marpiano 22.09.07, 14:42 Witam wszystkich! zwracam się z wielką prośbą do wszystkich, którzy zdawali na Akademię Muzyczną. Potrzebne mi są dokładne informacje na temat egzaminów wstępnych, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: Akademia Muzyczna 23.09.07, 13:25 A na którą akademię, złociutka? Jest ich kilka. Ponadto: koniec Googlika za przewodnika, przejdź się po stronach internetowych uczelni, regulaminy rekrutacji z pewnością tam są. Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: Akademia Muzyczna 23.09.07, 17:17 Nie mówiąc o tym, że nawet na jednej AM egzaminy mogą być różne. Przypuszczam, że na reżyserię dźwięku egzaminy są mocno inne niż na kietunki czysto muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
the_woman_in_violet Re: Akademia Muzyczna 24.09.07, 08:55 Ba, żeby kilka! Nie licząc co poniektórych filii:) a poza tym - faktycznie sprawdź w necie, każda Akademia ma swoją stronę internetową, zwykle dosyć czytelną:) No i teraz to raczej już poprawkowe zostały, a egzaminy zwykle bywają w czerwcu, lipcu:) Zacznij od uściślenia, jaki kierunek cię interesuje, ustal wydział no i miasto, bo nie na każdej Akademii jest to samo:))) Pzdr. A tak w ogóle - nie polecam. To nie jest dobry czas na zawód muzyka. Chyba że studiować na Amuz dla przyjemności, warto mieć jednak jakieś inne kwalifikacje lub skończony kierunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
marpiano Re: Akademia Muzyczna 28.09.07, 08:51 wITAM! faktycznie chyba nie uściśliłam:-) Chcę zdawać w czerwcu 2008 na Akademię Muzyczną do Krakowa lub Wrocławia na fortepian. Na stronach internetowych już byłam, i teoretycznie wszystko wiem, chciałam raczej porozmawiać z kimś kto już zdawał, aby mieć informację z pierwszej ręki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś