Gość: marek75 IP: 217.97.203.* 17.04.03, 15:39 cze mam pytanie w jakim lokalu zrobic wesele poprosze o opinie w ktorym naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JB Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? IP: *.man.bialystok.pl 17.04.03, 15:44 Polecam "Promenadę" na Jaroszówce. Świetny lokal, byłam tam na weselu. Rewelacyjna obsługa, dobre dania, super atmosfera. Nie znam cen, ale naprawdę warto. Zainteresuj się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek75 Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? IP: *.biaman.pl 18.04.03, 20:52 spodziewalem sie wiekszej ilosci podpowiedzi kochani poprosze o wiecej odpowiedzi marek75 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek75 Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? IP: 217.97.203.* 22.04.03, 11:35 Gość portalu: marek75 napisał(a): > cze > mam pytanie w jakim lokalu zrobic wesele > poprosze o opinie w ktorym naprawde warto LUDZIE POSTARAJCIE SIE NAPISZCIE COS Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? 22.04.03, 12:17 Widocznie nikt sie nie zeni w tym czasie, same panny , kawalery :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 22.04.03, 12:50 ja Proponuje Dworek Czarneckich przy wylocie z Bialegostoku na Warszawe, siwetny lokal, mila obsluga i co najwazniejsze to bardzo dobre jedzenie... polecam... a jezeli nie ten bylem tez na swietnym weselu w Amadeo na rogu ulic raginisa i Kolbego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? IP: 157.25.78.* 22.04.03, 12:19 Chłopie zastanów się po co Ci to...........no ale jeśli już musisz, to fajnie jest w Mozarcie dwie sale do wyboru (czyste i bez wieśniaczych ozdób), fajna obsługa i dobre żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? 22.04.03, 15:26 dobre zarelko podaja tez w "lechu" na elewatorskiej, i jest tam mila obsluga, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek75 Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? IP: 217.97.203.* 23.04.03, 15:17 dzieki bardzo zaczynam dzialac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? 23.04.03, 15:41 Gość portalu: marek75 napisał(a): > dzieki bardzo > zaczynam dzialac hehe Marku - mam nadzieje, ze Miska sie nie obrazi bo to przeciez sprawa gustu ale w ciagu ostatnich dwoch lat bylem trzy razy w Mozarcie i bardzo mi sie nie podobalo. Zarcie kiepskie a dolaczony do uslugi wodzirej - beznadziejny. Muzyka do d. No i wszyscy siedzieli w tej samej sali gdzie tanczono i nie mozna bylo wogole pogadac. Polecam lokal na Raginisa tylko nie wiem jak sie nazywa, jakis kilometr od skretu od Sienkiewicza a na dole jest sklep. stanislaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubbik Re: WESELE W JAKIM LOKALU ? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 21:50 hejka! ja polecam lokal co sie zwie TRIO (tam w okolicach składowej naprzeciw Bażantarni) Byalam tam kiedys ze swoim ówczesnym narzeczonym na imprezie i tak nam sie spodobało ze zrobilismy tam swoje wesele w czerwcy zeszlego roku. Lokal nowo wyremontowany , z klasa, zarcie super maja dwie sale jedna duza drugą na okolo 30 osób możesz sobie przyprowadzić wlasnego didżeja czy tam zespół jak wolisz w zeszłym roku życzyli sobie 85 zł od osoby( w tym 3 gorące dania oczywiście jakieś tam przekąski, których było tyle ze jedlismy je jeszcze trzy dni po weselu, ciasta no i tort weselny dodam żz całe żarcie i ciasta robią na miejscu wiec masz pewność ze wszystko jest w miare swieze i wogóle)No niewatpliwym plusem jest to ze dokladna ilosc gosci ustalasz z nimi na 2-3 dni przed weselem i za to ile ludzi przyjdzie za to placisz czyli jezeli np. na poczatku zadeklarujesz 50 osób ale jak to bywa okarze sie na pare dni wczesniej ze ciocia Zuzia i wujek Franek nie przyjda to po prostu mowisz ze przyjdzie 48 osób i za tyle płacisz. No w każdym razie naprawde polecam fajne żarcie fajna obsługa bezkonflikowo i kulturalnie. A wogóle to mamy namiar na zajebistego didzeja jakby cie interesowało pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbn W jakim lokalu wesele? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 14:56 Ktoś tu jeszcze zagląda wiecie gdzie teraz warto zrobić wesele. Czy to prawda, że Niagara to fajne miejsce z bardzo dobrym jedzeniem. Macie jakieś opinie na temat tego lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
elziahar Re: W jakim lokalu wesele? 21.03.14, 11:58 Niagara jest ok. Jej właściciele też. Bardzo pomocni, warto posłuchać tego, co mają do powiedzenia. Poza tym cena za talerzyk jest bardzo atrakcyjna, wydaje mi się, ze 140 zeta od osoby to niewiele, a na stole niczego nie brakuje, to trzeba przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś