rodedendron 01.08.09, 22:27 Czy ktoś się leczy u Pana Krzysztofa Czarneckiego? Czy faktycznie potrafi wyleczyć? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodedendron Re: Zielarz z Łomży 06.08.09, 12:00 Naprawdę nikt nie słyszał o tym zielarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
nadie91 Re: Zielarz z Łomży 06.08.09, 21:08 Ja słyszałam i sie jestem umowiona na wizyte. Znajomi mowili o jego niezwyklej skutecznosci. Podobno patrzy w oczy i z tęczowki mówi jakie dana osoba ma choroby, mowisz tez o swoich dolegliwosciach jesli pan Krzysztof ich nie wymieni. Potem dostajesz dobrane do Twoich schorzen ziola. I chyba to wszystko. PS. Znajoma mojej znajomej miala raka macicy, lekarze nie dawali jej wielkich szans. Postanowila wybrac sie do zielarze, stwierdzila ze nie ma juz nic do stracenia. Po kilku miesiacach kuracji ziolami rak sie cofal az zniknal kompletnie. Jesli to prawda, a sądze ze tak to na serio warto wybrac sie do pana Krzysztofa. Odpowiedz Link Zgłoś
rodedendron Re: Zielarz z Łomży 06.08.09, 22:34 Dziękuję za informacje.Muszę się wybrać do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
potatos Re: Zielarz z Łomży 09.04.10, 08:45 dosc dawno z Piatnicy zabralam blakajacego sie faceta ,ktory chcial wlasnie do zielarza z \Lomzy _____wtedy po raz pierwszy o nim uslyszalam ,czlowiek jechal z drugiego konca Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Zielarz z Łomży 09.04.10, 21:43 nie znam gościa a jakie zioło poleca ? Odpowiedz Link Zgłoś