Gość: dasda IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.13, 15:09 Na miejscu Pięty już pisałbym list do Byrta żeby nagłośnić całą sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amg53 Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" 12.12.13, 15:13 Estanislao de Torquemada y Talon wydał oświadczenie.Artystka Peszek to jest heretyczka,wobec czego należy uruchomić stos.I tu może być problem, bo trza znaleźć piecowego do obsługi.Chyba że Tomas de Terlikowski zgodzi się w czynie społecznym na obsługę stosu,a to wtedy problem sie rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudownie Szkoda Szefie, że koncert się odbędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 15:15 a Ty będziesz mógł się tylko napinać i czerwienieć na twarzy i krzyczeć po fundamentalistach że to hańba, zamach, prowokacja, zdrada i inne takie Pisuaresy Bawi mnie ta niemoc strasznie. Kompleksy wieku dziecięcego zawsze wychodzą w okresie dojrzałości Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" 12.12.13, 19:14 Ale Burak z tego pięty! Jak ktoś nie chce może nie oglądać , nie słuchać, nie kupować biletu a nie smrodzić publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" IP: *.simant.pl 12.12.13, 20:56 Stanisław Pięta mówi z pogardą o innych ludziach, powinno się mu zakazać publicznych występów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" IP: *.simant.pl 12.12.13, 21:36 Proponuje napis na rogatkach miasta " Miasto Bielsko-Biała PRZEPRASZA za posła Pięte !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
dr_bloger pięta Achillesowa 12.12.13, 22:56 Ja nie wiem, kto to jest ta Peszek, zwisa mi. Ale Pięta - już za sam wygląd zasługuje na wykop. Jak coś powie - to dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2013 Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" 13.12.13, 04:38 Znam najnowszy album Marii Peszek. Nie obraża tam nikogo jak Nergal czy Doda, prezentuje tylko swoje zdanie na temat religii i temat bycia "prawdziwym Polakiem". I to jest zakazane? Wygląda na to że tak. Szkoda tylko, że ludzie odpowiedzialni za kulturę szeroko rozumianą, już jakby spychają problem na innych, boją się odważnie stanąć w obronie artystki (np dyrektor domu kultury), i mieć "święty" spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.12.13, 06:20 Czy to nie jest dyskryminacja ze względu na wiarę/wyznanie ze strony p___osła Pięty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pog IP: *.devs.futuro.pl 13.12.13, 08:36 stasiu p. znowu się popisał, gratuluje ludziom, ktorzy na niego glosowali... Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" 13.12.13, 08:37 ludzie dosyć, sam mam konserwatywne poglądy, ale to co robi Pieta podchodzi pod "śledztwo" w stylu; czy ten pajac chce ośmieszyć wartości konserwatywne? Mamy wolnośc wyboru, jak ktoś nie lubi gdy śpiewa się z pogarda o Polsce, religii, Bogu, czy z ironia wypowiada się o aborcji niech nie idzie na Peszek. Sam jestem fanem muzyki rockowej czy metalowej ( gwno jakie prezentuje Peszek, nie mieści się w kategoriach rocka) i sam lubię kapele uznane za "satanistyczne" jak Marylin Manson, Nine Inch Nails. Polecam w czerwcu wybrać się na koncert muzyków przez duże M, czyli Soundgarden, którzy zagrają w Oświęcimiu! Wspomniany NIN w Spodku. Marzenia z lat 90tych się spełniają:) Wtedy muzyka najgłośniej krzyczała, teraz muzyka to tylko pretekst do wybicia się na pozycje celebryty. Liczy się bardziej otoczka - skandal goni skandal . Dowodem jestmiernota artystyczna pani Peszek. Nie ma głosu, muzyka stworzona prze muzyków sesyjnych jest banalna i przewidywalna. Córunia, którą wprowadził na salony tatuś. Sprzedaż jej płyt jest na poziomie punk'owych piratów we wczesnych latach 90tych. Dajcie więc spokój, bo po co babrać się w czymś, co jest produktem pop-kultury a nie muzyką przez duże M... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDARTA PIETA Do Pana osla IP: *.ip.netia.com.pl 13.12.13, 13:05 Czy z Twej paszczy wyjdzie jakowa madrosc kiedys, glupcze? Daj zyc pajacu, a tobie tez pozwola z twoimi wariactwami jakosc przejsc przez zycie. Peszkowa spiewa bardzo rozsadne i w pelni przemyslane teksty, w dodartku oprawione swietna muzyka. Jestem pewien, ze w dyskusji z nia poleglbys lub biedaczke zakrzyczal swoja glupota. Takie wychowanie, taka forma stabloidyzowanej duskusji spolecznej i miernota dyskusji parlamentarnej plus niewatpliwie choroba psychiczna... Fakt - Bielsko-Biala przeprasza za lokalnego Osla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuPiter Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" IP: *.free.aero2.net.pl 13.12.13, 15:01 Bielsko Biała przeprasza za swoja achillesową piętę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok Re: Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pog IP: *.dynamic.mm.pl 13.12.13, 21:40 ignorowac pisowskiego trolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaczylija Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" IP: *.echostar.pl 14.12.13, 10:53 Dlatego P. Maria nie występuje w kościele, tylko jednostce na którą płacą z podatków tez innowiercy i ateiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 20:49 Cóż za ograniczony imbecyl z tego pięty!!! Wstyd mieszkać w tym mieście jak tacy ludzie nim rządzą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pog IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.14, 22:36 On jest posłem, nie radnym miejskim... tylko, że startował z listy w wyborach do parlamentu w BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nica Koncert Peszek? "Nie, bo o religii mówi z pogardą" IP: *.centertel.pl 11.01.14, 15:14 a co to jest q...a katolickie centrum kultury? dośc tego wpiepsz..... a sie kleru w Bielsku Odpowiedz Link Zgłoś