Gość: Edek Wypatroszuk IP: *.koba.pl 01.04.07, 11:56 Podobno ich dwóch jest . Pewnie bliźniaki . Którego bardziej kochacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romanpidlaszuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:05 A ty jakiego wyznania i jakiej narodowosci jestes,ze o to pytasz? Ja jestem prawoslawnym Ukraincem spod Hajnowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hosanna Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.elpos.net 01.04.07, 12:47 ja go kocham bez względu na płeć, narodowość i wyznanie. I love You Romek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.koba.pl 01.04.07, 12:55 Ja jestem kochającym inaczej , to i Romka mogę pokochać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanpidlaszuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:58 Gość portalu: hosanna napisał(a): > ja go kocham bez względu na płeć, narodowość i wyznanie. I love You Romek!!! ===================== Gość portalu: Marian napisał(a): > Ja jestem kochającym inaczej , to i Romka mogę pokochać --------------------------------------------------------------------------- Nie wrobicie mnie w watki homofobiczne.Ja pisze TYLKO o sprawach ukrainskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.elpos.net 01.04.07, 13:51 Najlepsze prostytutki we Francji to Ukrainki,jedna Iwana byla the best.Gratuluje narodowej specjalnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanpidlaszuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:11 Gość portalu: podroznik napisał(a): > Najlepsze prostytutki we Francji to Ukrainki,jedna Iwana byla the > best.Gratuluje narodowej specjalnosci! ------------------------------------------------------------------ To slaby z ciebie podroznik czolowicze jak tylko tyle wspomnien z Francji przywiozles.Jesli chodzi o nas,to MY wlasnie jestesmy Francuzami wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? 01.04.07, 14:16 Gość portalu: romanpidlaszuk napisał(a): > Jesli chodzi o nas,to MY wlasnie jestesmy Francuzami wschodu. Cokolwiek to znaczy HIHIHIHIHIHIHIHIIIIHIHIHIHIHIHIHII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.elpos.net 01.04.07, 14:55 Ja jestem podroznik erotyczny i nic ci do tego,zwiedzaj sobie Luwry i Wersale a ja bede zwiedzal burdele i ulice pod czerwonymi latartniami bo tak mi sie podoba i potwierdzam jeszcze raz ze Ukrainki to najlepsze prostytutki i dupodajki w Europie,chociaz nie najtansze.Powinienes byc dumny z takiej umiejetnosci rodaczek i ze ktos je chwali w koncu walczysz o dume narodowa no nie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny Mąż Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 15:45 Wczoraj wziełem sobie niezłą Ukrainkę. Jechałem własnie do Warszawy , stała przy drodze i pomachała do mnie . Postanowiłem pointegrować się trochę z narodem Ukraińskim I tak się integrowaliśmy , że porządnie się rozruchaliśmy Nie było to nawet zbyt kosztowne w ruru 50 zeta w paszczu 30 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkowiuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 15:54 Ja lubię Romka spotykamy się zawsze w cerkwii On tam zawsze chodzi ze swoim chłopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jura Z co szanuje Ukraine IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 18:54 Ukraina kojarzy sie mi z najlepszymi prostytutkami i największymi smakoszami psów w Europie.Pod tym względem to uważam że Ukraina jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazgarz Re: Z co szanuje Ukraine 01.04.07, 20:28 Na madro ukraińskich prostytutek nie uświadczysz. Pełno jest natomiast białoruskich urodziwych młodych mężatek-cichodajek oferujących swe wdzięki za marne grosze. Niektóre nawet urodziwe. Szkoda, że niedomyte, co je w moich oczach od razu przekreśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanpidlaszuk Re: Z co szanuje Ukraine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:33 drzazgarz napisał: > Na madro ukraińskich prostytutek nie uświadczysz. Pełno jest natomiast > białoruskich urodziwych młodych mężatek-cichodajek oferujących swe wdzięki za > marne grosze. Niektóre nawet urodziwe. Szkoda, że niedomyte, co je w moich > oczach od razu przekreśla. ---------------------------------------------------------------------------- Niejaki podroznik stwierdzil,ze w Paryzu spotkal Ukrainki lekkich obyczajow.Nie wspomnial aby nie przestrzegaly higieny osobistej.Wnosze stad,że to jeszcze jeden powod aby stwierdzic,ze jestesmy Francuzami wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Z co szanuje Ukraine IP: *.elpos.net 02.04.07, 15:10 W koncu za 50 euro w ruru to i dezodorant sie oplaca im kupowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś