log5 07.08.06, 09:50 czy ktoś pracował na oprogramowaniu wspomagającym zarządzanie nieruchomościami firmy miszczanin "SŁOŃ" Proszę o opinie i uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budkowsky Re: Program SŁOŃ 07.08.06, 13:36 dla mnie BOMBA, pracowałem na kilku i najlepsze są Słonie, natomiast uwaga z PROBIT-em - moim zdaniem to mina Odpowiedz Link Zgłoś
log5 Re: Program SŁOŃ 07.08.06, 13:47 czy może mi Pan udzielić informacji telefonicznej, chętnie bym sie z Panem skontaktował.... Jeżeli można proszę o telefon. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mengxia Re: Program SŁOŃ 07.08.06, 19:14 Pracuję na SŁONiach od 3 lat i polecam.Pracowalem na kilku innych programach, SŁONie są jednak najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bsz Re: Program SŁOŃ 11.08.06, 01:03 hmm.. dostałam dzisiaj oprogramowanie na próbę ... zobaczymy czy spełni wszystkie moje wymogi. Pewnie nasunie mi sie wiele pytan, chetnie skontaktuje sie z uzytkownikami tego programu. Pozdr Basia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotagred Re: Program SŁOŃ 12.05.13, 13:07 Prszukuję osoby znającej program Słonie do wdrożenia programu (oczywoscie odpłatnie). Osoby zainteresowane prosze o kontakt: dorota.gredkowska@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Program SŁOŃ 12.05.13, 18:11 Jest Pani z Bogatyni, ze Świnoujścia czy z Ustrzyk Górnych? Odpowiedz Link Zgłoś