jj_nowak 22.07.03, 16:03 Czy ktoś z Państwa ma informację na temat poradnika dla zarządców nieruchomości? W ubiegłym tygodniu otrzymałem propozycję zakupu takiego poradnika, wydała go firma Rabe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grudziadz Re: Poradnik 23.07.03, 14:23 jj_nowak napisał: > Czy ktoś z Państwa ma informację na temat poradnika dla zarządców > nieruchomości? W ubiegłym tygodniu otrzymałem propozycję zakupu takiego > poradnika, wydała go firma Rabe. Pozdrawiam Witam, do mnie też się zgłosili - przyslą na próbę - do wglądu - na pytanie w jaki sposób będzie ten poradnik dystrybuowany - Pani w telefonie - nie za bardzo wiedziała ;-) jak dostanę - to na pewno dam znać - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jj_nowak Re: Poradnik 24.07.03, 08:40 Witam, ja również zdecydowałem się zamówić. Z tego co udało mi się dowiedzieć nie bedzie możliwości zakupu w księgarni. Firma sama się zgłasza z taką propozycją. Ryzyka w koncu żadnego nie ma. Wypytywałem dokładniej kto to przygotował, pojawiło się kilka znanych nazwisk. Ciekaw jestem skąd mają nasze adresy. Podzielę się opinią po otrzymaniu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grudziadz Re: Poradnik 24.07.03, 19:43 DOSTAŁAM!!!!i...ODSYŁAM!!!!! To poradnik dla osób, które dopiero zaczynają - lub przygotowują się do egzaminu zarządy - czytelny, duuuży rozmiarowo - dołączona płytka CD - Poradnik jest na temat mieszkaniówki a zapomniano o ....USTAWIE O OCHRONIE PRAW LOKATORÓW...;-)- a może dołącza następne płytki CD? Cena przeraziła mnie jeszcze bardziej - fakt znane sławy tam piszą - ładnie wyglądałby na szafie - ale u mnie już nie ma miejsca..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taxx Re: Poradnik 25.07.03, 15:03 Witam, również otrzymałem ofertę od tego wydawnictwa. Spodziewam się otrzymać materiał w przyszły tygodniu. Cena nie była specjalnie powalająca. Miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś