zielonarzabka 25.04.08, 20:55 Zastanawiam się, które liceum wybrać, myślę nad 2 albo 3, ale nie mogę się zdecydować ;) czy ktoś mógłby mi chociaż trochę pomóc? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Genek Re: liceum IP: *.koba.pl 25.04.08, 21:29 do roboty idźta , a nie do szkoły , mósi ktoś tesz spżątać i rowy kopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: liceum IP: *.sub-75-193-128.myvzw.com 25.04.08, 21:45 "Zabko" to niestety widac, ze jestes zielona bo nawet z podstawowym poziomem ortografii mamy problemy... To po pierwsze. Po drugie, kazdy kto zabiera sie za "wybor", musi sie zastanowic najpierw czego sam chce bo dopiero wtedy bedzie mogl wybierac "w czyms". Oto majac problemy z ortografia moze bys chciala znalezc liceum gdzie ucza znani Polonisci? Albo moze marzysz by kiedys zostac specjalistka od ochrony srodowiska (o czym marzy dziewczyna gdy dorastac zaczyna)? A to wtedy zainteresujesz sie pewnie takim liceum gdzie ucza znani geografowie, biolodzy a i specjalisci od chemii sie przydadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan GW Re: liceum IP: *.koba.pl 25.04.08, 22:27 Jacyś tacy dziwni doradcy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
moonika_w Re: liceum 26.04.08, 09:52 Tutaj każdy będzie doradzał liceum,w którym się uczy/uczył. Na jakim profilu chciałabyś się uczyć, co robić po maturze,jakie studia itp.? Rozważ wszystkie za i przeciw, pomyśl czego tak na prawdę Ty chcesz, a nie gdzie np.:idzie większość znajomych. Oba licea mają podobny poziom,więc myślę że dużej różnicy nie będzie. Weź pod uwagę opinie o nauczycielach,dojazd (trochę szkoda by było marnować dwie godziny dziennie na same dojazdy i powroty ze szkoły), jakie są kółka zainteresowań, co dyrekcja robi, żeby uczniowie mogli rozwijać swoje zainteresowania i tak dalej i tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan GW Re: liceum IP: *.net.pl 26.04.08, 13:32 Możesz też rzucić monetą. Bo i tak źle i tak niedobrze (a zresztą sama się pewnie przekonasz). Szkoła to dno i wodorosty. Jedna wielka strata czasu (jeśli już umiesz pisać, czytać i liczyć). Odpowiedz Link Zgłoś