Dodaj do ulubionych

Apel! Apel! Apel!

07.01.03, 17:31
Pilnie poszukuję namiarów internetowych na agencje impresaryjne i koncertowe w Unii Europejskiej, a także w Ameryce. Interesujš mnie tylko te, które majš w swoich "stajniach" muzyków country, zwłaszcza tych z górnej półki.

Poza tym do powstajšcej agencji impresaryjnej przyjmę zgłoszenia polskich muzyków i zespołów country. Mój adres:

Ryszard.Jakubowski@sferia.net

Garthanko, mam nadzieję że pozwolisz mi przy pomocy twojego forum dotzreć do polskich i zachodnich wykonawców country i... Na razie nie bede zdradzał, żeby nie zapeszyć. W każdym razie jeżeli moje plany dojdš do skutku, to wszyscy uczestnicy tego forum (stan na dzi�!) mogš liczyć na ulgowe bilety.

Pozdrawiam wszystkich.

Acha, jeszcze jedno. Sprawa jest bardzo pilna. Zwłaszcza zależy mi na kontakcie z zachodnimi agencjami. A impresariat dla polskich countrowców z możliwo�ciš wyjazdów na tournee też się chyba przyda. W razie czego można do mnie zadzwonić pod nr 0-501 168 051.

To na razie wszystkie dobre wiadomo�ci.

Pozdrawiam serdecznie jeszcze raz.

R.J.

PS: internetowy adres powyżej jest w tej chwili moim głównym adresem, inne praktycznie przestajš istnieć!
Obserwuj wątek
    • felix.lynx Re: Apel! Apel! Apel! 12.01.03, 14:07
      Ponieważ na razie nikt się nie zgłosił ani z akcesem do impresariatu, ani z chęcią pomocy, ośmielę się wysnuć przypuszczenie, że chyba tak naprawdę nikomu nie zależy żeby było country. Bo nie wierzę, że nie ma na tym forum ani jednego muzyka który chciałby grać country, i to nie za grosze. Nie wierzę, że nie ma ludzi, którzy znają takich muzyków. A więc - co jest grane? Wystarczy im zarobek 300 złotych raz na rok w Oczku, albo błaganie o zakwalifikowanie na boczną scenę Mrągowa?

Ja naprawdę nie muszę ani organizować koncertów country, ani promować country, ani dawać zarobić polskin muzykom country. Na moje imprezy starczy mi muzyków z osciennych krajów. Nasi niech nadal narzekają, że ich nikt nie chce. Tylko błagam - nie przy mnie - bo, ich nazwę kłamcami!

Ryszard Jakubowski
      wiceprezes fundacji Radosny uśmiech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka