to.teraz.ja 20.03.07, 13:29 Czy ktos moglby poradzic mi dobrego fryzjera w Suwalkach?Zblizaja sie swieta a ja mam na glowie koszmar.Mieszkam tu od niedawna wiec absolutnie nie mam pojecia gdzie sie udac?Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oginn Re: fryzjer 20.03.07, 21:20 No wiesz! A czy w Suwałkach są jacyś źli fryzjerzy\fryzjerki? Wszyscy to profesjonaliści, fachowcy po szkołach i kursach w swej dziedzinie. Dla mnie nie ma znaczenia, kto mnie strzyże, ważne - za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba368 Re: fryzjer 21.03.07, 17:32 ogin dla łysego dresiarza po co fryzjer sierp i sam łeb sobie ogolisz za fri!!!!!! Na serio najlepsi fryzjerzy w Suwałkach na ul. Waryńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
suwalki79 Re: fryzjer 21.03.07, 18:10 ja chodzę do salonu na ul Noniewicza79c i to jedyny najlepszy jak dla mnie salon fryzjerski w Suwałkach . W kolejce do tych pań( strzygą 2 panie) trzeba czekać jednak nawet 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
superkoles2 Re: fryzjer 21.03.07, 19:33 ja polecam salon na ulicy minkiewicza, w pasażu handlowym na północy Odpowiedz Link Zgłoś
marko0809 Re: fryzjer 10.04.07, 10:57 Ja proponuję "Studio Fryzur" na Witosa 7.Bardzo profesjonalna obsługa a przy tym fajna atmosfera.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś