kopacz.maly 18.11.06, 10:25 Łapy to dziwne miasto,rok temu głosowali na Czepego ktory ubiegał sie o mandat posła dzis ten sam człowiek ubiega sie o fotel burmistrz i łapskie społeczenstwo go błogosławi.Nie wiem czym to tłumaczyc chyba tylko głupota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rakieta70 Re: głupota łapiakow 18.11.06, 12:56 Łapiacy wybieraja tego, kto jest bardziej sexy Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: głupota łapiakow 18.11.06, 13:08 hmm, na moje oko, najbardziej sexi była pani z LPR. Dlaczego wiec nie została wybrana? Odpowiedz Link Zgłoś
rakieta70 Re: głupota łapiakow 18.11.06, 13:28 cayetan napisał: > hmm, na moje oko, najbardziej sexi była pani z LPR. Dlaczego wiec nie została > wybrana? moze wiekszosc wyczula, ze gra nie fair dajac na plakat zdjecie sprzed ilus tam lat? chociaz... obecnie tez wyglada sexy widocznie wygrany okazal sie jeszcze bardziej sexy Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: głupota łapiakow 18.11.06, 13:47 rakieta70 napisał: > widocznie wygrany okazal sie jeszcze bardziej sexy Mowisz tak z punktu widzenia faceta? Conajmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
rakieta70 Re: głupota łapiakow 18.11.06, 13:53 cayetan napisał: > Mowisz tak z punktu widzenia faceta? Conajmniej dziwne. spekuluję, co mogło chwycić w tzw. ogole spolecznym a ze ja glosowalem na R. Czepe w wyborach na burmistrza to nie bede ukrywal ale z innych powodow tak zrobilem niz "seksapil" :) Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: głupota łapiakow 18.11.06, 14:02 ja tez spekuluję i nijak nie moge zrozumieć, co skłoniło do tego Łapiaków. Mieć posła, to chyba troche lepsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ha14 Re: głupota łapiakow 18.11.06, 14:41 rakieta70 napisał: > moze wiekszosc wyczula, ze gra nie fair dajac na plakat zdjecie sprzed ilus tam lat Rakieta nie doczytałeś wtedy całego wątku i wyciągnąłeś zupełnie mylne wnioski. To nie zdjęcie było stare tylko miejscowy pomylił dwie panie nazywające się bardzo podobnie, z których jedna jest dyrektorką a druga nauczycielką. Dlatego jest bardzo krzywdzącym zarzucanie p. Łapińskiej czegoś co nie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
rakieta70 Re: głupota łapiakow 18.11.06, 15:00 ha14 napisała: > Rakieta nie doczytałeś wtedy całego wątku i wyciągnąłeś zupełnie mylne wnioski. > To nie zdjęcie było stare tylko miejscowy pomylił dwie panie nazywające się ba > rdzo podobnie, z których jedna jest dyrektorką a druga nauczycielką. > Dlatego jest bardzo krzywdzącym zarzucanie p. Łapińskiej czegoś co nie miało > miejsca. ale to nie o te pomylke chodzi Alicji z Aliną, pamietam ten watek to chodzi o to, ze pani Alina dala na plakaty zdjecie sprzed lat kilku, przeciez kto ja widzi "na zywo" i na zdjeciu to roznica jest widoczna to akurat nie jest nieuczciwe, ale ja na temat zdjecia slyszalem niejeden komentarz w tym duchu, w jakim tu piszę Odpowiedz Link Zgłoś
kopacz.maly Re: głupota łapiakow 18.11.06, 13:47 Rakieta przestan udawac głupka wiesz dobrze ze Łapom potrzebny jest poseł i dobry burmistrz,chyba szybciej posłowi dzwi otwrza przy załatwianiu gminnych spraw wraz z dobrym burmistrzem moga wiele zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy7 Re: głupota łapiakow 18.11.06, 16:10 kopacz.maly napisał: > wiesz dobrze ze Łapom potrzebny jest poseł i > dobry burmistrz, Bardzo trafne spostrzeżenie. Pozwoliłem więc uczynić z niego osobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś