e_rubi 02.02.06, 17:39 W tym watku bardzo prosze o wszelkie sugestie i pomysly dotyczace naszego forum. Np. chcialabyscie umiescic w naglowku forum, moze inne propozycje nazwy...cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_rubi w sprawie wklejania linkow :-) 02.02.06, 20:12 zeby link byl aktwyny trzeba wpisac caly adres strony HTTP://www.costam.pl zamieniajac duze litery HTTP na male w watku o linkach napisalam malymi i dlatego od razu sie zamienilo na aktywny link i w poscie tego nie widac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.wie Problem techniczny 23.02.06, 13:01 Przepraszam, że piszę tutaj, ale mam taki problem: nie mogę założyć nowego wątku :( mimo, że założyłam konto na gazeta.pl, mimo, że mogę się zalogować na forum, odpowiadać na listy forumowiczek, to jak wciskam "załóż nowy wątek" - pisze mi ze muszę się zalogować (ponownie?) i nawet jak wcoskam "zaluguj" to pojawia mi się strona z tabelką "logowanie" ale tam jest tylko "konto w portalu gazeta.pl - załóż błyskawicznie" a nie pojawia się okinko gdzie mogłabym wpisać swój login i hasło. Czy któraś z Was może mi pomóc? Ewentualnie do kogo zwrócić się o taką techniczną pomoc? Z góry dziękuję Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: Problem techniczny 23.02.06, 13:55 Alu, skoro napisałaś to znaczy, ze jesteś zalogowana. Spróbuj wejść na główną stronę forum, klikając na czerwony tytuł forum Mamy z Bielska... i tam kliknąć na +rozpocznij nowy wątek. Jeżeli po lewej stronie widniejesz jako zalogowana, to powinno się udać. Jeżeli nie, na stronie głownej forum edziecko jest jedno forum o pomocy technicznej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: Problem techniczny 23.02.06, 13:58 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2588601.html powyżej wklejam link gdzie można uzyskać pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.wie Re: Problem techniczny 23.02.06, 14:07 Dziękuję za pomoc, niestety nadal nie mogę rozpocząć wątku. napiszę więc na adres: pomoc@agora.pl może tam mi pomogą. Dziwne to bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Problem techniczny 23.02.06, 16:27 nie bardzo wiem jak Ci pomoc to dziwne ze nie mozesz zalozyc nowego watku a pisac mozesz... mam nadzieje, ze szybko Ci odpisza Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.wie Re: Problem techniczny 24.02.06, 09:28 Już wszystko w porządku - szybko dostałam odpowiedź i już mogę zakładać nowe wątki. Chodziło o obsługę cookies - musiałam włączyć ich obsługę w przeglądarce. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki! Ala Odpowiedz Link Zgłoś