Dodaj do ulubionych

Blasku poszukuje

11.01.07, 13:35
Szukalem film o pianiscie " Blask " wszedzie gdzie sie tylko dalo i nie ma a szkoda bo ogladalem go kilka lat temu jak juz zaczynalem przygodze z klasyką .Wydal mi sie wtedy bardzo dobrym filmem . Nie wiem jak teraz bym go odebral .
dc+ niestety mi nie pomoze bo mam kiepskie transfery . Czy ktosc z Was dysponuje tym filmem chocby w najgorszej jakosci? np na vcd . Niestety wprowadzenie nosnika dvd bardzo zaszkodzilo kolekcjonerom filmowym a filmy tego typu nie sa wydawane.Szkoda bo dzieki temu filmowi na dobre zaczalem sie pasjonowac pianistyką . Jesli chodzi o filmy dokumentalne to mam na tasmie film ktory puszczano na planet " na lekcji muzyki " Jest bardzo ciekawy . Mysle zeby go zgrac na cd . Widzieliscie go?
Obserwuj wątek
    • bwv1004 Re: Blasku poszukuje 11.01.07, 16:10
      littlun1 napisał:

> Szukalem film o pianiscie " Blask " wszedzie gdzie sie tylko dalo i nie ma

www.amazon.com/Shine-Geoffrey-Rush/dp/0780619587/sr=1-1/qid=1168528154/ref=pd_bbs_sr_1/103-0816866-2677435?ie=UTF8&s=dvd
      • littlun1 Re: Blasku poszukuje 12.01.07, 07:25
        Dzięki:) Tylko dziwie sie ze nie ma w polskiej ofercie ale hmmm . Taki maly kraj prawda ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka