Gość: alexis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:43 Do mojej tesciowej zadzwonila dzis kobieta, ktora robi prezentacje kosmetykow w domach. Zastanawiam sie jakiej firmy to sa kosmetyki, moze cos o tym slyszalyscie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alexis Re: "prezentacja" kosmetykow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:48 Nigdy na czyms takim nie bylam, a tesciowa prosi mnie zebym przyszla. Pewnie jakies beznadziejne i drogie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: "prezentacja" kosmetykow 08.11.04, 19:20 samo przyjście nic cię nie kosztuje ;) to jeszcze jakiś herbalife może być. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: "prezentacja" kosmetykow 08.11.04, 19:31 może być Mary Kay. ich konsultantki mają prikaz demonstrowania w domu, bo wszystkim trzeba się natrzeć, pomalować etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: "prezentacja" kosmetykow IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.04, 09:29 to na pewno wielka sciema, do Twojej tesciowej z pewnością zadzwoniła jakaś cyganka i okradnie jej mieszkanie, badźcie ostrożne się!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: "prezentacja" kosmetykow 09.11.04, 09:50 to może być cokolwiek, przecież nawet w Avonie robią takie prezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: "prezentacja" kosmetykow IP: *.77.classcom.pl 06.01.05, 13:25 Pewnie jestes juz po prezentacjii.Mnie tez chciano naciagnac na te ich kosmetyki. Na prezentacji,rowniez oferowano srodki odchudzajace.Nie naleze do osob latwowiernych,a tym bardziej rozzutnych. Sprawdzilam na stronie www.herbalife.pl ceny kosmetykow i srodkow odchudzajacych.Poczytalam.Ceny szokujace!!!Ich kierownik zarabia na produktach AZ 50%,np napoj aloesowy kosztuje u nich 100 zl,a na allegro ten sam produkt kupisz za polowe ceny. Moze warto uczestniczyc w ich spotkaniach,co niezobowiazuje do kupienia,czego kolwiek.Jednak trzeba uwazac,te osoby sa bardzo natarczywe.Po spotkaniu z nimi dostawalam sporo telefonow zachecajacych do kupna u nich kosmetykow. Nalezy takiej osobie ostro powiedziec definitywne"NIE".Ale i tak beda dzwonic. Za cene 1 kosmetyku firmy herbalife mam 2 kremy firmy Vichy. Tak wiec zastanowcie sie dobrze zanim cos kupicie. Odpowiedz Link Zgłoś