qorba 06.07.05, 12:04 Witam, interesuje mnie jak widzicie nasze miasto. Próbka tgo jak ja je widze na stronce: www.krolewskahuta.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eichendorff Re: Jak widzisz Chorzów 06.07.05, 12:25 Macie jakąś wystawę? Czy tylko w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
qorba Re: Jak widzisz Chorzów 06.07.05, 12:29 tylko w necie (jest jeszcze moje mała galeria huty królewskiej na www.korbulcia.friko.pl! jak by był jakiś chętny do pokazania fotek "w realu" to dlaczego nie :). Już niedługo rusza moja stronka o eksploracji obiektów poprzemysłowych na śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Jak widzisz Chorzów 06.07.05, 13:54 qorba napisał: > Już niedługo rusza moja stronka o eksploracji obiektów > poprzemysłowych na śląsku Chyba tego właśnie nam potrzeba w promocji Śląska? Niezależnych artystów z różnych dziedzin, którzy odkryją jego piękno. Duże brawa! Fotki naprawdę są PIERWSZA KLASA! Odpowiedz Link Zgłoś
drozdp Re: Jak widzisz Chorzów 06.07.05, 14:46 Ja jestem chetny. prosze o kontakt na priva Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Jak widzisz Chorzów 06.07.05, 13:58 Fotki bardzo piękne, mam nadzieję, że bedzie więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Jak widzisz Chorzów 06.07.05, 23:29 Richtig piykne te fotki. A moga sie qorba nimi pobawić? www.republika.pl/kollmann/szyb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 01:06 yasmin_ch napisała: > ale ladne:-) Może są ładne w byłej nostalgii?,wygląda tak przyszłość w teraźniejszości? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 02:12 www.krolewskahuta.friko.pl/22.html Kaj to stoi piynkno haupa ? (jesze stoi ? abo sie jusz obalyla ?) ---------------------------------------------------------------- Chorzów - niy wjym czy byc dumny, czy sie fstydzic.....(?) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 02:19 na moje oko to musi ona jeszcze stac - antena sat sugeruje ze budynek dotrwal do naszych czasow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qorba Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 07:56 Stoi w najlepsze, i to prawie w samym centrum: przy zbiegu mielęckiego (zdaje się) i żeromskiego, na przeciwko sklepu rybnego. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 02:14 1) Czy to tyn wasserturm kole Szczelcuf ? 2) Wiela wasserturmów je w KrólHucie ? 3) Wjym, ze som takie kluby i zajty milosników zabytków przemyslowych, wasserturm-milosników - znocie jako zajta o tych w Króleskiyj ? Odpowiedz Link Zgłoś
qorba Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 08:00 jeżli ci chodzi o fotki "na koncu" galerii to raczej to nie jest wieża ciśnień. Ciekawe czy ktoś wie co to jest :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kefiszon Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 21:34 :) Wiem co to i gdzie to. To wieża-komin krematorium-kotłowni przy szpitalu na ulicy Strzelców Bytomskich 11. Tam się chyba kiedyś paliło amputowane nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 22:31 tzw. kostnica ? - jak my za bajtla slyszeli i potym fantazjowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Jak widzisz Chorzów 07.07.05, 02:18 Fotki (jedne i drugie) suuuper. Moze by sie dalo dodac podpiski ? Bylyby b.pomocne w identyfikacji i lokalizacji. Szczególnie jak objekty zaniydugo zniknom..... Brawo i dziynki ! Odpowiedz Link Zgłoś
qorba Re: Jak widzisz Chorzów 04.10.05, 10:59 zapraszam na moją stronkę o chorzowie po lekkim liftingu www.krolewskahuta.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qorba Re: Jak widzisz Chorzów 09.02.06, 09:01 Witam, są nowe fotki na mojej stronce www.krolewskahuta.friko.pl kto ma ochotę pooglądać tego zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
new_world Re: Jak widzisz Chorzów 10.02.06, 00:55 sam serwer friko.pl zniecheca do wejscia na te mini stronke. zabojcza predkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Jak widzisz Chorzów 23.02.06, 23:49 świetne zdjęcia, i te chlewiki fajne wyszły:) Odpowiedz Link Zgłoś