Gość: Angel IP: *.szczecin.mm.pl 17.11.03, 17:12 ...czy to nie jest okropne,że nie uprawiam seksu kiedy mam na to ochote??.....bo lęk przed ciąża jest silniejszy....... :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okinawa Re: ...chcę się KOCHAĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 17:20 pieprz to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ...chcę się KOCHAĆ!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 17:33 to proponuje kochac sie z gumeczka tylko w dni: 5-2 dni przed okresem i 5-1 dni po "czerwonym morzu". podobno ryzoko jest 0.25% serio! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aloneinthedark Re: ...chcę się KOCHAĆ!!! IP: *.chello.pl 17.11.03, 17:38 albo cały czas pigułki i gumki dla pewności... Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: ...chcę się KOCHAĆ!!! 17.11.03, 18:47 To ja ci powiem aniolku. Po tych wszystkich uwagach i restrykcjach to rzeczywiscie wychodzi na twoje. Lepiej sie nie kochac. Sprobuj znalezc inne przyjemne sprawy w zyciu tylko nie placz. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
82misia Nie widzę problemu 17.11.03, 19:14 Hmm a co powiesz na jakąś metodę zapobiegania ciąży?Jakas antykoncepcja?I już bedziesz mogła kochac sie kiedy chcesz i bez obawy o ciążę.Gorzej jest jak nie ma warunków do kochania się bo antykoncepcji w dzisiejszych czasach jest od groma i ciut ciut. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś