Dodaj do ulubionych

Justyna K. z Suwałk...

25.04.03, 09:47
... (nie piszę nazwiska, bo ochrona danych osobowych itp.), to
NAJSEKSOWNIEJSZA dziewczyna na świecie!
Obserwuj wątek
    • wch Re: Justyna K. z Suwałk... 11.06.03, 19:26
      ... na razie siedzi w Irladni... :(
      • masato Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 18:14
        Wygrzebałem sobie w starociach...Bo sobie skojarzyłem, że jak siedzi w
        Irlandii, to chyba ta samo o ktorej mysle... ale już nie siedzi w Irlandii...
      • ny4 Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 18:27
        Za co siedzi i jaki wyrok wobec niej orzeczono? Czy warto czekać aż bedzie
        wolna?
    • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 19:38
      Esz...Taka piekna a ja nie wiem o ktorą chodzi :(
      • kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 21:21
        panowie, pzrywoluje was do porzadku, nie ma co wzdychac do kogos kogo nie ma,
        skoro na forum tyle pieknych dziewczyn, prawda omarto, aleja26? no, to
        poprawcie sie!
        Kamila (bo moze zapomnieliscie ze mam zenska forme imienia:P)
        • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 22:33
          A nie mozna powzdychac do nieznanych idealow ?
          Pozdrawiam wszystkie ladne dziewczyny na forum(i te nieladne tez:))
          mozecie dac linki do fotek,hehe
          • kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 12:07
            od wzdychania do nieznanych idealow to sie miesza w glowie (patrz MIckiewicz):P
            a linki do fotek? alez przykro mi bardzo ale nie mam zdjeci umieszczonych w
            necie swoich, chociaz? moze mam? ech, bym musiala sprawdzic, ale mi sie nei
            chce:>
            pzdr
          • aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 12:59
            musisz nam uwierzyć niestety na słowo, ale zapewniam cię, że gdybyś zobaczył
            swoje forumowiczki oko by ci zbielało...:)
            A wdychanie do nieznanych ideałów ma swój urok
            • ny4 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 14:41
              powiedz gdzie jest twoje zdjecie i jak go odszukać w necie . Z przyjemnością
              obejrzę.
              • aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 19:30
                chciałbyś... Mowy nie ma. Nie upubliczniam swoich zdjęć. Ale byłbyś pod
                głębokim wrażeniem. Zapewniam cię.
              • aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 19:38
                ale ci trochę opowiem. 175 wzrostu, 56 kg wagi, wielkie brazowe oczy i bardzo
                krótkie również brązowe włosy. Resztę dopowiedz sobie sam
                • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 23:23
                  Wooooow !!! To brzmi jak moj wyidealizowany opis Justyny K (siostry Jozefa K)
                  :P
                  • masato Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 09:50
                    Heh... tak sobie poszperałem w starociach, a tu masz... odezwały się inne
                    dziewczyny. Justyna K. nie ma brązowych włosów. Jest ruda. Ale rude nie
                    wszystkim się podobają. A ja mimo, że nie wiem jak wyglądają nasze przemiłe
                    forumowiczki, to i tak je lubię. Za inteligencję.
                    • ny4 Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 11:53
                      dziewczyny z Suwałk są ładne czasem przygrube.
                      • omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 12:07
                        Czytaj co wyżej napisała Aleja26!!
                      • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 12:51
                        czasem tez i przychude
                        zazwyczaj w sam raz
                        czasem tez i rude, i brazowe(solarium?), i blondi
                        eh...coz za roznorodnosc! jak w hipermarkiecie ! jest z czego wybierac !
                        • kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 13:12
                          ooo, ja to typowa suwalczanka - blond (az sie pochwale -do pasa, no jak nie
                          obcinac przed matura to nie obcinac:P),nieb oczy, szczupla (wcale nie jak ktos
                          tu napisal przygrube suwalczanki, 52kg w koncu), 170cm.
                          no to macie juz blondwlosa, brazowowlosa, a omarto? jaka ty ejstes? jak
                          ciemnowlosa to acie do wybory do koloru, i pewnie zgodzicie sie ze mna, ze
                          takich fajnyc forumowiczek to nawet elk pewnie nie ma, a co!
                          pzdr
                          • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 13:14
                            No nie....
                            Faktycznie. Same slicznosci tu nam pisza.
                            Fatkycznie: sweet...
                            Faktycznie: elk do pasa to raczej nam nie siega a nizej
                            • omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 13:20
                              Bardzo mi się podoba, że sweet sie przyjęło
                              • kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 16:55
                                niestety nie u wszystkich, w zyciu tak nie napisze hihi:P
                                • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 02:45
                                  sie przyjelo => jest modne => nie bede tego wiecej uzywac

niech zyje anarchia !
                                  • omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 10:12
                                    Źle rozumiesz. Sweet nie jest ogólnie używanym trendy słowem. Ja uzywam (na
                                    zmiane z cute) a moi znajomi spontanicznie podłapują. I jest sweet
                                    • kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 10:35
                                      no nie wiem, mnie to sie tam jakos to zle kojarzy, z jakas przyglupia
                                      blondynka, a ja przez cale zycie musze uciekac od tego stereotypu, np. wiecie
                                      co uslyszala moja mama od mojej wychowawczyni po tym jak jako jedyna z naszej
                                      grupy (3 chlopakow i ja - jedyna dziewczyna) wygralam olimpiade matematyczna w
                                      8 klasie? ano: "wiesz co jola (moja mam pracuje w tej samej szkole co moja
                                      wychowawczyni) ta twoja kamila jest madrzejsza niz wyglada" (czy ajkos tak),
                                      moja mama nie wiedziala czy sie smiac czy plakac:) ostatceznie uznala ze to
                                      komplement:),
                                      takze mi osobiscie sie to slowko nie podoba:P
                                      • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 13:02
                                        extremley cutely sweet....
                                        • kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 14:02
                                          Das ist wunderbar, mein liebling:P
                    • omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 11:56
                      sweet
                      • marioooo Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 19:56
                        jezuuuuu
                        • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 22:01
                          ło matko boska !!!
                        • omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 20.05.04, 10:05
                          Ale o co teraz chodzi???
                          Mi chyba trzeba wszystko łaopatologicznie
                          • aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 20.05.04, 11:59
                            nie martw się, ja też nie bardzo łapię o co im chodzi.
                            • wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 20.05.04, 12:02
                              sweet :)
                            • omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 20.05.04, 14:45
                              Założę się, że oni sami też nie wiedzą!
                              rzucił im się na ambicję ten Ełk i Bielsk więc produkuja posty
                  • wojtek_kosynier Pisząc o Józefie K , masz na myśli realną postać, 20.05.04, 15:15
                    czy też "pijesz" do Kafki?
                    • wolfgang87 Re: Pisząc o Józefie K , masz na myśli realną pos 20.05.04, 18:10
                      Oczywiscie ze pije do Kafki....Moj guru....
                      • moonika_xl Re: Pisząc o Józefie K , masz na myśli realną pos 20.05.04, 20:48
                        a miało być o Justynie....70-30 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka