Dodaj do ulubionych

Porządne dziewczyny

22.06.05, 12:33
Dwa dni mnie nie było a tu proszę, już kochany Braid, ten szarmandzki,
kulturalny "biały kołnierzyk" napisał, kto tu jest porządną dziewczyną a kto
nie. Ja trafiłam, a jakże, do tych be, do złych. A dlaczego? Bo śmiem pisać
prawdę i nie przyklaskiwać bredniom, pluciom i chamstwu tu panującemu.
Wytykam to zarówno ballestopodobnym jak i braidpodobnym. A to się nie podoba.
Braid, mam cię też pogłaskać? Tak bardzo Ci żal, ze Ballesta pogłaskałam,
może i pochwaliłam a Ciebie nie? Próżność. I jeszcze dodam, że jakoś nie
byłeś skory do odpisania i polemizowania ze mną w wielu już wątkach. Taki
pyskacz jesteś, a jak już coś nie po twojej linii to wycofujesz się. Bohater.
Obserwuj wątek
    • bartoszcze2004 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 12:40
      Wow!
      Dziewczyny nie płaczą:)))
      • ballest Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 13:05
        No to cesarzowa, znowu Courage pokazala, a Braid jak zwykle pokazal kim jest i
        skad pochodzi.
        Wszystkie kobiety co mu uwage zwracaja sa do nierzadu zdolne, tylkote nie co
        sa "zouzami", dobre co?

Bredz bredziu bredz i pograzaj sie dalej, obrazajac tu kobiety sam sobie
        szkodzisz!
        • Gość: ebenezer Re: Porządne dziewczyny IP: *.imperiumnet.pl 22.06.05, 13:10
          Kurcze, chyba coś przegapiłem, gdzie tu była mowa o nierządzie????
        • zwykly_kierowca Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 13:11
          Czyli każdy coś tam komuś pokazał i wyszło na zero.
    • sloneczko1 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 22:43
      świat na sexie jest oparty--a kto mi zaprzeczy,no kto???
      • aqua Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 22:52
        Ja, na pieniądzach, money, diengi, karty kredytowe. Wokół tego kręci się świat.
        • sloneczko1 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 22:54
          pieniądze to tylko dodatek
          • aqua Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 22:59
            To tak jak w kochającej rodzinie, chłop myśli o pieniądzach, żeby je zarobić
            tyra po 20 godzin na dobę, a kobieta myśli o .....
            • annak12 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 23:03

aqua napisał:

> To tak jak w kochającej rodzinie, chłop myśli o pieniądzach, żeby je zarobić
              > tyra po 20 godzin na dobę, a kobieta myśli o .....

wydaniu ich jak najszybciej.:)
              • aqua Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 23:10
                Nie ma sprawiedliwości na świecie, przyznajesz?
            • sloneczko1 Re: do Aquy 22.06.05, 23:10
              nie znam rzadnego chłopa który tyra 20 godzin ,za to znam kobiety które tyrają
              20 i w pracy i w domu
              • aqua Re: do Aquy 22.06.05, 23:15
                Ja też nie znam, ani chłopa, co tyra 20h/dobę, ani baby co tyra 20h/dobę. Jest
                zachowana pewna równowaga. Jest to równowaga chwiejna, jak któremuś coś odbije
                są kłopoty:)
      • annak12 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 22:52
        sloneczko1 napisała:

> świat na sexie jest oparty--a kto mi zaprzeczy,no kto???

I pora odpowiednia na ;)))DOBRANOC
        • ballest Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 22:56
          A moze sloneczko napisze, dlaczego tak mysli?
          • Gość: neostrada balest, nie zaczynaj znowu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:01
            Ledwo ci się udało zatuszować TAMTĄ sprawę a znowu zaczynasz?
            • sloneczko1 Re: do neostrady 22.06.05, 23:07
              do neostrady--jaką sprawę bo chyba nie jestem w temacie
              • Gość: meostrada Re: do neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:15
                nie musisz
          • sloneczko1 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 23:06
            jak to dlaczego??jakby sexu nie było to by i Ciebie nie było, i mnie ,i naszych
            dzieci,i naszych Rodziców-----nie mówie już o naszych przyjemnościach;)
            he,he--zszokowany??w końcu za furtą klasztorną też sie o tym mówi
            • myha1 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 23:12
              sloneczko1 napisała:

> jak to dlaczego??jakby sexu nie było to by i Ciebie nie było, i mnie ,i
              naszych
              > dzieci,i naszych Rodziców-----nie mówie już o naszych przyjemnościach;)
              > he,he--zszokowany??w końcu za furtą klasztorną też sie o tym mówi

słoneczko bo Ty tez pójdziesz za kare na Towarzyskie :)) he he he
              • ballest Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 23:16
                SLONECZKO, nie pojdzie na Towarzyskie tylko do lozeczka , bo ma kosmate mysli,
                a wiec marsz a to sofort!
              • aqua Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 23:17
                Ludzieeeeee! uwierzcie, i Gliwice mogą być towarzyskie, przyjazne dla
                wszystkich.
                • myha1 Re: Porządne dziewczyny 22.06.05, 23:38
                  a porządne dziewczyny nie zadają się z niegrzecznymi chłopcami :))
                  dobranoc
                  • sss9 Re: Porządne dziewczyny 23.06.05, 16:19
                    o to chodzi ! ; )
                    • Gość: rodack Re: Porządne dziewczyny IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 16:20
                      díese Strategie bringt dich leider nicht weiter...
                      ich habe dich gewarnt.
                  • borasca0107 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 01:51
                    myha1 napisała:

> a porządne dziewczyny nie zadają się z niegrzecznymi chłopcami :))

o dziwo - nawet wiem do kogo z tym 'pijesz'

Myha - nie znam Cie i nie mam zamiaru obrazac,
                    ale napisz mi ile Ty masz lat? Jakies zyciowe obserwacje? doswiadczenia?
                    Czy wedlug Ciebie wszyscy pracownicy wiezien sa takze bandytami?
                    Czy caly personel szpitala psychiatrycznego jest rowniez chory psychicznie?
                    - bo jesli tak uwazasz to i ja bede zmuszona pomyslec, ze jestes dokladnie tyle
                    samo warta co taki jeden, bardzo 'goscinny' z tego forum.
                    • meg_s Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 02:41
                      borasca0107 napisała:

> myha1 napisała:
                      >
                      > > a porządne dziewczyny nie zadają się z niegrzecznymi chłopcami :))
                      >
                      > o dziwo - nawet wiem do kogo z tym 'pijesz'
                      >
                      > Myha - nie znam Cie i nie mam zamiaru obrazac,
                      > ale napisz mi ile Ty masz lat? Jakies zyciowe obserwacje? doswiadczenia?
                      > Czy wedlug Ciebie wszyscy pracownicy wiezien sa takze bandytami?
                      > Czy caly personel szpitala psychiatrycznego jest rowniez chory psychicznie?
                      > - bo jesli tak uwazasz to i ja bede zmuszona pomyslec, ze jestes dokladnie
                      tyle
                      >
                      > samo warta co taki jeden, bardzo 'goscinny' z tego forum.

łomatkobosko
                      a ja myślałam, że Myha tylko tak sobie zażartowała
                      Borasco kochana - relax

w zamierzchłych czasach mojego liceum chłopcy kupili za pięć złotych mysz od
                      ościennej klasy żeby nastraszyć panią od rosyjskiego co była świeżo po studiach
                      i miała baaardzo długie nogi, powiesili ją (mysz znaczy) na szlajfce tak na
                      wysokości oczu za katedrą
                      w efekcie cała klasa odpowiadała za zbeszczeszczenie godła państwowego bo
                      dyrekcja nijak nie mogła uwierzyć w proste wytłumaczenie

tak to czasem bywa z żartami
                      • Gość: neostrada Re: Porządne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:11
                        zacznijcie chlac - a mać
                    • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:06
                      borasca0107 napisała:

> myha1 napisała:
                      >
                      > > a porządne dziewczyny nie zadają się z niegrzecznymi chłopcami :))
                      >
                      > o dziwo - nawet wiem do kogo z tym 'pijesz'
                      >
                      > Myha - nie znam Cie i nie mam zamiaru obrazac,
                      > ale napisz mi ile Ty masz lat? Jakies zyciowe obserwacje? doswiadczenia?
                      > Czy wedlug Ciebie wszyscy pracownicy wiezien sa takze bandytami?
                      > Czy caly personel szpitala psychiatrycznego jest rowniez chory psychicznie?
                      > - bo jesli tak uwazasz to i ja bede zmuszona pomyslec, ze jestes dokladnie
                      tyle
                      >
                      > samo warta co taki jeden, bardzo 'goscinny' z tego forum.

A TObie co się stało?
                      Za mało walki? apetyt nienasycony ?
                      To nie ze mną ...ja nie mam najmniejszej ochoty staczać jakiś bitew .
                      Na żartach się znasz , czy nie , to Twoja sprawa ...a o kim ja myślałam to
                      raczej moja.
                      I prosze nie używaj argumentów ballesta, ja je doskonale znam !
                      I mogę Cie zapewnić , że napewno nie on był adresatem mojego żartu :))
                      I jakby Ci to powiedzieć?...raczej nie piję :)))
                      >
                      • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:10
                        Margotko i Myszko, mie sie cosik jednak zdo ize wy escie som przeczulone, i to
                        tak w stylu admina

abo?
                        • meg_s Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:33
                          laband napisał:

> Margotko i Myszko, mie sie cosik jednak zdo ize wy escie som przeczulone, i to
                          > tak w stylu admina
                          >
                          > abo?

???????????????????????????????????

"porządne dziewczyny nie zadają się z niegrzecznymi chłopcami :))"
                          Myha rzuciła żartobliwie (taki był jej zamiar i conajmniej jedna osoba tak go
                          odebrała) taki sloganik
                          Borasca odebrała go jako przytyk do siebie - no chyba że ja kompletnie na opak
                          rozumiem ten wpis:

Re: Porządne dziewczyny
                          borasca0107 27.06.2005 01:51 + odpowiedz
                          o dziwo - nawet wiem do kogo z tym 'pijesz'
                          Myha - nie znam Cie i nie mam zamiaru obrazac,
                          ale napisz mi ile Ty masz lat? Jakies zyciowe obserwacje? doswiadczenia?
                          Czy wedlug Ciebie wszyscy pracownicy wiezien sa takze bandytami?
                          Czy caly personel szpitala psychiatrycznego jest rowniez chory psychicznie?
                          - bo jesli tak uwazasz to i ja bede zmuszona pomyslec, ze jestes dokladnie tyle
                          samo warta co taki jeden, bardzo 'goscinny' z tego forum.

Twoim Szwager zdaniem reacja Boraski świadczy o tym że "kupiła" żart i ta
                          inwokacja do Myhy do dalsza jego część ?

a mój wpis który miał rozładować atmosferę świadczy Twoim zdaniem
                          o "przeczuleniu" ???????

to albo świat zwariował, albo proszę mnie zamknąć w cichym odosobnieniu

• laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:40
                            dobry zart tynfa wart - chyba tzak sie to godo

no i jo mom moda ciongnonc go zawsze duzyj

mozno i borasca sie przeczuloua, ale w takim wypadku jo tysz ...

jak ja to szczelouch gaffa jak pieron :)
                            • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:46
                              laband napisał:

> dobry zart tynfa wart - chyba tzak sie to godo
                              >
                              > no i jo mom moda ciongnonc go zawsze duzyj
                              >
                              > mozno i borasca sie przeczuloua, ale w takim wypadku jo tysz ...
                              >
                              >
                              > jak ja to szczelouch gaffa jak pieron :)

laband , przeciez wiesz , że lubie żartowac ...
                              czy coś w tym żarcie było niestosownego ?
                              • meg_s Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:48
                                i tak okrężną drogą powróciliśmy do wątku "co autor chciał przez to
                                powiedzieć" :)))))
                                • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:49
                                  meg_s napisała:

> i tak okrężną drogą powróciliśmy do wątku "co autor chciał przez to
                                  > powiedzieć" :)))))

Meg , jak przeczytałam te pretensje to ......mnie zamurowało.
                                • annak12 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:52
                                  W sumie wtedy była taka lużna rozmowa i tez to odebrałam jako żart.Czasami
                                  właśnie ktoś odbiera nas całkiem przeciwnie.
                                  • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:53
                                    moze byc, bo jo to najprzod niy odebrou jakos z humorym :(((

za co przepraszom :)))
                            • borasca0107 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:53
                              > mozno i borasca sie przeczuloua,

eehh... no co Wy.. na zartach jak najbardziej sie znam,
                              ale czasami tez cos tam mnie 'przeczuli' - moze z nudow, czy ki diabel?:)
                              Wpis Myhy widzialam juz dawno temu w trakcie walkowania mojej watpliwej cnoty:)
                              troche mnie 'ugryzl' ale jakos nie zdazylam od razu wtracic swoich groszy, a
                              pozniej nie moglam do niego trafic:) - no i teraz tak znienacka znow mnie w
                              oczy uderzyl:) - nastapila reakcja z bardzo opoznionym zaplonem, ale .....
                              Myho -jesli to byl zart to zakopuje swoj toporek wojenny i nie bede sie juz
                              czepiac:))))))) Przy okazji bije pinsciom w klate i o wybaczenie prosze:))))

Pozdrowionka.
                              • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:58
                                borasca0107 napisała:

> > mozno i borasca sie przeczuloua,
                                >
                                > eehh... no co Wy.. na zartach jak najbardziej sie znam,
                                > ale czasami tez cos tam mnie 'przeczuli' - moze z nudow, czy ki diabel?:)
                                > Wpis Myhy widzialam juz dawno temu w trakcie walkowania mojej watpliwej
                                cnoty:)
                                > troche mnie 'ugryzl' ale jakos nie zdazylam od razu wtracic swoich groszy, a
                                > pozniej nie moglam do niego trafic:) - no i teraz tak znienacka znow mnie w
                                > oczy uderzyl:) - nastapila reakcja z bardzo opoznionym zaplonem, ale .....
                                > Myho -jesli to byl zart to zakopuje swoj toporek wojenny i nie bede sie juz
                                > czepiac:))))))) Przy okazji bije pinsciom w klate i o wybaczenie prosze:))))
                                >
                                > Pozdrowionka.

Ok! przyjęte , też czasem mam zły dzień ...
                                >
                                • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 16:00
                                  :)
                                • borasca0107 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 16:53
                                  myha1 napisała:

> Ok! przyjęte , też czasem mam zły dzień ...

uffff.. dzieki Bogu:))))

zly dzien? Ja mialam przechlapany caly weekend:)
                                  Pod moimi oknami ustawiono sobie radosnie wielka estrade,
                                  na ktorej po 14 godzin dziennie - caly weekend - dudnilo -
                                  przepraszam - graly jakies zespoly, cale miasto szalalo sobie wrzeszczac
                                  w upale w rytm muzyki bawiac sie hucznie ze swietujacymi swoje
                                  gejowe 'radosci' - - chwilowo przygluchlam i w ogole - jedyny plus to ten, ze
                                  mozna bylo przyjrzec sie bardzo dokladnie i na zywo calej gamie opalonej
                                  muskulatury stosowanej:) - jaka wielka szkoda, ze niestety straconej dla
                                  pciiiiiiii pieknej... eehh.. :)) - moze to mnie chociaz troche wytlumaczy?:)

Myha - zaraz chyba wykopie jednak z powrotem toporek!!:))
                                  Ja nie zagladam na to forum, aby wtracac sie
                                  w Ballestowe potyczki - nie smiem odbierac mu przyjemnosci
                                  walki, czy tym bardziej bronic kiedy glupoty wypisuje:))
                                  Zagladam tu bo mi sie bardzo podoba Wasza gwara slaska -
                                  to tak dla scislosci:)))))))

Laband...hmmm.. watek o porzondnych chopcach?
                                  a w ogole taki gatunek istnieje? :)))))))

Musze uciekac bo szef zaczyna mi sie zachowywac
                                  tutaj satelitarnie:)))Krazy nade mna juz od pol godziny:)))

Pozdrowionka!
                                  • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 16:58
                                    borasca0107 napisała:

> myha1 napisała:
                                    >
                                    > > Ok! przyjęte , też czasem mam zły dzień ...
                                    >
                                    > uffff.. dzieki Bogu:))))
                                    >
                                    > zly dzien? Ja mialam przechlapany caly weekend:)
                                    > Pod moimi oknami ustawiono sobie radosnie wielka estrade,
                                    > na ktorej po 14 godzin dziennie - caly weekend - dudnilo -
                                    > przepraszam - graly jakies zespoly, cale miasto szalalo sobie wrzeszczac
                                    > w upale w rytm muzyki bawiac sie hucznie ze swietujacymi swoje
                                    > gejowe 'radosci' - - chwilowo przygluchlam i w ogole - jedyny plus to ten, ze
                                    > mozna bylo przyjrzec sie bardzo dokladnie i na zywo calej gamie opalonej
                                    > muskulatury stosowanej:) - jaka wielka szkoda, ze niestety straconej dla
                                    > pciiiiiiii pieknej... eehh.. :)) - moze to mnie chociaz troche wytlumaczy?:)
                                    >
                                    > Myha - zaraz chyba wykopie jednak z powrotem toporek!!:))
                                    > Ja nie zagladam na to forum, aby wtracac sie
                                    > w Ballestowe potyczki - nie smiem odbierac mu przyjemnosci
                                    > walki, czy tym bardziej bronic kiedy glupoty wypisuje:))
                                    > Zagladam tu bo mi sie bardzo podoba Wasza gwara slaska -
                                    > to tak dla scislosci:)))))))
                                    >
                                    > Laband...hmmm.. watek o porzondnych chopcach?
                                    > a w ogole taki gatunek istnieje? :)))))))
                                    >
                                    > Musze uciekac bo szef zaczyna mi sie zachowywac
                                    > tutaj satelitarnie:)))Krazy nade mna juz od pol godziny:)))
                                    >
                                    > Pozdrowionka!

i tak to jest z tym zrozumieniem , niestety...
                                    nie ma tematu, było , minęło..
                                    >
                                  • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 18:49
                                    mosz recht, pozondnych synczysk juz downo niyma - dzisiej ino znondziesz abo
                                    takego co sie nosi pod krawatkom i udowo pozondnego, abo takego kery loto we
                                    dzinsach i udowo niypozondnego
                                    • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 19:07
                                      laband napisał:

> mosz recht, pozondnych synczysk juz downo niyma - dzisiej ino znondziesz abo
                                      > takego co sie nosi pod krawatkom i udowo pozondnego, abo takego kery loto we
                                      > dzinsach i udowo niypozondnego
                                      • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 19:10
                                        jo je zaprzisiynzonym wrogym szlipsow i fligow :))
                                        • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 19:13
                                          laband napisał:

> jo je zaprzisiynzonym wrogym szlipsow i fligow :))

a jest to , to o czym myslę?
                                          napisz , żebym na błozna nie wyszła? :))
                                          • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 19:18
                                            szlipsy to som sledzie abo krawatki, a fligi to som muszki - tak ze sie niy
                                            pomylouas :)
                                            • laband ps 27.06.05, 19:19
                                              acha! na szlipsa idzie tysz padac binder!!!

:)))
                                              • myha1 Re: ps 27.06.05, 19:22
                                                laband napisał:

> acha! na szlipsa idzie tysz padac binder!!!
                                                >
                                                > :)))

no właśnie ! i to mnie zastanowiło ...a potem było by ha ha ha ;))
                                                • laband Re: ps 27.06.05, 19:27
                                                  a jo myslou ize je zes dzioucha do szpasu przeca ;))
                                                  • myha1 Re: ps 27.06.05, 19:28
                                                    laband napisał:

> a jo myslou ize je zes dzioucha do szpasu przeca ;))

no taaak , ale wolę wiedzieć co piszę :)
                                                  • laband Re: ps 27.06.05, 19:36
                                                    mozno to tera admin czyto - panie admin a wy wiycie co wy wyciepujecie a co niy???

ps

on sie ani na szpasie niyzno ani niywiy co mo wyciepywac a co niy, to musi byc
                                                    jakis pierdoua pod szlipsym :)))
                                    • borasca0107 Re: Porządne dziewczyny 28.06.05, 00:56
                                      laband napisał:

> mosz recht, pozondnych synczysk juz downo niyma - dzisiej ino znondziesz abo
                                      > takego co sie nosi pod krawatkom i udowo pozondnego, abo takego kery loto we
                                      > dzinsach i udowo niypozondnego
                                      • laband Re: Porządne dziewczyny 28.06.05, 11:22
                                        kulenamoleihopsasadolasa!!, jeszcze jedna feministka ....:)
                              • meg_s Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 15:59
                                no i dobrze się skończyło :)))
                                na szczęście :))
                                choć raz ;)
                                • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 16:00
                                  :)))
                                • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 16:10
                                  meg_s napisała:

> no i dobrze się skończyło :)))
                                  > na szczęście :))
                                  > choć raz ;)

a mówiłam , że jestem "cicha i łagodna" ?
                                  Ktoś to poddawał w watpliwość :)))
                                  • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 16:11
                                    jo tak juz 40 lot o sia godom i nic, zodnego echa ani ...:)
                                  • myha1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 16:12
                                    myha1 napisała:

> meg_s napisała:
                                    >
                                    > > no i dobrze się skończyło :)))
                                    > > na szczęście :))
                                    > > choć raz ;)
                                    >
                                    >
                                    > a mówiłam , że jestem "cicha i łagodna" ?
                                    > Ktoś to poddawał w watpliwość :)))

p.s
                                    miało byc oczywiście ciepła i łagodna , ale do tego dodam trzecią zalete :
                                    cicha! :))
                      • myha1 Re: Porządne dziewczyny/p. do borasca0107 27.06.05, 15:44
                        powiem Ci jeszcze , że zupełnie nie rozumiem Twojego wpisu...na ile poznałam
                        ballesta doskonale umie sie "bronić" sam, albo?
                        Widocznie nie odebrał tego do siebie, to dlaczego się oburzyłaś akurat Ty?
                        Nie sadze , żeby Cię prosił o obronę , ale kto to dzisiaj wie?

Wiecej luzu i przymruzenia oka , nie mam ochoty na kłótnie, a już napewno nie
                        o "facetów" :)))
                        • laband Re: Porządne dziewczyny/p. do borasca0107 27.06.05, 15:52
                          no to w tym synsie zapraszom na wontek dlo porzondnych chopcow :)))
                          • laband Re: Porządne dziewczyny/p. do borasca0107 27.06.05, 16:55
                            ja,ja, wszyske Frelki som z natury ciche :))
                • borasca0107 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 01:27
                  aqua napisał:

> Ludzieeeeee! uwierzcie, i Gliwice mogą być towarzyskie, przyjazne dla
                  > wszystkich.

Aqua - Ty jednak masz poczucie humoru:)
                  • Gość: lucas Re: Porządne dziewczyny IP: *.netz / 213.252.155.* 27.06.05, 20:07
                    jak na wosze forum wejrzam, to mi se smioc chce, skond wy tak fajnie po naszymu
                    piejecie?
                    Borasca, czujam to w gyrach, zes nauadowanou je i chcesz komus zapnonc.
                    Dzioucha recht mosz.
                    • laband Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 20:13
                      a kajs ty sam kokota widziou?
                    • balest_do_nory Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 20:45
                      Gość portalu: lucas napisał(a):

> jak na wosze forum wejrzam, to mi se smioc chce, skond wy tak fajnie po naszymu
                      >
                      > piejecie?
                      > Borasca, czujam to w gyrach, zes nauadowanou je i chcesz komus zapnonc.
                      > Dzioucha recht mosz.

Ballest śmierdzisz na kilometr
                      • frelka1 Re: Porządne dziewczyny 27.06.05, 23:29
                        - Moja staro jest pieronym złośliwo – skarży sie Francik Kowolikowi.
                        - Prosiył żech jom roz, żeby mi zrobiyła taki łobiod, jak robiyła mi mama za
                        dziecka.
                        - I co ci zrobiyła ?
                        Postawiła mi na stole flaszka z mlykiym.
                        • borasca0107 Re: Porządne dziewczyny 28.06.05, 01:02
                          frelka1 napisała:

> - Moja staro jest pieronym złośliwo – skarży sie Francik Kowolikowi.
                          > - Prosiył żech jom roz, żeby mi zrobiyła taki łobiod, jak robiyła
                          > mi mama za dziecka.
                          > - I co ci zrobiyła ?
                          > Postawiła mi na stole flaszka z mlykiym.

:)))))))))))
                    • borasca0107 Re: Porządne dziewczyny 28.06.05, 01:01
                      Gość portalu: lucas napisał(a):

> Borasca, czujam to w gyrach, zes nauadowanou je i chcesz komus zapnonc.
                      > Dzioucha recht mosz.

hmmm... nie mam zielonego pojecia cos tu napisal,
                      ale cos mi sie wydaje, ze wypada Ci odpisac tym cytatem:

"klupnij sie we tyn kalfas i
                      wiyncyj z tobom niy godom"

:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka