bad_habit 26.12.05, 19:55 Zwracam się z uprzejmą prośbą o wykasowanie wszystkich wątków założonych przez bad_habit. Z poważaniem,bad_habit Olecko dn.26.12.2005roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:04 bad_habit napisała: > Zwracam się z uprzejmą prośbą o wykasowanie wszystkich wątków założonych przez > bad_habit. > Z poważaniem,bad_habit > > Olecko dn.26.12.2005roku > no nekro musiałby zwariować gdyby teraz to zrobił może jeszcze oddzielanie soczewicy od popiołu? > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:12 Bardzo proszę o wycofanie tej prośby, chyba, że zamiarem Sz.P. było zadanie mi pracy na jakieś dwa tygodnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:14 muszę się zastanowić nad akceptacją,ew.odrzuceniem tego postulatu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:15 nekroskop88 napisał: > Bardzo proszę o wycofanie tej prośby, chyba, że zamiarem Sz.P. było zadanie mi > pracy na jakieś dwa tygodnie :-) > > nekro czym podpadłeś? biciem dzieci? tyle razy ci mówiłem że bicie wyszło z mody? teraz trendy są beczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:17 > > nekro czym podpadłeś? biciem dzieci? > tyle razy ci mówiłem że bicie wyszło z mody? teraz trendy są beczki;) ????co jest trendy? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:21 trendy to znaczy, że coś jest w modzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:22 nekroskop88 napisał: > trendy to znaczy, że coś jest w modzie :-) > hahaha,bardzo śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:24 pardon ;) za szybko przeczytałem teraz bicie dzieci jest passe, natomiast trendy jest zamykanie ich w beczkach Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:26 > Wow!chyba trendy jest brak sumienia u coniektórych! > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:26 fakt faktem, bicie pozostawia ślady, natomiast trzymanie w beczkach nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:27 nekroskop88 napisał: > fakt faktem, bicie pozostawia ślady, natomiast trzymanie w beczkach nie :-) > wcale mnie to nie bawi! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:27 a mnie i owszem, mam dziś dobry humor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:28 nekroskop88 napisał: > a mnie i owszem, mam dziś dobry humor :-) > > więc gratuluję dobrego humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:30 nekroskop88 napisał: > a Ciebie co ugryzło Bad? > ... > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:33 żebyśmy wiedzieli, czemu masz zły humor Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:36 bad_habit napisała: > bo i po co miałabym mówić... > no właśnie? po co...? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:36 > no właśnie? po co...? właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:28 bad_habit napisała: > > > Wow!chyba trendy jest brak sumienia u coniektórych! > > > > a kto to jest coniektóry? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:29 > a kto to jest coniektóry? nieważne! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:25 nie nie trendy to nie znaczy śmieszne tylko modne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:26 bad_habit napisała: > a z resztą!Nieważne! > > > > bad habit jak możesz! jak to nieważne! przecież: "wszystkie dzieci nasze są"! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:39 bad_habit napisała: > być moze tak bad habit uwielbiam twoje długie i pełne ekspresji wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:40 > > tak bad habit > uwielbiam twoje długie i pełne ekspresji wypowiedzi dziekuję za uznanie mojej,jakże "wartościowej" twórczości... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:46 bad_habit napisała: > > > > > tak bad habit > > uwielbiam twoje długie i pełne ekspresji wypowiedzi > > dziekuję za uznanie mojej,jakże "wartościowej" twórczości... ależ proszę moja droga jako mecenas sztuki powiem, iż jest ona bezcenna ........a o czym właściwie mówimy? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:47 > > > > dziekuję za uznanie mojej,jakże "wartościowej" twórczości... > > ależ proszę moja droga > jako mecenas sztuki powiem, iż jest ona bezcenna > > ........a o czym właściwie mówimy? je ne sais pas!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 20:51 nutopia napisała: > absolimą! gadamy o nie wiadomo czym... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:23 makbrajd_wylogowany napisał: > taaaa słucham Cię?chcesz dodać coś od siebie do tego wątku? Twoje odpowiedzi są bardziej złożone niż moje... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:24 bad_habit napisała: > makbrajd_wylogowany napisał: > > > taaaa > słucham Cię?chcesz dodać coś od siebie do tego wątku? > Twoje odpowiedzi są bardziej złożone niż moje... > taaaa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy to jest jakiś bunt przeciwko mnie???? 26.12.05, 21:29 jeśli ktoś sądzi że świat kręci się wokół jego osoby to jest jakiś objaw choroby tylko nie pamiętam jakiej nie bad nikt tu się nie buntuje Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit ... 26.12.05, 21:30 super!dobra,nie wnikam w szczegóły...o nic nie pytałam Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:25 bad_habit napisała: > makbrajd_wylogowany napisał: > > > taaaa > słucham Cię?chcesz dodać coś od siebie do tego wątku? > Twoje odpowiedzi są bardziej złożone niż moje... > np wypowiedź ma "potrójne blaa"? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:26 makbrajd_wylogowany napisał: > bad_habit napisała: > > > makbrajd_wylogowany napisał: > > > > > taaaa > > słucham Cię?chcesz dodać coś od siebie do tego wątku? > > Twoje odpowiedzi są bardziej złożone niż moje... > > > > np wypowiedź ma "potrójne blaa"? a potrójne blaaa ma dużą siłę! nie wiem Mak czy nie przesadziłeś trochę,,, bad może się obrazić na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:26 nutopia napisała: > makbrajd_wylogowany napisał: > > > bad_habit napisała: > > > > > makbrajd_wylogowany napisał: > > > > > > > taaaa > > > słucham Cię?chcesz dodać coś od siebie do tego wątku? > > > Twoje odpowiedzi są bardziej złożone niż moje... > > > > > > > np wypowiedź ma "potrójne blaa"? > > a potrójne blaaa ma dużą siłę! nie wiem Mak czy nie przesadziłeś trochę,,, bad > może się obrazić na dobre... blaaa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:27 > >: > > > > > > > > > taaaa > > > > słucham Cię?chcesz dodać coś od siebie do tego wątku? > > > > Twoje odpowiedzi są bardziej złożone niż moje... > > > > > > > > > > np wypowiedź ma "potrójne blaa"? > > > > a potrójne blaaa ma dużą siłę! nie wiem Mak czy nie przesadziłeś trochę,, > , > bad > > może się obrazić na dobre... > > blaaa > wbrew pozorom to było pojedyncze Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:28 hahaha,zczaiłam tą prostą żaluzję!spox! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:30 bad_habit napisała: > hahaha,zczaiłam tą prostą żaluzję!spox! przepraszam nie bardzo rozumiem....? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:32 bla bla (i chuj...padło po trzykroć) (skończyłem..rozpoczynaj) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:33 makbrajd_wylogowany napisał: > bla bla > (i chuj...padło po trzykroć) > (skończyłem..rozpoczynaj) czy mi się wydaje czy też chuj to brzydki wyraz (tzw wulgaryzm?) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:34 nutopia napisała: > makbrajd_wylogowany napisał: > > > bla bla > > (i chuj...padło po trzykroć) > > (skończyłem..rozpoczynaj) > > czy mi się wydaje czy też chuj to brzydki wyraz (tzw wulgaryzm?) nie wiem...mozliwe...choć blaa wydaje mi się bardziej wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:36 makbrajd_wylogowany napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd_wylogowany napisał: > > > > > bla bla > > > (i chuj...padło po trzykroć) > > > (skończyłem..rozpoczynaj) > > > > czy mi się wydaje czy też chuj to brzydki wyraz (tzw wulgaryzm?) > > nie wiem...mozliwe...choć blaa wydaje mi się bardziej wulgarne mówiłam że przesadzisz Mak ale i tak bedzie na mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:36 > przepraszam nie bardzo rozumiem....? ależ proszę,to zwrot autorstwa mojego kolegi,oznacza on :"zrozumiałam tę aluzję!" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:37 bad_habit napisała: > > > przepraszam nie bardzo rozumiem....? > ależ proszę,to zwrot autorstwa mojego kolegi,oznacza on :"zrozumiałam tę aluzję > !" no tak tylko, że tam nie było żadnej aluzji... > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:38 > no tak tylko, że tam nie było żadnej aluzji... ok,tak sobie powiedziałam,tzn. napisałąm Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:44 bad_habit napisała: > > > no tak tylko, że tam nie było żadnej aluzji... > ok,tak sobie powiedziałam,tzn. napisałąm > > acha rozumiem mam rozumieć że już ci przeszło i wróciła stara, miła i nie rozkapryszona bad_habit? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:45 > > acha rozumiem > mam rozumieć że już ci przeszło i wróciła stara, miła i nie rozkapryszona > bad_habit? tylko nie stara,plisssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:46 bad_habit napisała: > > > > acha rozumiem > > mam rozumieć że już ci przeszło i wróciła stara, miła i nie rozkapryszona > > > bad_habit? > > tylko nie stara,plisssssssssss czyli uczymy się dalej co jest złego w starosici bad_habit??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:47 > > czyli uczymy się dalej > co jest złego w starosici bad_habit??? ale masz na myśli stare nawyki,zachowanie,etc.tak?bo nie wiem,czy zrozumiałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:49 bad_habit napisała: > > > > > czyli uczymy się dalej > > co jest złego w starosici bad_habit??? > ale masz na myśli stare nawyki,zachowanie,etc.tak?bo nie wiem,czy zrozumiałam?? > ? tak "stara" bad habit to fajna i mądra dziewczyna - z polotem natomiast ta "nowa" czyli dzisiejsza pisze teksty w stylu "wszyscy jesteście beee i z nikim nie będę gadać ale jak mi nie odpiszecie to będę buuczeć i buczeć itp..." wiesz o co mi chodzi? > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:52 wiem,wiem!i sorki,jeśli tak to wszyscy odebrali!Głupio mi,ale faktycznie,dzisiejszy dzień nie należał do najlepszych...nie powinnam była w takim "nastroju" pisać na forum i wszystkich po kolei wkurzać... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:55 bad_habit napisała: > wiem,wiem!i sorki,jeśli tak to wszyscy odebrali!Głupio mi,ale faktycznie,dzisie > jszy dzień nie należał do najlepszych...nie powinnam była w takim "nastroju" pi > sać na forum i wszystkich po kolei wkurzać... wystarczyło napisać co ci jest nekro cię grzecznie pytał... ale już przeszło??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Do założyciela forum 26.12.05, 21:57 > > wystarczyło napisać co ci jest > nekro cię grzecznie pytał... > ale już przeszło??? tak!kurczę,głupia jestem i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś