Dodaj do ulubionych

dawny Eden

02.01.07, 16:56
nie polecam pracy w tej spelunie, nie dośc, że przychodzi tam dośc nieciekawe
towarzystwo to jeszcze szef oszukuje pracowników!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: dawny Eden IP: *.elpos.net 02.01.07, 17:07
      Cos konkretniej?
      • Gość: kajtusia Re: dawny Eden IP: *.osiedle.net.pl 03.01.07, 20:32
        też tam pracowałam kiedys, szef mówi co innego, a co innego robi. Przy wypłacie
        zaczął coś krecić, wymyślać i w końcu nie zapłacił mi za dwa dni
        pracy...zreszta stawka też pozal sie boże
        a towarzystwo, hmmm...nie ma dyskoteki zeby bójki nie bylo, młodzi panowie
        przychodza szukać snonsorek, zreszta towarzystwo, które tam przychodzi myśli,
        że może wszystko bo ma kase.żalosne
        ceny w kolalu tez niczego sobie,piwo 6-7 zł, sok-5 zł. taka melina a takie ceny
        Omijam to coś szerokim łukiem
        • Gość: olo Re: dawny Eden IP: *.elpos.net 07.01.07, 17:16
          A kiedys bylo tam tak piknie...
          • Gość: x Re: dawny Eden IP: *.elpos.net 07.01.07, 20:41
            A czy jest jeszcze striptiz w edenie i czy klub nocny miesci sie teraz na dole
            czy na gorze?
            • Gość: wkoronkiewicz Re: dawny Eden IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.01.07, 08:53
              eden to ten lokal przy antoniukowskiej? dawno dawno temu byłem tam raz na
              imprezie firmowej. siedziałem przy stoliku z prezesami, gdy na scenę wyszła
              striptizerka w futrze z królików! i dawaj do naszego stolika. oj! bardzo to
              wszytsko przeżyłem. od tego czasu nie bywam w nocnych klubach wcale.
              • Gość: ... Re: dawny Eden IP: *.elpos.net 08.01.07, 10:15
                również mocno bym to przeżył, po co jej była ta zasłona ,mogła przecież od razu
                z gołym tyłkiem wyskoczyć:D
                • Gość: x Re: dawny Eden IP: *.elpos.net 08.01.07, 16:31
                  Kurde zeby od razu z golym tytlkiem wyskocZyla to by nie bylo striptizu LOL

Koro a dawno byles na tej imprezie w ktorym roku mniej wiecej?
                  • Gość: Wąski Re: dawny Eden IP: *.koba.pl 08.01.07, 19:48
                    Wojtek , to Ty kochający inaczej jesteś , czy co ?
                    Zawsze myślałem , że spoko gość jesteś , że lubisz się zabawić.
                    • Gość: wkoronkiewicz Re: dawny Eden IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.01.07, 22:23
                      kochający inaczej? dlatego że byłem w edenie i trafiłem na króliki?
                      • Gość: ... Re: dawny Eden IP: *.elpos.net 09.01.07, 10:00
                        Króliki już dawno były kaput ,więc trzeba było brać za kudły tą tancerkę i do
                        pokoju obok:P
            • misqa Re: dawny Eden 09.01.07, 13:49
              Edenu nie ma już dośc długi czas, teraz nazywa sie to Tango...
              striptizu też juz nie ma, są normlane dyskoteki
              • Gość: Magda Re: dawny Eden IP: *.bsk.vectranet.pl 09.01.07, 14:14
                Sylwester tam roku2005/06 był tragiczny, beznamiętnie podchodziły dziewuszki i
                pytały się, czy jeszcze podać srogonowa, a przecież był w cenie, oszuści,
                dlatego Sylwester 2007/8 musi byc w innym miejscu. poradźcie gdzie warto.
                • Gość: x Re: dawny Eden IP: *.elpos.net 09.01.07, 16:29
                  Kurcze szkoda Edenu .Pamietam bywalem tam kiedys jeszcze wlatach 90-tych .Co
                  godzine byl striptiz .Dziewczyny go robily na tym podswietlanym parkiecie do tanca
                  na srodku lokalu .Najbardziej mi sie podobala pewna dlugowlosa szatynka
                  sredniego wzrostu .Byla bardzo wygimnastykowana i rozciagnieta .Zawsze lubilem
                  patrzec na jej wystepy .Ale to jest odlegla przeszlosc 94 -96 rok .Pamietam
                  kiedys w tym samym okresie bylem jeszcze w Maximie na Wesolej ( obecnie ta
                  restauracja wrocila do starej nazwy chyba Kaunas ) Tam po raz pierwszy
                  zobaczylem tance na rurce Go-Go.Podobno Eden i Maxim mial tego samego
                  wlasciciela .Do likwidacji tego ostatniego przyczynily sie skargi mieszkancow z
                  bloku na przeciwko , ktorym przeszkadzala glosna muzyka ,oraz halas ktory robili
                  podpici klienci wychodzacy nad ranem .Teraz podobno ostatnim prawdziwym klubem
                  ze striptizem jest Exlusive na Wlokienniczej.
    • dkwlmc Re: dawny Eden 30.03.24, 18:11
      w edenie można było iść z tancerką do pokoju? gdzie ten pokój był w którym miejscu?
    • dkwlmc Re: dawny Eden 30.03.24, 18:23
      byłem kilka razy w edenie za kazdym razem była tam dziewczyna co zajebiście tanczyła disco moze ktos kojaży od roku 1999 do konca edenu normalna klientka niewysoka brunetka potem zafarbowała na blond duze cycki szczupla przewaznie bywała tam w białej albo w czarnej krótkiej sukience czy to bła tez panienka z którą mozna było iść na pokój napiszcie jak coś wiecie
    • dkwlmc Re: dawny Eden 30.03.24, 18:26
      podobno zrobiła striptiz tak słyszałem takie ciało chetnie bym to zobaczył może ma ktoś nagranie albo zdjecia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka