igua 06.03.07, 20:25 prosze, zebyscie tu wpisywaly, gdzie mozna cos kupic i jednoczesnie ocencie miejsca, w ktorych zakupow dokonalyscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua subiektywnie... 06.03.07, 23:31 w trakcie ciazy natrafilam na nastepujace sklepy: * lipowa i legionowa (w handlowcu) - dwa tej samej sieci, zaopatrzone w tansza odziez polskich producentow - niekiedy jednak rzeczy banalne, byle jakie... a w koncu tez chce sie kobiecie cos ciekawego na wielki brzuch narzucic * zamenhoffa - tam za to jest ciekawiej, ale ceny sa duzo wyzsze, poniewaz jest to sklep z konkretnymi, ceniacymi sie markami. a wkurza mnie to, ze niektorzy producenci postanowili zrobic niezly biznes na tym, ze kobieta przez kilka miesiecy nie jest w stanie nic ze swojej szafy wlozyc * osobiscie jestem fanka ciucholandow - szczegolnie w takich sytuacjach, co wszystkim polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
beckas27 Re: sklepy dla ciezarnych 07.03.07, 08:26 Market ABC na Mazowieckiej. I tak jak przedmówczyni - ciucholandy. Jest fajny na zwicięstwa za Madro i na kolejowej w "okrąglaku" Odpowiedz Link Zgłoś
igua sklep w "okraglaku" 07.03.07, 09:16 slyszalam o nim, bo bylam w "szafie klary", poszukujac czegos na czas ciazy (po prostu kupowalam o rozmiar czy dwa wieksze). i poinformowano mnie, ze w "okraglaku" jest w pewnym sensie ich drugi sklep, w ktorym sa rzeczy dla dzieci i dla mezczyzn. tylko odkad mam dziecko, to mi nie po drodze do tego sklepu :( czy sa tam tez fajne ciuchy dla facetow? Odpowiedz Link Zgłoś
beckas27 Re: do igua 07.03.07, 13:36 Koniecznie musisz sie wybrać, bo nie tylko dla dziecka i mężczyzny coś można znaleźć, ale równiesz dlA siebie. Rzeczy nie najtańsze jak na używane ale naprawdę wysokiej jakości, firmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agrestka1 Re: do igua 07.03.07, 14:37 dziewczyny o jakim okrąglaku na kolejowej mówicie? Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: do igua 07.03.07, 14:48 o tym budynku, ktory jest jakby na zakrecie :) jak idziesz od dworca PKP (nie od budynku, ale od peronow, od kladki), przechodzisz na druga strone ulicy i miedzy budkami kierujesz sie w strone "madro", to budynki/kamienica, ktora sie ciagnie wzdluz jest tak specyficznie zaokraglona - to tam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: do igua 09.03.07, 13:28 O to ja za bardzo nie zaszlałam z zakupami ciążowymi. Jedne spodnie ciążowe kupiłam na kawaleryjskiej, fajne na zimę bo ze sztruksu i przykrywają cały brzuszek, jedne kupiłam na allegro a jeszcze inne w ciucholandzie i to chyba najlepsze ze wszystkich i najtańsze bo firmowe i wyglądają jak nigdy nie noszone, jedne dostałam od teściowej to mam do chodzenia po domu i jedne kupiłam legginsy do szkoły rodzenia. Bluzki nosze o rozmiar czy dwa większe i dłuższe. Zastanawiam się tylko nad pasem ciążowym, macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś