gazeta_katowice 22.01.02, 18:59 Jeśli wiesz, w którym miejscu można najłatwiej uszkodzić samochód na dziurawej drodze napisz o tym. W redakcji przygotowujemy ranking takich miejsc. Grab Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja,ja Re: Dziurawe drogi IP: 192.168.6.* 22.01.02, 23:47 W Sosnowcu - to jedno wielko dziura ! Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Dziurawe drogi 23.01.02, 08:05 Przodownictwo w Katowicach obejmuje ulica Gliwicka i całe Załęże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: Dziurawe drogi IP: *.katowice.pik-net.pl 23.01.02, 08:32 Katowice ulica Chorzowska dojazd do ronda - to skandal dziur jest tyle ze nie sposob je wszystki zliczyc. Rano mozna zobaczyc auta stojace i blokujace jeden z pasow, czyli te ktore mialy takiego pecha ze nie zdazyly wymanewrowac i wpdly w polmetrowa dziure. Nie bede komentowal ani osadzal kto jest winny bo musialbym uzyc nieparlamentarnych slow... a to juz jest nudne, bo w naszym kraju panuje znieczulica i malo kogo obchodzi ze kierowca obok wlasnie wpadl w dziure i zniszczyl felge czy zawieszenie...to samo dotyczy Was dziennikarze GW, dla wlasnego spokoju nie piszecie o sprawach istotnych przez co ci ktorzy sa odpowiedzialni czuja sie bezkarni... Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Dziurawe drogi 23.01.02, 12:15 A jechałeś kiedyś Warszawską do 1 Maja? Tam są dopiero dziury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Re: Dziurawe drogi IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 23.01.02, 12:20 W Gliwicach jadac z Sosnicy w kierunku Politechniki lepiej trzymac sie srodka (na poboczu mozna stracic kolo) Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Dziurawe drogi 23.01.02, 15:20 Jak to dobrze że nie mam prywatnego samochodu:o) Odpowiedz Link Zgłoś