kalinka55 23.02.06, 23:41 Bardzo proszę napisać na mój adres coś praktycznego w zakresie przypadku jak to Pan ongiś określił prawnego fiku-miku niestety z wpisem do ksiag wieczystych,pierwszy lokal-nieruchomość składajaca się z działki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobud Re: ekspert dobud 24.02.06, 00:07 Ja mam 52 latka i początki Aizheimera :-), więc nie pamiętam co kiedyś napisałem. Nie bardzo rozumiem pytanie, co też zapewne jest związane z moim wiekiem :-). Proszę bardziej "łopatologicznie" je zadać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka55 Re: ekspert dobud 24.02.06, 18:29 Wątek 5078 PS tylko bardziej skomplikowany.Ciekawa jestem jak się sprawa zakończyła w Sądzie.Proszę o sygnaturę akt.Moja sprawa jest w toku.Na razie mam dwie apelacje, w tym jedna w trybie zażalenia i czekam na decyzję ze starostwa ,to będzie trzecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka55 Re: ekspert dobud 25.02.06, 13:35 Na razie sprawę prowadze sama, na skróty i po minimalnych kosztach. (Notariusz,Księgi Wieczyste,Apelacje) Siła złego na jednego.Jeżeli ktoś z Państwa ma doświadczenie,lub chociażby wiedzę w temacie wątku 5078 PS bardzo proszę o listy na adres kalinka55@gazeta.pl Ze zrozumiałych względów, sprawa w toku, nie mogę sie o tym rozpisywać na forum. Z góry serdecznie Państwu dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: ekspert dobud 24.02.06, 00:16 acha.........w kwestii formalnej, to ja nie jestem ekspert, tylko "zwykły" forumowicz. Zgodnie z nagłowkiem nad forum ekspertem jest tu P. Kalinowski. Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: ekspert dobud 24.02.06, 22:34 Znmając opieszałość sądów i urzędników gminnych pewnei się nie skończyla jeszcze. Ja zmieniłem pracę i straciłem kontakt z tamtą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: ekspert dobud 25.02.06, 11:15 Powiem tak. Jeśli ktoś liczy na obiektywne sady, to sie myli. Taniej przyjdzie daną sprawę załatwic samemu a gdy noga sie podwinie, dostanie z urzedu obrońcę gdy o niego poprosi. W tym kraju, oprychy mają wiecej praw aniżeli poszkodowani. Odpowiedz Link Zgłoś