Dodaj do ulubionych

WSA - studiuje ktos tam?

11.05.06, 09:50
Zamierzam od pazdziernika rozpoczac naukę w tej szkole w kierunku
aminstracji ,zaocznie, dlatego prosze o opinie na temet tej szkoły ,czy jest
trudno i czy można płacic czesne miesięcznie ?oraz czym sie różnią studia
stacjonarne od niestecjonarnych,za wszystkie odpowiedzi bede
wdzieczna.Pozdrawiam .Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: gusia Re: WSA - studiuje ktos tam? IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 11.05.06, 10:29
      ja tam studiuje - to typowo prywatna szkola , dla mnie trudno nie jest ale jak
      ktos sie wogole nie uczy to moze miec problemy a tacy tam sa.stacjonarne to sa
      dzienne , niestacjonarne zaoczne.miesiecznie chyba mozna placic ale trzeba pisac
      cos do dziekana o zgode.ogolnie to polecam jak sie nigdzie nie dostaniesz na
      panstwowe bo szczyt marzen to to nie jest.ale jak na prywatna to jest dobra.
      • Gość: kasia2241 Re: WSA - studiuje ktos tam? IP: 82.160.221.* 11.05.06, 11:03
        Ta szkoła została wybrana przeze mnie dorgą eliminacji poniewaz w bielsku nie
        ma kierunków które by mnie interesowały np. psychologia ,pełno
        marketingu ,zarządzania ,bankowosci itp. i chyba adminstaracja najbardzej mnie
        interesuje z tego wszystkiego,czyli szkoła nie cieszy sie najlepszą opiną?
        • Gość: mm Re: WSA - studiuje ktos tam? IP: *.c29.msk.pl 11.05.06, 17:06
          Z tego, co wiem, w rankingach szkół niepaństwowych stoi całkiem dobrze.
          Oczywiście jest jeszcze - często poruszana - kwestia miarodajności tych
          rankingów. Proponuję odwiedzić stronę internetową uczelni.

PS. Należy pamiętać o jednym - to nie uczelnia świadczy o poziomie, lecz
          poszczególni pracownicy naukowi, z którymi ma się przyjemność (lub
          nieprzyjemność) mieć zajęcia.
        • Gość: mm Re: Zapomniałem IP: *.c29.msk.pl 11.05.06, 17:09
          Na Wydziale Informatyki i Zarządzania ATH jest m.in. socjologia (studia podobno
          do najlżejszych nie należą) i stosunki międzynarodowe.
          Może zainteresuje Cię też pedagogika (ATH lub KN).
    • Gość: gusia Re: WSA - studiuje ktos tam? IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 11.05.06, 18:59
      rzeczywiscie jest na 7 miejscu w rankinu niepanstwowych licencjackich w Polsce
      ale wydaje mi sie ze to dlatego ze ma biblioteke , komputery i inne
      pierdoly.poziomu wysokiego to tam nie ma , choc i tak sa ludzie ktorzy sobie nie
      radza.jesli ci zalezy na kierunku to idz ale jak mozesz to lepiej na panstwowe.
      a i jeszcze jedno : na zaocznych jest duzo mniej materialu , mniej wiecej o
      polowe mniej niz na dziennych ale tak chyba jest wszedzie.zycze dobrego wyboru:)
      • kasia2241 Re: WSA - studiuje ktos tam? 12.05.06, 09:57
        niestety nie moge isc na panstwowe z powodu braku czasu ,który posiwęcam dziecku
        • pawel_bielsko Re: WSA - studiuje ktos tam? 12.05.06, 20:29
          mowi sie ze to dobra szkola bo ma swietne gimnazjum i liceum
          • Gość: kasia2241 ??????????? IP: 82.160.221.* 13.05.06, 07:27
            to tam jest liceum i gimnazium ,myslalam ze to WYŻSZA SZKOŁA adminstracji
            • pawel_bielsko Re: ??????????? 13.05.06, 11:16
              no bo jest i gimnazjum i liceum i wysza szkola administracji. ale budynek, sprzet maja od lo, tylko wykladowcow innych
              • Gość: kasia2241 aha IP: 82.160.221.* 13.05.06, 11:52
                aha ,dzieki
                • Gość: gusia Re: aha IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 24.05.06, 21:45
                  tak jest tam LO i gimnazjum ale nie wiem za wiele o ich poziomie ale wydaje mi
                  sie ze opinie jakoby byly takie swietne sa przesadzone . wa kzadym razie w
                  wyzswzej szkole poziom niski jak dla mnie , na panstwowe to niekoniecznie znaczy
                  dzienne ,na UŚ na zaoczne biora wszystkich( ale sporo odpada) , poziom jest duzo
                  wyzszy.jak dasz rade to lepiej tam dojezdzaj w sobote i niedziele.ale jak nie to
                  WSA jest chyba jedynym rozwiazaniem.
                  • Gość: Aga Re: aha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 15:02
                    Prawdziwa prywatna szkoła, płacisz wymagasz.......nie to co państwowa, no i
                    prestiż też nie ten:(
    • Gość: Sylwia Re: WSA - studiuje ktos tam? IP: *.dynamic-ra-4.vectranet.pl 04.06.15, 13:56
      Czesc, tez mam zamiar tam studiowac a na necie sa rozne opinie :/ nie wiadomo czy wierzyc czy nie ;)
      • garolk88 Re: WSA - studiuje ktos tam? 18.02.17, 16:39
        Nie płacą wykładowcom, więc Ci odchodzą. Nie warto rozpoczynać tam studiów.
    • Gość: natalie Re: WSA - studiuje ktos tam? IP: *.play-internet.pl 06.03.19, 10:52
      ja studiuję na WSEHu w Bielsku i bardzo polecam - super profesorowie i atmosfera, w końcu uczelnia która jest dla studenta!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka