Dodaj do ulubionych

Komunikacja

07.11.06, 10:26
Może nasi kochani przyszli radni zastanowiliby się nad tym ,że skoro nie ma pracy w Gródku dla kobiet(mężczyznom moim zdaniem jest trochę łatwiej)może daliby ludziom szansę pracy w Białymstoku.Chodzi mi o to że pracując na drugą zmianę od godz14 do 22 nie ma czym dojechać do Gródka i koLo się zamyka bo ludzie wiedząc że nie mają czym wrócić nie szukają pracy poza Gródkiem a nie każdy ma samochód.Moze by warto wystosować jakieś pisemko do PKS-u lub Pana Lutostańskiego.Z biegiem czasu napewno sporo ludzi zaczęło by jeżdzić w tych godzinach.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • shibby1 Re: Komunikacja 07.11.06, 13:46
      A mi sie wydaje ze zarowno dla pana Lutostanskiego jak i Pks ten kurs bylby nieoplacalny.A w dzisiajszych czasach kazda firma dazy do maksymalizacji zysku
      wiec sama sobie droga Tamaro odpowiedz czy to jest realne
      • tamara19 Re: Komunikacja 07.11.06, 15:47
        Z biegiem czasu napewno sporo ludzi zaczęło by
        jeżdzić w tych godzinach.Pozdrawiam

Ale tutaj jest jak jest nic nikomu nie potrzebne.
        • primak Re: Komunikacja 07.11.06, 16:08
          Tamaro - jestem za.
    • szuryk Re: Komunikacja 07.11.06, 18:04
      tamara19 napisała:
      >Moze by warto wystosować jakieś pisemko do PKS-u lub Pana Lutostańskiego.Z
      > biegiem czasu napewno sporo ludzi zaczęło by jeżdzić w tych godzinach.

Nie, nie, nie - to się obecnie robi zupełnie inaczej! Należy zaprosić P. Gosiewskiego - będzie wtedy nowy dworzec PKP i InterCity...
      Niestety "Czyrwony Haradok" władzy komuszej wiecznie się trzymał więc nie ma pewności, że Gosiewski Gródek nawiedzi.

Tak poważnie mówiąc to nie widzę sensu w uruchamianiu połączeń Białystok ---> Gródek po godzinie 22.
      Wieś powoli zamienia się w "dzied dom", młodzi ludzie wyjechali, a starsi ludzie przeważnie o 22 to już dawno śpią, a nie po "wielkich" wojewódzkich miastach się pałętają.
      • tamara19 Re: Komunikacja 07.11.06, 22:01
        Ja widzę sens bo szukam pracy i jak dostaję jakąś propozycję to godziny pracy są takie a nie inne i nie mam czym wrócić do domu!!!!!A jeśli ktoś nie musi się pałętać jak to SZURYK napisał to mu zazdroszczę, może ma już emeryturę.
        • primak Re: Komunikacja 07.11.06, 22:48
          nie może mieć emerytury bo jest junior (chyba że jest młodszym
          emerytem)...pewnie ma swój samochód :)...Tamara - dogadaj się z kimś kto jeździ
          do Białego - może wraca po 22-giej? - to też rozwiązanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka