Gość: bis IP: *.isuzu.pl 14.02.06, 09:29 Widzieliście te setki ptaki w okolicach Tesco, Bosmala. Czasami jest aż czarno na niebie. Ciekawe co tam jest, że akurat tam przylatuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albrecht1 Re: Stada ptaków 14.02.06, 09:31 Pola, a na nich tradycjnie coś do zjedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: Stada ptaków IP: *.isuzu.pl 14.02.06, 12:27 jakie pola??? jak one albo latają(jak to ptaki) albo siedzą na drzewach i przewodach. Pola to są 2km dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Stada ptaków 14.02.06, 12:52 No właśnie te pola. Przeciez ptaki piechota nie chadzają :) Dla nich to tuz obok. Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Re: Stada ptaków 14.02.06, 12:58 Gość portalu: bis napisał(a): > Widzieliście te setki ptaki w okolicach Tesco, Bosmala. Czasami jest aż czarno > na niebie. Ciekawe co tam jest, że akurat tam przylatuja? Podobno składują tam tych co głosowali na PiSuarków :):):) Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
pieprz.kajenski Re: Stada ptaków 14.02.06, 13:13 rozdziobią nas kruki i wrony, ja Wam mówię. A tak na poważnie jest to 19 bielski batalion desantowo-szturmowy im.S.Żeromskiego, gotowy do błyskawicznej inwazji :-) Naprawdę możemy czuć się bezpieczni... Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Stada ptaków 14.02.06, 13:50 Heh... to to nic... mnie za to ciekawi co sklonilo te ilosci kaczuszek do zimowania na Bialce :-) Tosz to normalnie chyba kilkaset sztuk wzdluz calej rzeki siedzi, kwacze, o chleb zebrze i gania sie w kolko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: Stada ptaków IP: *.isuzu.pl 14.02.06, 15:00 To są szpiedzy mówie Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Stada ptaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:22 A ja Ci mówię, że one czychają na obijających się pracowników salonów samochodowych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Stada ptaków 14.02.06, 16:04 Co Wy tam wiecie. Okres legowy juz wkrótce. Czekają na becikowe. A kaczki sprytne, rzeką pod sam urząd podpłynęły , żeby wyprzedzic konkurencję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: Stada ptaków IP: *.isuzu.pl 15.02.06, 08:24 kaczki to teraz wszedzie bedą miały fory....a te czarne przy nich też...już wiem dlaczego krążą nad TESCO.... dziś TESCO jutro Auchan pojutrze.....i tak sruuu ....kra, kra Odpowiedz Link Zgłoś