by mi jeszcze bardziej podobało. A i mam pytanie, w jakim wieku chodzą tam ludzie? Bo ja mam 15 lat, i nie wiem czy to nie za mało troszkę, ale chciałabym spróbowac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: aqua aerobic IP: *.ig.uw.edu.pl 19.10.06, 13:49 Z tego co wiem, na Stroma w czwartki chodza raczej dojrzale kobiety, wiekszosc chce sie odchudzic. Nie wiem, czy dobrze czulabys sie w takiej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: aqua aerobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 18:49 juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś