malflu 25.05.06, 14:15 Mam pytanie czy któraś z Was kupowała pościel w tym sklepie i czy można płacić tam kartą?www.blanca.com.pl/blanca/oferta-tkaniny.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewal-m Re: sklep Blanca 26.05.06, 11:28 Koleżanka kupowała i jest zadowolona, co do karty to nie wiem. Ja też się napaliłam na ten sklep, ale jak weszłam na strone to ceny wyższe niż na allegro więc rezygnuje z wycieczki tam. Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: sklep Blanca 26.05.06, 13:11 bylam tam miesiac temu i tylko GOTÓWECZKA ale moze sie cos zmienilo od tego czasu:)) A z posieli jestem zadowolona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malflu była,kupiłam... 26.05.06, 13:22 Ok byłam dzisiaj, można płacić kartą. Bardzo miła obsługa. Są komplety pościeli z ochraniaczami na całe łóżeczko. Po długim namyśle wybrałam komplet"budyniowe misie" ale ma tą zaleę,że na odwrocie poduszki i kołderki jest beżowo- brązowa krateczka czyli komplet jest dwustronny!. Bardzo ładne wykonanie :-))))A i w sklepie dużo więcej wzorów niż na ich stronie cudne z aplikacjami (ala Drewex) Odpowiedz Link Zgłoś