loniujusta66 25.07.07, 07:43 jakie.warunki.trzeba.spełniać.aby.ubezpieczyć.budynek.mieszkalny.12rodzinny,należący.do.wsponoty.mieszkaniowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beta73546 Re: ubezpieczenie 25.07.07, 11:19 Nie uważasz, że marnujesz dużo miejsca na te kropki? Pisz wszystko w jednym ciągu, bez odstępów, rozpoczynając każdy wyraz dużą literą - to też da się przeczytać, a jaka oszczędność na spacjach. Za to oszczędność na kropce kończącej zdanie to jest już sknerstwo. Nie piszcie mi tylko, że czepiam się formy. Gdy ktoś do nas, jako uczestników tego forum pisze w sposób tak niechlujny - to mnie i Was po prostu obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
gstumpf Re: ubezpieczenie 25.07.07, 14:08 aby ubezpieczyc budynek: a/ budynek musi istniec i miec pozwolenie na uzytkowanie b/ zastanowić sie od czego chcecie sie ubezpieczyć c/ mieć zarezerwowane srodki na ubezpieczenie (przeciez polise trzeba opłacić) d/ troche zorientować sie w temacie mozna to zrobić np odwiedziając www.ubezpieczeniawspolnot.webpark.pl/ nastąpnie wybrać oferte i zawrzec ubezpieczenie. Ot wszystko grzesiek stumpf centrum ubezpieczeń 0695/21-21-21 071/781-80-90 Odpowiedz Link Zgłoś
loniujusta66 Re: ubezpieczenie 25.07.07, 21:07 przykro.mi.ale.spacje.mam.zepsutą. Odpowiedz Link Zgłoś