Dodaj do ulubionych

I nowy tydzień:)

19.03.07, 08:52
Hej hej. Słonko świeci, może dziś będzie przyjemniejsza pogoda niż wczoraj?
Chodzę na spacerki, mijam wózki i tak czasem myślę, że czy któraś z Was to
nie Mama z forum?;) No Białostoczkowe Mamy, chodzicie na spacerki? :)
Pozdrawiam resztę forumowej załogi:)
Obserwuj wątek
    • mmu Re: I nowy tydzień:) 19.03.07, 09:15
      ja chodzę regularnie, jak tylko Hania nie jest chora. w zimę kręcimy się koło
      domu, natomiast w lato starałam się codziennie jeździć do parku, na Planty
      (tam, gdzie jest ta kolorowa fontanna, to chyba Planty?), jest tam fajny plac
      zabaw dla dzieci, więc jeździłam tam z córką, żeby miała trochę kontaktu z
      dziećmi.
      Poza tym, codziennie wyprowadzamy również psa, ale nigdy nie zabieramy go do
      parku, wystarczy mi jedno dziecko pod opieką:)
      • mamakasienki1 Re: I nowy tydzień:) 19.03.07, 17:48
        Kokardka ja też z Białostoczku i też nieraz zastanawiam się czy któraś z
        mijanych przez nas dziewczyn z wózkiem to nie mama z forum.
        Nas łatwo zauważyć bo Kaśka to straszny żywioł i jeśli kiedyś mijałyśmy się w
        jakimś sklepie to ja byłam z tym najbardziej niegrzecznym dzieckiem ciągle
        uciekającym i wycierającym podłogi sobą.
        My najczęściej chodzimy do Tesco (wcześniejszy Leader Price) bo mamy najbliżej,
        czasami zaglądamy też do stokrotki.
        • kokardka_80 do mmu 19.03.07, 18:44
          Ale rozumiem, że Twoje dziecko to już takie ciut starsze?:)
          • mamakasienki1 Re: do mmu 19.03.07, 19:29
            No tak Kasia ma już 2 lata i 2 miesiące, tak że duża jest i bardzo rozbrykana,
            czasami myślę, że nie wychowana ale to chyba taki temperament.
          • mmu Re: do mmu 19.03.07, 20:06
            moja w maju kończy 3 lata, jest chyba jednym z najstarszych dzieciaków na
            naszym forum:)
            • ania278 Re: do mmu 19.03.07, 21:19
              czesc, ja bylam w tesco jakos tydzien? temu i minelam jedna mame z wozkiem
              miedzy polkami, moze to byla ktoras z was?;)
    • igua ja pierdziele 19.03.07, 22:36
      nawet nie wiedzialam, ze w bialym jest tesco!!!

czego to sie mozna z forum dowiedziec :)
      • lanolinek Re: ja pierdziele 20.03.07, 02:30
        tesco wykupiło wszystkie Lidr Price ;-)narazie następuje wyprzedaż marki LP a
        w tych sklepach pojawiają się już towary Tesco ;-)ale to nie będą takie Tesco z
        prawdziwego zdarzenia tylko takie dyskonty spożywcze.
        • mamakasienki1 Re: ja pierdziele 20.03.07, 07:43
          Hej
          Nas łatwo zauważyć bo ja mam już wielki brzuch (początek 8 miesiąca ciąży) i
          Kaśka biega jak opętana a ja ledwo za nią nadążam.
          Aha co do Tesco to z tego co u nas mówili to nie wszystkie Leader Price, a ten
          u nas to supermarket Tesco więc nie ma co liczyć na fajne zakupy, same produkty
          spożywcze i coś tam z chemii i art. przemysłowych.
          Jeszcze jeden Tesco ma powstać na ul. 27 Lipca i chyba tyle w Białymstoku.
          Wczoraj byłyśmy z Kasią 1,5 godziny na podwórku ale tylko przed blokiem na
          placu zabaw i co najdziwniejsze ani razu mi nie uciekła.
          • kokardka_80 Re: ja pierdziele 20.03.07, 08:16
            Niby łatwo zauważyć, a ja nie widziałam ani razu:)
          • igua Re: ja pierdziele 20.03.07, 09:22
            na 27 lipca?
            ale to ma byc nowy - i juz huipermarket, czy ten narozny leader price przerobia?

w tesco naprawde dobre jakosciowo sa bodziaki, pajace itp. z "tesco" i fajne
            ubrania z "cheeroke", wiec jak ktorys sklep bedzie wiekszy, to moze do makaronow
            jeszcze to dorzuca
            • mamakasienki1 Re: ja pierdziele 20.03.07, 12:27
              Igua tam na 27 lipca też mają Leader Prica przerobić więc ubrań raczej nie
              będzie, choć ja osobiście bym chciała żeby były, bo kilka razy zdarzyło mi się
              kupować Tescowe ubranka i jakość naprawdę super.
              • kokardka_80 Do mamykasieńki1 21.03.07, 08:20
                O, chyba Cię wczoraj widziałam? Znaki rozpoznawcze: biała kurtka u Ciebie i
                reklamówki (chyba stokrotka), różowa kurtka u Córeczki.I jak? :)
                • mamakasienki1 Re: Do mamykasieńki1 21.03.07, 08:32
                  To nie byłam ja :(
                  Ja chodzę w czarnej skórzanej kurtce (tylko jedna jeszcze na mnie pasuje), a
                  Kasia to różnie albo różowy kożuszek, albo szary płaszczyk, albo brązowa
                  kurteczka z białymi wykończeniami albo beżowy kożuszek z różowymi wykończeniami
                  zależy jaka pogoda. Z czapkami to też u niej różniej najczęściej jasno kremowa
                  z misiem z przodu.
                  Ostatnio do stokrotki rzadko zaglądam bo wózek nam się popsuł a Kasi inaczej
                  nie utrzymam w miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka