Dodaj do ulubionych

żal mi kononowicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:10
właśnie przeczytałem o nim w SE. żal człowieka. jakbym mógł to pierwsze co bym
zrobił to dałbym mu jakąś robotę. z tego co powiedział to po prostu nie ma
pieniędzy na garnitur. nic dziwnego że chłop wygląda jak wygląda. ale takie
czasy - człowiek nie pomoże drugiemu jak mu sie nie bedzie opłacało. a
zachowanie obecnego prezydenta w stosunku do kononowicza to dyskryminacja
społeczna
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Moje miasto to Białystok tralala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:21
      Jakby mial na garnitur to by nikt o nim nie uslyszal a tak jest slawny na caly
      kraj.
      • Gość: uj Re: Moje miasto to Białystok tralala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:04
        no niby tak ale co mu po takiej sławie jak go teraz będą ludzie palcami na ulicy
        wytykać. ja nie bardzo wiem jak on to zniesie tym bardziej ze zdaje sie nie wie
        za bardzo co sie dzieje bo internetu nie posiada tak samo jak garnituru. Moze
        ktoś się nim zajmie, jakoś zagospodaruje ten sukces który może trwać bardzo
        krótko. Szdoka człeka.naokoło widze mnóstwo takich tylko ten jeden ponoć nie
        chla i matki nie tłucze. Żony tez bo nie posiada - jak garnituru
        • Gość: Warszawiak Re: Moje miasto to Białystok tralala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:08
          To moze wystepowac w reklamie w Tv czy w necie, np. Plusa czy innych, jestem
          pewien, ze zaproponowaliby mu niezla kase gdyby sie zgodzil wziac udzial.
          • alex.4 Re: Moje miasto to Białystok tralala 13.11.06, 15:52
            Jesli bierze udział w wyborach to na walsna odpowiedzialnośc. Takie jest życie. Skompromitował się, ale to był jego wybór
    • Gość: wyborca Re: żal mi kononowicza IP: 212.33.95.* 13.11.06, 15:08
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3733004.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka