Dodaj do ulubionych

ceny paliw !!!!

18.08.06, 21:13
no chyba najwyzszy czas zaczac dzielic sie info o cenach paliw !!!
stwierdzilem ze nasze bielskie stacje delikatnie mowiac zdzieraja z nas ile moga
nie chodzi o jakosc paliw , to kazdy indywidualnie sam ocenia , ale ceny ???
cyzby stopien bogactwa bielszczan jakos wzrosl ??? ja na wlasnej skorze tego
nie odczulem :((
wiec do rzeczy wedlug moich obserwacji oddalajac sie w strone Zywca ceny paliw
maleja i tak
juz w rybazowicach za pb 95 4.30 cos kolo tego
a w lodygowicach skrecajac w lewo 4.19 taniej niz na auchanie

ludzie dajmy zarobic tym co chca zebysmy i my jakos zyli
pozdrawiam
zbyszek
Obserwuj wątek
    • Gość: mk To samo w stronę Katowic :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:27
      Np Shell w Tychach ma niższe ceny paliwa/spryskiwaczy niż w BB
      • Gość: blase Re: To samo w stronę Katowic :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:43
        chyba każdy juz to zauważył, jadąc w trase przez katowice lepiej zalać bak jak najdalej od BB! tutaj są kosmiczne ceny.. Ultimate 98 bywa ze jest po 4.76! Skandal!
    • wikin Re: ceny paliw !!!! 19.08.06, 09:14
      pod Makro, stacja sieci Jeta, weekendowe promocje, ceny ok. 20 gr niższe niż w
      centrum, czasem 98 w cenie 95 i w przeciwieństwie do Auchana nie narzekam na
      jakość
    • Gość: akum7 Re: ceny paliw !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:04
      w Tychach ON jest do 40 gr tańszy; w BB panuje zmowa stacji i Wszyscy trzymają wysokie ceny !!!! :((
    • Gość: PP Re: ceny paliw !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 15:07
      Wybudujmy jeszcze kilka stacji to ceny na pewno spadna. Na Andresa wlasnie
      konczy sie budowa kolejnej.
      • belfek Re: ceny paliw !!!! 20.08.06, 21:02
        No tak ale te zmowy.Kilka nowych stacji i kilka nowych zmow bo to dzis dobry towar:wspolpraca.Dalsze przyklady kumoterstwa?
        • mojave Re: ceny paliw !!!! 21.08.06, 08:00
          na Śląsku ceny sa niższe niz w Bielsku, a najtaniej jest w okolicach ROW
    • biszek Re: ceny paliw !!!! 21.08.06, 09:30
      no coz pozostalo sie dzielic wiadomosciami , dzis wiekszosc aut ma duze baki i
      czasem lepij podjechac nawet kilkanascie kilometrow i takowac taniej
      jak oni sie zmawiaja z cena paliwa , ty my sie zmawiajmy gdzie najtaniej :)

przy tesco w tychach tez znacznie taniej niz w bielsku , a ceny bede znal juz jutro
      mam prosbe , podawajcie ceny paliw i gdzie stacja , tak bedzie latwiej dla nas
      wzystkich
      pozdrawiam i zycze taniego tankowania !
      • Gość: Przemek Re: ceny paliw !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:50
        Ja zazwyczaj tankuję na Jet w Czechowicach. Zdecydowanie taniej niż w BB.
        • pieprz.kajenski Re: ceny paliw !!!! 21.08.06, 13:20
          średnio patrząc, to JET jest najtańszą stacją wśród firmowych, sieciowych. Oni
          tam nie mają żadnych punktów, programów lojalnościowych itp. Po prostu niższe
          ceny i w sklepie zdaje się także.
      • Gość: akum7 Re: ceny paliw !!!! IP: *.kp.pl 21.08.06, 11:44
        "mam prosbe , podawajcie ceny paliw i gdzie stacja , tak bedzie latwiej dla nas
        wzystkich"

tu jest miejsce do takich celów:
        www.autocentrum.pl/?FF=182®ionid=11&placeid=1069308968&pokaz.x=17&pokaz.y=12
    • Gość: grzes najdrozszey jest chyba statoil, ceny biora z sufit IP: 81.219.123.* 21.08.06, 13:14
      *&^$#
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka