Gość: masha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 09:48 Czy waszym zdaniem akcja adopcyjna zwierzat schroniskowych mialaby szanse przetrwac w BB? Czy wy zaadoptowalibyscie zwierzaka ze schroniska? Jesli nie, to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 19:14 załóżmy, że jeden człowiek na 1000 z BB zaadoptuje 1 zwierzę. razem daje to jakieś 180 zwierzów. Chyba więc warto - ja myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 22:31 To moze wspolnymi silami utworzymy wolontarat? Co dwie glowy to nie jedna (a ciezko znalezc osoby, ktorym zycie zwierzat nie jest obojetne). To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 22:40 a może lepiej skupić się na tym, żeby ssaki się nadmiernie nie rozmnażały? to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 09:55 Rozmnazanie swoja droga, a adopcja zwierzat juz istniejacych swoja. Wsrod spoleczenstwa nie jest zbyt dobrze znane pojecie "sterylizacja" :(( Nie wiem co moznaby zrobic, by to zmienic. Moze napisze jakis artykul do Kroniki - tylko czy oni zgodza sie go wydrukowac??? A adopcja - bez silnego wolontariatu nic nie zrobimy. Trzeba wyjsc do ludzi i pokazac im, ze cos takiego jak schronisko dla zwierzat istnieje i nie da sie od tego uciec. Zamiast bezmyslnie rozmnazac, mozna adoptowac. To co - pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 21:06 yes - idea super ale mieszkam za daleko od ul. Kazimierza Wielkiego - chętnie pomogę ale na odległość. Może znajdziemy jeszcze kogoś kto mieszka blisko schroniska i mógłby pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 09:11 A co to znaczy "za daleko"? Mieszkasz w BB-to wystarczy. Ja tez nie bede calymi dniami przesiadywala w schronisku. Podaj mi jakis namiar na siebie, to spotkamy sie i spokojnie porozmawiamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 23:32 no - nie mieszkam w BB w tym problem - do schroniska mam jakieś około 400 kilometrów. Czy nadal chcesz mój adres, chetnie pomogę ale jak widzisz nie mogę zrobić tego "just do it in BB". Czy mnie rozumiesz? Może jakaś akcja propagandowa - znam wielu ciekawych uczynnych ludzi w BB. Może podasz mi po prostu swój kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 09:44 Akcja propagandowa jak najbadziej. Nie znam osob z Bielska, ktore bylyby zainteresowane ta forma promocji. Kontakt do mnie: Agnieszka Kocjan kocjan@ka.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś