Dodaj do ulubionych

.... PATRZENIE W PIERSI ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:32
mam problem, jestem z chlopakiem ktorego kocham i on mnie tez, ale jest jedno
ale..i nie wiem jak to rozumiec ?
On jak widzi jakas inna kobiete (w sklepie, na ulicy itp) patrzy zamiast na
nia to na jej piersi. To nie trwa dlugo ale ja to zauwazam. Przyznam ze nie
dziala to na mnie dobrze, szczerze denerwuje mnie. On wie ze mnie to drazni,
ale to sie powtarza. Co o tym myslec ??
JAK WY NA TO REAGUJECIE? ZWRACACIE UWAGE FACETOWI? JAK ISĘ ZACHOWĄC W TAKIEJ
SYTUACJI, ZWŁASZCZA GDY ON SIĘ TEGO WYPIERA, MÓWI , ŻE SIĘ "TAM " NIE
PATRZY... CZY ROBI TO WIĘC PODSIWADOMIE???

Obserwuj wątek
    • wyglodnialy_wilczek Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... 16.09.04, 22:36
      pytania:

1. moze lubitowarzystwo innych kobiet?
      2. moze lubi duze piersi (tak wnosze z opisu)?
      3. jestes szalenie zazdrosna ?
      4. nie znalazl tego czego szukal ?
      • Gość: shape100 Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.wsm.wielun.pl / *.wsm.wielun.pl 16.09.04, 22:40
        niestey wiekszosc facetow jush tak ma ze sie lubia patrzec tam gdzie nie trzeba , taka ich natura i nie wiem czy to jest uleczalne, chyba trzeba to zaakceptowac , choc nie pozwolila bym zeby za kazdym razem moj facet sie gapil na innej...ale nie wiem jak postapic w Twoim wypadku zeby tego nie robil..moze jakis szantaz...:-)
      • pumaaa wilczku 17.09.04, 11:56
        dlaczego obrałes sobie moja formę wypowiedz-pytanie :P???
        • ghostdogg Re: wilczku 18.09.04, 10:24
          pumaaa napisała:

> dlaczego obrałes sobie moja formę wypowiedz-pytanie :P???

bo jestes trendy i cosmo i fitnes cosmoflanelo
          • pumaaa Re: wilczku 18.09.04, 18:31
            ooooch faktycznie ;)
    • Gość: alf Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:38
      pewnie masz male cycki i twoj facet ich szuka w innych kobietach
      • Gość: Niki Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:41
        NIE, NIE MAM MAŁYCH PIERSI
        I NIGDZIE NIE JEST NAPISANE ,ZE PATRZY SIĘ NA DUŻE PIERSI
        PATRZY SIĘ NA WSZYSTKIE BIUSTY
        • Gość: chamak Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.09.04, 11:53
          Może twoje cycki są po prostu brzydkie, a z tobą jest po prostu z litości.
        • Gość: Catherine22 Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.penkom.pl 17.09.04, 13:50
          Jestem z facetem prawie 4 lata.I od początku naszego związku on patrzy się na
          inne kobiety.Ale nie jak Twój-na biust-tylko tak zwyczajnie, na
          twarz,figurę.Upominałam go z 100000razy.Ale to nie skutkuje i NIGDY nie
          poskutkuje.Nie licz na to.Możesz jedynie z nim porozmawiać i POPROSIĆ Go, aby
          chociaż ograniczył to w twoim towarzystwie.Zeby się kontrolował.Mój facecik też
          się wypiera.Ale oni to robiz nieświadomie! A my jesteśmy dobrymi obserwatorkami
          (niestety) i to wszystko wychwytujemy.Mój patrzy na buzię, Twój na biust.Inny
          człowiek,inny umysł, inne informacje zakodowane w mózgu.I nie myśl czasem, że
          patrzy bo Ty mu się nie podobasz! Bzdura.Patrzy, bo mózg mu karze.A Ciebie
          kocha.I na Twoje piersi-jakiekolwiek nie są-zawsze patrzy najchętniej!!
          Pozdrawiam:)
    • Gość: Artur Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.ss.shawcable.net 16.09.04, 23:18
      Ciesz sie, ze nie patrzy na krocze. Byloby jeszcze gorzej, a zdarza sie.
      • Gość: mgr erotuman inż. Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.smrw.lodz.pl 17.09.04, 10:09
        takie patrzenie jest przyjemne
        jak się tak zapatrzę, to mi się czasem zdaje, że piersi spoglądają na mnie
        dają mi znaki i chcą coś powiedzieć
        • masabka Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... 17.09.04, 10:20
          powiem ci jedno ja nie szantazowalam mojego faceta (teraz juz meza)tylko ja zrobilam na odwrot patrzalam na dupki facetow i sie skonczylo teraz tam sporadycznie patrzy na kobiety
          • asica23 Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... 17.09.04, 12:04
            No właśnie. Dlaczego nie zaczniesz robić podobnie jak on? Patrz facetom na
            tyłek, albo lepiej na krocze, hehehe.
            Pozdrawiam :)
    • Gość: kinga Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: 80.85.225.* 17.09.04, 12:31
      Mój chłopak robi dogładnie to samo, ale ja sie tym nie przejmuję , bo wiem,że
      on tak poprostu ma. Ja widzę to kiedy on się gapi na czyjeś piersi i udaję ,że
      jestem strasznie zdenerwowana, a tak naprawdę mam to gdzieś, bo wiem,że mnie
      kocha i że tylko na patrzeniu się kończy. I tak najbardziej lubi moje piersi.
      Glowa do góry.Pozdrowionka. :)
    • Gość: Niki Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:33
      dzięki za opinie (poza tymi na początku- jakies niedorozwinięte chłopczyki to
      pisały;)

ja tez już przerabialam z nim ten temat z 2000 razy, ale za kazdym razem jest
      to samo, i on się wypiera tego, twierdzi, że to ja sobie coś ubzdurałam,
      tymczasem mogłabym postawić w takiej sytuacji 100 osób i każda byt stwierdziłą
      że mam rację i ze on się rzeczywiscie TAM gapi!!!
      ech, Ci faceci

a inne dziewczyny, czy wy też tak macie ze swoimi facetami? będzie mi jakos
      łatwiej z tym zyc jeśli to i Wam się przydarza, to moze uznam to za normalne i
      w końcu oleję ;))

napiszcie jeszcze :)
      • Gość: Artur Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.ss.shawcable.net 17.09.04, 15:03
        Nieporozumienie

Patrz mi gleboko w oczy,
        To one ci powiedza,
        Jak bardzo cie kocham,
        Jak zyc bez ciebie nie moge,

Patrz mi gleboko w oczy,
        Tam spotkasz moja dusze,
        I cichy brzozowy las,
        I romantyczna noc czerwcowa.

Patrz mi gleboko w oczy,
        Tam w glebi to ja,
        …Tam wlasnie,
        A nie w piersiach.

• Gość: kinga Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: 80.85.225.* 19.09.04, 17:45
        ogolnie sprawe umujac, to chlop tak poprostu musi. Ja powiedzialam mojemu
        ukochanemu,że jak już musi gapić się w obce biusty, to żeby przynajmniej nie
        robil tego przy mnie.
    • Gość: alf Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:45
      ciesz sie ze niepatzy na facetow czy cos
    • blackmumba Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... 18.09.04, 03:30
      Ja tez sie babom w pierwsi gapie, bo som ladne po prostu. to jedne z
      najladniejszych rzeczy w naturze. A chlopak, coz, moze mu laktozy brak???
    • Gość: mary Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.chello.pl 18.09.04, 16:37
      jestem strasznie wyczulona na to czy moj facet patrzy na inne kobiety.dlatego
      zawsze zwracalam mu uwage.dziala!teraz nawet nie spojrzy na inna laske.pozatym
      ja mu sie b.podobam,hehe..
      • Gość: Artur Re: .... PATRZENIE W PIERSI ... IP: *.ss.shawcable.net 18.09.04, 18:30
        hehe... nadrabia jak cie nie ma w poblizu, i tyle.
        Mezczyzna musi sie patrzec na piersi i koniec.
    • Gość: Norbert Ale pierdoły wypisujecie... IP: *.pl / *.atrax.pl 19.09.04, 12:41
      Człowiek to tylko zwierze tyle, że bardziej myślące i z zachamowanym instynktem
      samozachowawczym. Gdyby nie to ludzie by się pieprzyli na trawniku przed
      blokiem z pierwszym nadarzającym partnerem którego sie zaakceptuje. Te
      wszystkie związki itp. tak naprawdę to tylko ograniczenie wolności osobistej,
      łańcuch na szyję itd. Więc to normalne, że samiec patrzy się na suki żeby
      przedłużyć gatunek i zapłodnić jak najwięcej samic. Jeżeli tego nie robi jest
      jakąś ciotą gejem znaczy :-) Więc jak chcecie aby wasi faceci się nie oglądali
      za panienkami to poszukajcie sobie facetów w klubach gejowskich.

Pozdrawiam słodkie idiotki i te mądre Panie oczywiście.
      • Gość: Norbert Zrobiłem błąd zahamowanym oczywiście IP: *.pl / *.atrax.pl 19.09.04, 12:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka