Dodaj do ulubionych

sklepy dla ciezarnych

06.03.07, 20:25
prosze, zebyscie tu wpisywaly, gdzie mozna cos kupic i jednoczesnie ocencie
miejsca, w ktorych zakupow dokonalyscie
Obserwuj wątek
    • igua subiektywnie... 06.03.07, 23:31
      w trakcie ciazy natrafilam na nastepujace sklepy:
      * lipowa i legionowa (w handlowcu) - dwa tej samej sieci, zaopatrzone w tansza
      odziez polskich producentow - niekiedy jednak rzeczy banalne, byle jakie... a w
      koncu tez chce sie kobiecie cos ciekawego na wielki brzuch narzucic
      * zamenhoffa - tam za to jest ciekawiej, ale ceny sa duzo wyzsze, poniewaz jest
      to sklep z konkretnymi, ceniacymi sie markami. a wkurza mnie to, ze niektorzy
      producenci postanowili zrobic niezly biznes na tym, ze kobieta przez kilka
      miesiecy nie jest w stanie nic ze swojej szafy wlozyc

* osobiscie jestem fanka ciucholandow - szczegolnie w takich sytuacjach, co
      wszystkim polecam :)
    • beckas27 Re: sklepy dla ciezarnych 07.03.07, 08:26
      Market ABC na Mazowieckiej.
      I tak jak przedmówczyni - ciucholandy. Jest fajny na zwicięstwa za Madro i na
      kolejowej w "okrąglaku"
      • igua sklep w "okraglaku" 07.03.07, 09:16
        slyszalam o nim, bo bylam w "szafie klary", poszukujac czegos na czas ciazy (po
        prostu kupowalam o rozmiar czy dwa wieksze). i poinformowano mnie, ze w
        "okraglaku" jest w pewnym sensie ich drugi sklep, w ktorym sa rzeczy dla dzieci
        i dla mezczyzn. tylko odkad mam dziecko, to mi nie po drodze do tego sklepu :(

czy sa tam tez fajne ciuchy dla facetow?
        • beckas27 Re: do igua 07.03.07, 13:36
          Koniecznie musisz sie wybrać, bo nie tylko dla dziecka i mężczyzny coś można
          znaleźć, ale równiesz dlA siebie. Rzeczy nie najtańsze jak na używane ale
          naprawdę wysokiej jakości, firmowe.
          • agrestka1 Re: do igua 07.03.07, 14:37
            dziewczyny o jakim okrąglaku na kolejowej mówicie?
            • igua Re: do igua 07.03.07, 14:48
              o tym budynku, ktory jest jakby na zakrecie :)
              jak idziesz od dworca PKP (nie od budynku, ale od peronow, od kladki),
              przechodzisz na druga strone ulicy i miedzy budkami kierujesz sie w strone
              "madro", to budynki/kamienica, ktora sie ciagnie wzdluz jest tak specyficznie
              zaokraglona - to tam! :D
              • agrestka1 Re: do igua 08.03.07, 09:32
                dzięki
                • mamakasienki1 Re: do igua 09.03.07, 13:28
                  O to ja za bardzo nie zaszlałam z zakupami ciążowymi.
                  Jedne spodnie ciążowe kupiłam na kawaleryjskiej, fajne na zimę bo ze sztruksu i
                  przykrywają cały brzuszek, jedne kupiłam na allegro a jeszcze inne w
                  ciucholandzie i to chyba najlepsze ze wszystkich i najtańsze bo firmowe i
                  wyglądają jak nigdy nie noszone, jedne dostałam od teściowej to mam do
                  chodzenia po domu i jedne kupiłam legginsy do szkoły rodzenia. Bluzki nosze o
                  rozmiar czy dwa większe i dłuższe.
                  Zastanawiam się tylko nad pasem ciążowym, macie jakieś doświadczenia w tym
                  temacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka