kasia.kasia3 12.01.06, 17:27 kto to jest nifomanaka????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r@dziu Re: nifomanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:42 np. ja :)))))))) hehehe dzwoncie 605066117:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nifomanki 12.01.06, 17:45 Nimfomania (nymphomania) - nadmierny (chorobliwie wzmożony) popęd płciowy u kobiet. Odpowiednikiem u mężczyzn jest satyryzm (satyriasis). Często używa się wspólnej nazwy "erotomania" (hiperlibidemia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: nifomanki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.06, 17:46 ooo...to juz wiesz co mi jest--->jestem nimfomanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: nifomanki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.06, 17:46 ooo...to juz wiem co mi jest--->jestem nimfomanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: nifomanki 12.01.06, 19:19 ja tez jestem!! moj facet ma przeje.bane;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: nifomanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:13 Nimfomanka to kobieta która myśli o seksie tak często jak przeciętny mężczyzna :p. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: nifomanki 13.01.06, 23:14 kobieta ktora nie tylko mysli ciagle o seksie ale i robi to kila kilkanascie razy dziennie..nie koniecznie z jednym stalym partnerem to uzaleznienie od seksu.. Odpowiedz Link Zgłoś
adelajdusia Re: nifomanki 14.01.06, 14:42 a agatka jak zwykle swoimi słowami nie umie odp tylko słownikiem sie posługuje uhuh (nie oczekauje na twoją odpowiedź - więc nic nie pisz) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nifomanki 14.01.06, 14:48 dziecko... a kto odpowie lepiej jak slownik???????? najpierw nalezy znac definicje slowa a potem mozna wchodzic w szczegoly...... i mam w nosie, czy oczekujesz na moja odpowiedz , czy nie... zreszta NIE TY zakladalas watek... Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: nifomanki 14.01.06, 14:34 Tez kiedys myslałam,ze jestem,ale potrafie sobie radzic bez seksu(sama...).Własnie nimfomanki lecą z byle kim ,byle gdzie zeby tylko dac sie wydupczyc,ja bym tak ne potrafiła...chyba :P Odpowiedz Link Zgłoś