Dodaj do ulubionych

Kto kocha Romka Pidlaszuka ???

IP: *.koba.pl 01.04.07, 11:56
Podobno ich dwóch jest .
Pewnie bliźniaki .
Którego bardziej kochacie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: romanpidlaszuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:05
      A ty jakiego wyznania i jakiej narodowosci jestes,ze o to pytasz?
      Ja jestem prawoslawnym Ukraincem spod Hajnowki.
      • Gość: hosanna Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.elpos.net 01.04.07, 12:47
        ja go kocham bez względu na płeć, narodowość i wyznanie. I love You Romek!!!
        • Gość: Marian Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.koba.pl 01.04.07, 12:55
          Ja jestem kochającym inaczej , to i Romka mogę pokochać
          • Gość: romanpidlaszuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:58
            Gość portalu: hosanna napisał(a):

> ja go kocham bez względu na płeć, narodowość i wyznanie. I love You Romek!!!
            =====================
            Gość portalu: Marian napisał(a):

> Ja jestem kochającym inaczej , to i Romka mogę pokochać
            ---------------------------------------------------------------------------

Nie wrobicie mnie w watki homofobiczne.Ja pisze TYLKO o sprawach ukrainskich.
            • Gość: podroznik Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.elpos.net 01.04.07, 13:51
              Najlepsze prostytutki we Francji to Ukrainki,jedna Iwana byla the
              best.Gratuluje narodowej specjalnosci!
              • Gość: romanpidlaszuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:11
                Gość portalu: podroznik napisał(a):

> Najlepsze prostytutki we Francji to Ukrainki,jedna Iwana byla the
                > best.Gratuluje narodowej specjalnosci!
                ------------------------------------------------------------------

To slaby z ciebie podroznik czolowicze jak tylko tyle wspomnien z Francji
                przywiozles.Jesli chodzi o nas,to MY wlasnie jestesmy Francuzami wschodu.
                • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? 01.04.07, 14:16
                  Gość portalu: romanpidlaszuk napisał(a):

> Jesli chodzi o nas,to MY wlasnie jestesmy Francuzami wschodu.

Cokolwiek to znaczy

HIHIHIHIHIHIHIHIIIIHIHIHIHIHIHIHII
                • Gość: podroznik Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.elpos.net 01.04.07, 14:55
                  Ja jestem podroznik erotyczny i nic ci do tego,zwiedzaj sobie Luwry i Wersale a
                  ja bede zwiedzal burdele i ulice pod czerwonymi latartniami bo tak mi sie
                  podoba i potwierdzam jeszcze raz ze Ukrainki to najlepsze prostytutki i
                  dupodajki w Europie,chociaz nie najtansze.Powinienes byc dumny z takiej
                  umiejetnosci rodaczek i ze ktos je chwali w koncu walczysz o dume narodowa no
                  nie hahahaha
                  • Gość: Wierny Mąż Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 15:45
                    Wczoraj wziełem sobie niezłą Ukrainkę.
                    Jechałem własnie do Warszawy , stała przy drodze i pomachała do mnie .
                    Postanowiłem pointegrować się trochę z narodem Ukraińskim
                    I tak się integrowaliśmy , że porządnie się rozruchaliśmy
                    Nie było to nawet zbyt kosztowne
                    w ruru 50 zeta
                    w paszczu 30 zeta
    • Gość: wkoronkowiuk Re: Kto kocha Romka Pidlaszuka ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 15:54
      Ja lubię Romka
      spotykamy się zawsze w cerkwii
      On tam zawsze chodzi ze swoim chłopakiem
      • Gość: Jura Z co szanuje Ukraine IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 18:54
        Ukraina kojarzy sie mi z najlepszymi prostytutkami i największymi smakoszami
        psów w Europie.Pod tym względem to uważam że Ukraina jest OK.
        • drzazgarz Re: Z co szanuje Ukraine 01.04.07, 20:28
          Na madro ukraińskich prostytutek nie uświadczysz. Pełno jest natomiast
          białoruskich urodziwych młodych mężatek-cichodajek oferujących swe wdzięki za
          marne grosze. Niektóre nawet urodziwe. Szkoda, że niedomyte, co je w moich
          oczach od razu przekreśla.
          • Gość: romanpidlaszuk Re: Z co szanuje Ukraine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:33
            drzazgarz napisał:

> Na madro ukraińskich prostytutek nie uświadczysz. Pełno jest natomiast
            > białoruskich urodziwych młodych mężatek-cichodajek oferujących swe wdzięki za
            > marne grosze. Niektóre nawet urodziwe. Szkoda, że niedomyte, co je w moich
            > oczach od razu przekreśla.
            ----------------------------------------------------------------------------

Niejaki podroznik stwierdzil,ze w Paryzu spotkal Ukrainki lekkich obyczajow.Nie
            wspomnial aby nie przestrzegaly higieny osobistej.Wnosze stad,że to jeszcze
            jeden powod aby stwierdzic,ze jestesmy Francuzami wschodu.
            • Gość: Miecio Re: Z co szanuje Ukraine IP: *.elpos.net 02.04.07, 15:10
              W koncu za 50 euro w ruru to i dezodorant sie oplaca im kupowac :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka