Dodaj do ulubionych

schronisko dla zwierzat

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 09:48
Czy waszym zdaniem akcja adopcyjna zwierzat schroniskowych mialaby szanse
przetrwac w BB? Czy wy zaadoptowalibyscie zwierzaka ze schroniska? Jesli nie,
to dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 19:14
      załóżmy, że jeden człowiek na 1000 z BB zaadoptuje 1 zwierzę. razem daje to
      jakieś 180 zwierzów. Chyba więc warto - ja myślę.
      • Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 22:31
        To moze wspolnymi silami utworzymy wolontarat? Co dwie glowy to nie jedna (a
        ciezko znalezc osoby, ktorym zycie zwierzat nie jest obojetne). To jak?
        • Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 22:40
          a może lepiej skupić się na tym, żeby ssaki się nadmiernie nie rozmnażały? to jak?
          • Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 09:55
            Rozmnazanie swoja droga, a adopcja zwierzat juz istniejacych swoja. Wsrod
            spoleczenstwa nie jest zbyt dobrze znane pojecie "sterylizacja" :(( Nie wiem co
            moznaby zrobic, by to zmienic. Moze napisze jakis artykul do Kroniki - tylko
            czy oni zgodza sie go wydrukowac??? A adopcja - bez silnego wolontariatu nic
            nie zrobimy. Trzeba wyjsc do ludzi i pokazac im, ze cos takiego jak schronisko
            dla zwierzat istnieje i nie da sie od tego uciec. Zamiast bezmyslnie rozmnazac,
            mozna adoptowac. To co - pomozesz?
    • Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 21:06
      yes - idea super ale mieszkam za daleko od ul. Kazimierza Wielkiego - chętnie
      pomogę ale na odległość. Może znajdziemy jeszcze kogoś kto mieszka blisko
      schroniska i mógłby pomóc?
      • Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 09:11
        A co to znaczy "za daleko"? Mieszkasz w BB-to wystarczy. Ja tez nie bede calymi
        dniami przesiadywala w schronisku. Podaj mi jakis namiar na siebie, to spotkamy
        sie i spokojnie porozmawiamy :))
        • Gość: fide Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 23:32
          no - nie mieszkam w BB w tym problem - do schroniska mam jakieś około 400
          kilometrów. Czy nadal chcesz mój adres, chetnie pomogę ale jak widzisz nie mogę
          zrobić tego "just do it in BB". Czy mnie rozumiesz? Może jakaś akcja
          propagandowa - znam wielu ciekawych uczynnych ludzi w BB. Może podasz mi po
          prostu swój kontakt?
          • Gość: masha Re: schronisko dla zwierzat IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 09:44
            Akcja propagandowa jak najbadziej. Nie znam osob z Bielska, ktore bylyby
            zainteresowane ta forma promocji. Kontakt do mnie: Agnieszka Kocjan
            kocjan@ka.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka