meusus 21.03.09, 20:15 powiedzcie mi czy ,żeby moc rozwiazac umowę z administracją to czy uchwałe musi zatwierdzic notariusz? tak coś wyczytałam na jednej stronie w wzorze uchwały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxll Re: rozwiaz. umowy z admini. ,potrzebny Notariusz 22.03.09, 16:54 meusus napisała: > powiedzcie mi czy ,żeby moc rozwiazac umowę z administracją to czy > uchwałe musi zatwierdzic notariusz? tak coś wyczytałam na jednej > stronie w wzorze uchwały A w jaki sposób umowa "z administracją" była zawarta ... czy z udziałem notariusza? ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
meusus Re: rozwiaz. umowy z admini. ,potrzebny Notariusz 22.03.09, 17:44 a zebym ja to wiedziala , ale widze ze musz esie dowiedziec czyli pewnie jak przy notariuszu to i roywiayana musi bzc przy nim Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: rozwiaz. umowy z admini. ,potrzebny Notariusz 22.03.09, 17:47 meusus napisała: > a zebym ja to wiedziala , ale widze ze musz esie dowiedziec czyli > pewnie jak przy notariuszu to i roywiayana musi bzc przy nim a jednak wiesz, że umiesz poprawnie myśleć... dobrze rozumujesz... ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś