moonna 19.09.12, 22:51 Witam, poszukuję prawnika z Trójmiasta ,który pomoże mi w sporze ze wspólnotą, proszę o namiary jeśli któś może polecić konkretną osobę mój mieil millla@vp.pl z góry wielkie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Prawnika mi trzeba 20.09.12, 10:43 Radziłbym jednak skrótowo przedstawić problem.Często tak łatwiej znaleźć adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka_wm Re: Prawnika mi trzeba 20.09.12, 10:56 andrzej.sawa napisał: > Radziłbym jednak skrótowo przedstawić problem. > Często tak łatwiej znaleźć adwokata. Szczególnie w internecie. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonna Re: Prawnika mi trzeba 24.09.12, 17:41 Sprawy mam dwie jedna polega na załatwieniu dokończenia adaptacji strychu , a druga to reprezentowanie mnie na kilku zebraniach wspólnoty i przedstawieniu prawnych podstaw i konsekwencji w przypadku nie zastosowania się ) stawianych przeze mnie zarzutów wspólnocie , bo ja już nie mam jak inaczej wytłumaczyć ,że nie godzę się na przywłaszczanie pomieszczeń wspólnych ( piwnice i przestrzeń na korytarzach piwnicy, zabudowa korytarzy stałymi szafkami, zagracanie każdej wolnej przestyrzeniitp. itd) - sama nie wiej jak i gdzie pójść i to pozałatwiać .To mała wspólnota ( 6 rodzin ) sami starsi ludzie od "zawsze " mieszkający w tej kamienicy i jak im się ktoś nowy wprowadził to mają go gdzieś , a mi ręce już opadły . Z góry dziękuję moonna Odpowiedz Link Zgłoś