Dodaj do ulubionych

Ranking Zarządców

04.11.06, 12:41
Może utworzymy ranking Zarzadców Nieruchomości?

Na początek tych dobrych.

Zgłaszam firmę EXIST-III a konkretnie pana AB.

Po tych co miałem jest najlepszy. Mnie on odpowiada, jest nietuzinkowy i ma
dużą (AB) wiedze z zakresu zarządznia nieruchomościami. Koszty zarządu
nieruchomością ogranicza do koniecznego minimum, pozwala nam współzarządzać
nieruchomością. Wygrał kilka spraw o windykacje nalezności, choć my juz
postawiliśmy krzyżyk.

To też jest bat na obecnego , który załatwia miło szybko , przyjemnie i
profesjonalnie w ramach przekaznych mu środków przez WM.

A ściąga nie tylko z tych 3% włascicieli lokali co zalegają ( nie mylić nie
płacą). Takie czasy dziś praca jest a jutro jej.... trzeba też być
człowiekiem w dzisiejszych czasach.
Obserwuj wątek
    • kikibobo Re: Ranking Zarządców 04.11.06, 14:22
      jestem nie tylko dobra.
      jestem najlepsza. Ja, pani AD
      • nietuzinkowy_xxxll Re: Ranking Zarządców 04.11.06, 15:39
        kikibobo napisała:
        > jestem nie tylko dobra.
        > jestem najlepsza. Ja, pani AD

ty dziecinko przy Panu AB to jesteś małe bobo. Pan AB to najlepszy zarządca
        nieruchomości we Wrocławiu, a morze nawet na całym dolnym Śląsku. Taki zarządca
        przydałby się w kazdej wspulnocie, ale Pan AB niestety jest tylko jeden,
        nie powtarzalny i nietuzinkowy. Nie masz co startować *małebobo* do Pana AB, bo
        Pan AB kolejne zlecenia przyjmuje dopiero na maj 2007 roku. Pan AB błysnął na
        tym forum tylko częścią swojego intelektu, aby was niedorajdy nie oślepić i
        teraz wszystkie wrocławskie wspulnoty ustawiły się do Pana AB w kolejce do
        zarządzania. Tylko w samym pażdzierniku Pan AB dostał podwyżkę i 6 nowych
        wspulnot złozyło Mu zlecenie. Ja się bardzo cieszę, że mam możliwość mieszkania
        w domu zarządzanym przez Pana AB.
        • bbabczyk Re: Ranking Zarządców 04.11.06, 17:28
          Zazdrościsz mu *nietuzinkowy_xxxll* , A co osiągnołeś oprócz gnojenia
          formułowiczów.
        • babczyk Re: Ranking Zarządców 04.11.06, 21:02
          Jędruś, czy ty też z taką ortografią piszesz plany gospodarcze jak i swoje CV.

Bo ci co to czytają , musza być na haju i to porządnym.

Masz już w tym wieku totalne zwidy bo poza kikibobo, sam sobie tutaj zadajesz
          pytania na które też to sobie później ...odpowiadasz.

Jak rozwalono twoje służby i z takimi jak ty zrobili porządek to ci....po
          prostu odwala.

Najwyższy czas, załatwić chorym na głowę takim jak ty, sanatorium w Toszku czy
          też w Lublińcu.
    • xxxll Re: Ranking Zarządców 04.11.06, 14:51
      Babczyk wróć do swgo nicku "djbogas" *nietuzinkowy_xxxll* nie pasuje do ciebie
      choć mówi twoimi słowami.
      Djbogas jest mało znane we wschodniej Polsce.
      • xxvll Re: Ranking Zarządców 23.11.06, 15:58

Jendruś, czy oczerniasz innych wrocławskich zarządców dlatego, że wyrzucili cię w listopadzie z ostatniej wspólnoty i stałeś się biedaku bezrobotny?

Co na to twoje wielkie ego rozmaru XXXLL?

• backlash Re: Ranking Zarządców 04.11.06, 21:52
      Exist to chyba jednak najgorsza z możliwych firm z tego co widzę na tym forum.
      • nietuzinkowy_xxxll Re: Ranking Zarządców 04.11.06, 23:09
        Chyba sobie kpisz. Skoro Pan AB jest najlepszym zarządcą wspulnot we Wrocławiu,
        to chyba oczywiste jest, że EXIST to najlepsza firma zarządzajonca.
        • backlash Re: Ranking Zarządców 05.11.06, 00:39
          Stary, przestań się wysilać na inteligenta. Exist to kicha a ty i reszta jego
          pracowników na tym forum jesteście najlepszą tego wizytówką. Szkoda tylko tych
          właścicieli, których udało się wam do tej pory wprowadzić w błąd. Zajmie im
          trochę czasu zanim sie pokapują z kim mają do czynienia.
      • xxxll Re: Ranking Zarządców 05.11.06, 08:19
        i tu się z toba zgadzam, chociasz ...
        • babczyk Re: Ranking Zarządców 05.11.06, 10:18
          xxxll napisał:

> i tu się z toba zgadzam, chociasz ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=42413818&a=42454721
          • wilga52 Re: Ranking Zarządców 05.11.06, 10:27
            Skoro Wam pozwala współzarządzać, to i oddychać możecie pełną piersią.
            • egondw Re: Ranking Zarządców 05.11.06, 11:52
              wilga52 napisała:

> Skoro Wam pozwala współzarządzać, to i oddychać możecie pełną piersią.

Chyba nie tylko *pełną piersią*, ale "dużym biustem". Pozwala i to na bardzo
              wiele co czasami obraca się przeciwko wspólnocie, a ++backlash++ co ty wiesz
              chłopcze o existcie - tylko to, że coś takiego istnieje, gdzieś w Polsce.
              • xxvll XXXLL to Napoleon wspólnot mieszkaniowych 05.11.06, 12:08
                Jak ja zazdroszczę tym wszystkim szczęśliwcom mieszkającym we wspólnocie zarządzanej przez Naszego kochanego Jendrusia Nietuzinkowego z Ogromną Licencją
                rozmiaru XXXLL. To jeden z nielicznych Profesjonalnych Zarządców Nieruchomości,
                który bez narażenia wspólnoty na bankructwo - w celach edukacyjno-eksperymentalnych
                pozwala właścicielom lokali na współzarządzanie ich własnością.

Jendruś, ty nie tylko masz Wielką Licencję, ty choć wzrostu mikrego - jesteś WIELKI.
                Nie chowaj się ulubieńcu nasz pod tymi prostackimi pseudonimami w rodzaju egondw lub teyi. Pisz dumnie pod tym, oddającym twoją wielkość, pseudonimem XXXLL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka