acninc1 17.11.06, 13:01 zobacz, co się zmieniło.... www.wspolnota.net.pl i sprawdz, czy na Twoje pytania nie znajdzesz odpowiedzi na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajnik5 Re: Zmiany na forum 17.11.06, 20:25 Ja osobiście mam wrażenie, że jest odwrotnie, to znaczy poruszane są na forum www.wspolnota.net.pl tematy, które tu były wałkowane już przed wiekami, to trochę tak, jakby wyważać otwarte drzwi. Czytając na przykład post o tym, czy można zdemontować grzejniki w lokalu, czy nie, czuję, jakbym doświadczał wielokrotnego deja vu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Zmiany na forum - co wyrzucili wszystkich 17.11.06, 22:20 Zmiany na forum - co wyrzucili wszystkich? Na pytania zadane mi na tym forum odpowiedziałem mailami, bo cenzura małolatów mnie wyrzuciła (nie tylko mnie), ale to rozdział zamknięty. Nikomu nie polecam tego forum z przyczyn merytorycznych i rozpasanej cenzurze moderatora. Tam mają miejsce tylko dla osób o słusznych poglądach rodem z PRL . Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Zmiany na forum - co wyrzucili wszystkich 17.11.06, 22:26 Tak cie powitają: "Piątek 17 listopada godzina 20.00, premiera forumowego czata!! Wszystkich użytkowników zapraszamy!!" i niebawem zobaczysz taki komunikat: "Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację." wolne żarty Odpowiedz Link Zgłoś
backlash Re: Zmiany na forum - co wyrzucili wszystkich 19.11.06, 04:57 po polsku powinno być.....>> tę sytuację << xxxll Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Zmiany na forum - co wyrzucili wszystkich 19.11.06, 08:57 backlash napisał: > po polsku powinno być.....>> tę sytuację << xxxll Ja tego nie pisałem lecz skopiowałem z ich witryny informację. No, ale to już jest problem ich erratora. Strony nie polecam nikomu nawet swoim wrogom. Domyślam się, że chciełeś mi dołożyć,... Odpowiedz Link Zgłoś
backlash Re: Zmiany na forum - co wyrzucili wszystkich 19.11.06, 19:23 xxxll napisał: > Ja tego nie pisałem lecz skopiowałem z ich witryny informację.(...) > Domyślam się, że chciełeś mi dołożyć,... Wiem xxxll to był tylko żart, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś