hajnowkaforever 23.03.05, 14:59 Lubię jeździć rowerem. Może da się zebrać jakąś grupęi wspólnie organizować przejażżki po Puszczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toovo Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:15 Pomysl dobry. Rower jest w Hajnowce bardzo popularnym sprzętem. Przydalyby sie też jakies ciekawe zawody, nie koniecznie zaraz wielki wyścig, ale cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:33 Zawody - no jasne!!!! Tylko jak je zorganizować??? Ja bardzo chetnie pomoge i wezme udział:))) Pozdrawiam im do zobaczenia na trasie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:46 Zgadzam się z Tobą całkowicie.Może w końcu coś się ruszy w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 17.06.05, 10:38 Chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych, iż Rajd Rowerowy o którym wcześniej pisaliśmy odbędzie sie zgodnie z planami - 25.06.2005r o godz. 10:30, start na stadionie OSiR-u. Długosć trasy to ok. 30-40km, na zakończenie wszystkim uczestnikom zapewniamy darmowe kiełbaski, pieczywo, napoje i oczywiście ognisko, które odbędzie się na terenie OSiR-u gdzie tego dnia będą sie także odbywały zawody sportowe "Spartakiada". Warunkiem jest wcześniejsze zapisanie sie na listę ucestnikow, pocta elektroniczna na adres: bacik606@wp.pl, w biurze HDK lub telefonicznie: 668-173-203. ZAPRASYAMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 18.06.05, 09:26 czy można się zapisać w sobotę tuż przed rajdem, czy to by było za późno? Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 18.06.05, 10:21 Witam wszystkich cyklistów!Możecie się zapisywać na Rajd,który będzie w sobotę25.06.Start rozpocznie się o 10:30 ze stadionu OSiR.Zrobimy ok.40km. po lesie i wrócimy na stadion na kiełbaski przy ognisku.Zapisy w HDK. Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:28 Witam!!!! Super pomysł - wkońcu jakiś rowerzysta:)))) Bardzo chetnie sie przyłącze i nie tylko ja, bo znam wiele osób, które kochaja jazdę rowerem. Tak w ogóle to dziwne, ze sie jeszcze nie znamy jeśli dużo jeżdzisz rowerem...??? Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 23.03.05, 15:43 Fajnie,że jest taki pomysł.Z wycieczkami nie będzie problemu,ale trzeba to zorganizować.Uwielbiam jeżdzić rowerem ,po Puszczy też.Jednym słowem jestem chętny-jak najbardziej.Znam też odpowiednich ludzi którzy jak ja uwielbiają jeżdzić rowerami.Z organizacją pomoglibyśmy chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 30.03.05, 14:55 Witam kolarzy!!!Jeśli macie czas,oraz chęci,to zapraszam wszystkich bikerów do wspólnej jazdy rowerowej.Spotykamy się codziennie,koło Orlenu o godz.16:00,niezależnie od pogody.Fajnie byłoby pojeżdzić w większej grupie. Trzymajcie się(kierownicy). Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 30.03.05, 19:32 załużcie jakiś klub albo stowarzyszenie, będzie łatwiej rozmawiać z władzami na temat pieniędzy powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 05.04.05, 15:08 Tak - załóżcie... Tylko jak??? Juz próbowalismy, ale niestety władze maja "ważniejsze" sprawy. A poza tym sami jakos sobie radzimy, tylko poszukujemy nowych osób, chcacych jezdzic rowerem po Hajnówce, puszczy i okolicach. Im nas wiecej - tym lepiej:) Pozdrawiam rowerzystów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 05.04.05, 16:44 Cze ść! Fajnie że tyle osób się odzywa! Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale miałem problemy z dostępem do sieci. Myślę,że na początek można by zorganizować jakąś przejażkę po Puszczy. Proponuję termin 24 kwietnia (jeśli nie będzie padać) o 1200 na stadionie leśnym. Mam pewin pomysł, gdzie by można było pojechać, ale może ktoś wymuyśli coś lepszego. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 08.04.05, 19:50 dobra organizacja, to połowa sukcesu może przedstawiciela władz tez byście zaprosili na przejazdzkę i np. jakies ognisko?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 09.04.05, 08:42 Wątpie w taki pomysł - władze i ognisko z rowerzystami; juz to widzę... No ale moze kiedys cos sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Rowerzyści - kontra Policja.... 09.04.05, 08:54 Nasza hajnowska Policja.... no cóż, niby skuteczna ale nie tam gdzie powinna... Dostałem ostatnio mandat(50zł) - za jazdę obok drugiego uczestnika ruchu, w tym wypadku mojego kolegi i to w dzień pogrzebu Jana P. II. Jak widać nasi dzielni struze prawa są nieczuli na wszelkie narodowe uroczystości i tak podniosłe dni jak ten. Dodam tylko, że jechaliśmy oświetlonymi w 100% sprawnymi rowerami, ruch był znikomy, puste ulice - wiadomo dlaczego... Tylko nasza dzielna Policja na straży prawa postanowiła "wziąć sie" za niebezpiecznych, groznych dla otoczenia i stwarzajacych ogromne zagrozenie biednych rowerzystów - bo trzeba przeciez cos robić... A to, co wyprawia się w centrum, szczególnie na ul.3maja, to juz tylko problem mieszkańców i oni powinni sie uporać z wszechobecnym na codzień pijaństwem, zakłocaniem spokoju, rozrubami i innego rodzaju niebezpiecznymi sytuacjami; ale to juz temat na odrębne forum.... Przestrzegam wszystkich rowerzystów przed naszymi hajnowskimi policjantami, którym nie brak odwagi, aby ukarać amatorów dwóch kólek ale brak jej tam gdzie Policja powinna coś robić.... Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 09.04.05, 09:01 24 kwietnia, hmmm... no nie wiem czy bede miał wolny termin, bo moge miec zjazd na uczelni, ale jakby co to sie odezwę. Oczywiscie postaram sie być. A dokad planujesz pojechać??? Pomysłow i miejsc do których mozna pojechac jest wiele... Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 12.04.05, 13:44 Jeśli masz pomysł,gdzie pojechać na wycieczkę rowerową,to podziel się nim.My spotykamy się codziennie o godz.16:00 koło Orlenu-zapraszamy!!!!Może byś kiedyś wpadł?Jeśli masz możliwość,to napisz w jakim jesteś wieku,bo w naszej grupie są rowerzyści w wieku od 16 do 38 lat. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 13.04.05, 16:00 Można by pojechać na Topiło, Kosy Most lub do Białowieży albo Narewki. Wszystko zależy od tego kto przybędzie na umówione spotkanie i czy to będą osoby wytrwałe w jeżdzeniu czy też początkujący lub mający ograniczony czas. Mam 27 lat i narazie niezbyt wiele czasu Dzięki za zaproszenie! Termin wyznaczyłem taki, aby trochę ludzi się zebrało. Jeśli się uda to mogłoby to zostać. Ja też nie zawsze mogę w niedziele. Chodzi mi o to by zainteresować maximum osób i by móc ustalić stałą godzinę, którą można by stopniowo rozpropagowywać w internecie lub na tablicach z ogłoszeniami. Poza tym , najważniejsze by byli chętni.. Czy Wy, którzy zbieracie się koło Orlenu jesteście z Lipowej? Gdzie jeździcie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 19.04.05, 14:09 Jesteśmy z różnych okolic w Hajnówce.Nasz wiek to od 16 do 38 lat.Jeżdzimy naprawdę wszędzie,od Puszczy Białowieskiej po Białystok,Bielsk Podlaski,Siemiatycze,Supraśl,Narew aż po Bobrowniki i Czeremchę.Znamy praktycznie każde miejsce w lasach Puszczy Białowieskiej,byliśmy wzędzie,gdzie to tylko możliwe.Wszędzie chętnie pojedziemy.Pozdrawiamy,i zapraszamy jak co dzień o 16:00 na Orlen.Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 22.04.05, 14:31 Ja aż tak daleko nie jeździłem. Mój rekord to 90 km. Może dziś będę koło Orlenu (dawny CPN?) jak się wyrobię.. Narazie! Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 21.04.05, 13:44 Ja niestety w niedzielę nie przyjadę, bo mam zajęcia na uczelki ale z tego co wiem to moi znajomi maja zamiar przyjechać. Poza tym my zawsze-codziennie spotykamy się o 16:00 kolo Orlenu i jeździmy niemal wszędzie: po lesie, po mieście, w dalsze trasy - Białystok, Bielsk P. itd. A więc do zobaczenia na trasie!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miszka36 Re: Cykliści -łączmy się! 08.06.05, 12:14 Witaj wiciokolarzu!!! Mam do Ciebie pytanie: Czy ja też mógłbym przyjechać na wasze spotkanie rowerowe koło Orlenu, tylko w tym problem że mam niestety 12 lat PozDro Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 13.06.05, 11:19 Nie ważne,ile masz lat,możesz śmiało przyjeżdżać,weż też kolegów,i nie ma się czego bać,jesteśmy normalnymi porządnymi ludżmi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 23.04.05, 02:08 w pełni popieram wasza inicjatywę Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 29.04.05, 12:58 to może się dołączysz? zbiórki w niedziele o 10 koło żubra lub codziennie o 16 koło stacji paliw Orlen? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 04.05.05, 23:53 hajnowkaforever napisał: > to może się dołączysz? zbiórki w niedziele o 10 koło żubra lub codziennie o 16 > koło stacji paliw Orlen? chetnie ale: primo po pierwsze nie mam wehikułu primo po drugie z miejsca gdzie mieszkam trudno by mi było do was dotrzeć (troche to daleko) Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 10.05.05, 13:34 Tak - właśnie, zapraszamy na Orlen codziennie o 16;00. Pozdrawiam wszystkich rowerzystów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 12.05.05, 12:14 Jakoś nikt nie przyjeżdza na Orlen!Jeżeli są tu prawdziwi rowerzyści,a nie tylko niedzielni,tacy co naprawdę lubią jezdzić,a nie kisić się w domu,lub siedząc w barze popijając browar niech się nie boją i przyjadą na Orlen o 16:00.Pozdrawiam wszystkich rowerzystów(i tylko rowerzystów)nikogo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 12.05.05, 14:54 wiciakolarz napisał: > Jakoś nikt nie przyjeżdza na Orlen!Jeżeli są tu prawdziwi rowerzyści,a nie > tylko niedzielni,tacy co naprawdę lubią jezdzić,a nie kisić się w domu,lub > siedząc w barze popijając browar niech się nie boją i przyjadą na Orlen o > 16:00.Pozdrawiam wszystkich rowerzystów(i tylko rowerzystów)nikogo więcej. he, he, he...... a ja pozdrawiam WSZYSTKICH LUDZI Z HAJNÓWKI Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 12.05.05, 20:59 wicia smierdzisz gnojem i jebie ci z ryja masz perfidne dresy i wogule zjebany rower ja mam Kellysa salamandera i smigam lepiej od ciebie za stary na rower jestes masz juz prawie 32 lata i jestes szczerbaty i wozisz szyny na zlom buheheheheehheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: Cykliści -łączmy się! 13.05.05, 07:57 kurde człowieku nie obrażaj nikogo bo nie oto tu chodzi chcesz mu to powiedziec to się z nim na piwo ustaw i miej odwagę w twarz mu to powiedzieć pozdrawiam i wiecej szacunku innym Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 13.05.05, 09:57 A Ty nie chcesz w pierdol? Sram na Ciebie bezzębny debilu! Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 13.05.05, 10:03 Ty pizdo wiem ze jestes szczerbaty i masz drelichy z latexu i pada deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 16.05.05, 15:17 Tematem sa cyklisci a dyskutujemy tu wlasnie na poziomie o znanym szczerbatym pedale (cykliscie) wici Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 17.05.05, 23:08 wiciakolarzsmierdzi napisał: > Tematem sa cyklisci a dyskutujemy tu wlasnie na poziomie o znanym szczerbatym > pedale (cykliscie) wici grzeczniej proszę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 21.05.05, 13:47 Zamknij morde ty debilu jebany jesteś gównogębną szmatą, łechtaj stryja wyciekarczko nasienia. zapiździała dupo, masz ryj jak stara szopa. zrobie ci z dupy jesień średniowiecza. masz nos jak klamka od zachrystii ty azbestowa gnido. jesteś zasyfiałą dziwką, powiedz starej żeby nie nosiła krótkich sukienek bo jej jaja widać szmato. co, już srasz w majteczki? zrobie ci z dupska chińską czape ty cipo z ukrainy. twój stary jest saperem że masz ryj jak niewypał? twoja stara ma suty jak wentyle od jelcza! masz rozjechaną autostrade zamiast dupy ty wygrzmocona kurwo bez szkoły. obrzygana parówo, masz pizde jak wiadro skurwysyńska lesbo z głębi rosji. fajny ryj, kupiłaś go na ruskim bazarze z bronią chemiczną? . zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowata brudna kurwo. zapierdalaj tik taka łysa ladacznico Abdullaha Muhmada Alhazifa drylowana przez bułgarskiego alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkarules Re: Cykliści -łączmy się! 22.05.05, 10:30 a co na to moderator forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 24.05.05, 11:32 Słuchaj no Salamanderze!Po pierwsze jesteś źle wychowany,po drugie kto ci dał prawo pisać na Forum takie rzeczy o mnie,czyli o wicikolarzu.Poza tym,mieć lepszy rower nie wystarczy, żeby dobrze jeżdzić,a poza tym takich rzeczy nie pisze się na Forum.Jeśli jesteś taki dobry,to nie ma sprawy,ale nie obrażaj innych.Twoje słownictwo świadczy o Twojej inteligencji.Zastanów się nad tym co piszesz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 16.05.05, 14:46 Czy aby nie odbiegliśmy za daleko od pierwotnego tematu tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkarules Re: Cykliści -łączmy się! 22.05.05, 10:35 przeczytajcie! www.hajnowka.pl/aktualnosci/2005/maj/02/r.php niezwykli ludzie są wśród nas! Gratulacje i dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 22.05.05, 10:38 hajnowkarules napisał: > przeczytajcie! > www.hajnowka.pl/aktualnosci/2005/maj/02/r.php > niezwykli ludzie są wśród nas! Gratulacje i dalszych sukcesów! oj tak Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Re: Cykliści -łączmy się! 24.05.05, 11:39 No ładnie, miało być forum pt. "Cykliści łączmy się...",itd. a co się zrobiło...??? Zamiast się łączyć, to jedni obrażają drugich... Chyba w Hajnówce rowerzyści muszą sami sobie radzić, bo nie ma zadnej jednoći i wsparcia i zamiast sie jednoczyć to(niektórzy) sami sobie "smrodzą" Niestety w H-ce nie da sie pokazac ludziom, że rowerzyści są, i ze jest ich całkiem sporo, skoro jedni wyzywaja drugich - żałosne!!!!!!!! Nadal potwierdza sie przekonanie, ze Hajnówka to "wiocha", z powodu ludzi i ich mentalności - niestety... Chciałem tylko dodać, że 25 czerwca odbędzie sie w Hajnówce Rajd Rowerowy po Puszczy Białowieskiej w dwóch wariantach, tzn. Turysrycznym (dla wszystkich...), oraz sportowy, takze dla wszystkich chętnych - tylko sportowej rywalizacji i chęci zmierzenia się z innymi:) Trasa wyscigu będzie liczyć ok. 34km i zapewniam, że będzie bardzo ciekawa i dosyć trudna jak na nasze warunki... Natomiast wariant turystyczny, to ok. 20km i równie ciekawa trasa. Na zakończenie dla wszystkich uczestników odbędzie się ognisko na Starej Białowieży, gdzie będzie meta. Wszyscy uczestnicy będą mieli zapewnione darmowe posiłki, ubezpieczenie NW, oraz numerki startowe - pod warunkiem wcześniejszego zapisania sie na listę. Więcej informacji już wkrótce.... Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 24.05.05, 21:18 słuchajcie ludkowie, niejaki "wiciakolarzśmierdzi" odkrył stronę na której są bluzgi, on jest za tepy na tego rodzaju rzeczy a tylko posiłkuje się gotowymi wzorcami nie przejmujcie się z tych stron korzystają ludzie barzo ale to bardzo mali..... pozdrawiam wszystkich cyklistów i a wiciękolarza w szczególności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarzsmierdzi Re: Cykliści -łączmy się! 26.05.05, 19:56 a jednak boli cie to i dobrze ze ci to lezy na swiadomosci wiedz ze jestes smierdzacym, bezzebnym witkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Cykliści -łączmy się! 02.06.05, 10:05 Dzięki Kuna za pozdrowienia i za słowa otuchy.My cykliści powinniśmy trzymać się razem.Nie zwracajmy uwagi na takich"zerowych palantów" jak ten co obraża innych.W zasadzie to powinienem mu wytoczyć proces,ale jeszcze dam mu szansę.Pogadajmy lepiej o rowerach.Jak wiecie 25.06 organizujemy z kumplem 1 Hajnowski Rajd Rowerowy.Będzie jazda po puszczy a na koniec ognisko.Oczywiście wszystkich zapraszamy.Pozdrawiam(szczególnie Kunę). Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Cykliści -łączmy się! 27.05.05, 01:27 widzicie mili mpaństwo ktoś się w końcu opamiętał i uspokoił nie warto obrażać innych, lepiej konwersować pozdro kuna00 Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: Cykliści -łączmy się! 27.05.05, 09:37 ciekawy pomysł z tym rajdem 25 czerwca! musiecie to nagłłośnić! A gdzie sie zapisywać? Odpowiedz Link Zgłoś