Dodaj do ulubionych

Wasze wakacyjne plany

05.06.07, 11:49
Dziewczynki, już czerwiec, wakacje i czas urlopów zbliżają się wielkimi
krokami. Pogoda narazie 'bylejaka', ale mnie marzą się już letnie wojaże. Z
tym, że u nas póki co konkretnych planów nie ma. Wiemy tylko, że przynajmniej
na miesiąc chcemy wybyć z domu. A Wy gdzie jedziecie, co robicie, z kim,
kiedy? Podzielcie się planami, może trochę słoneczniej się zrobi :)
Obserwuj wątek
    • ciri_77 Re: Wasze wakacyjne plany 05.06.07, 12:12
      Oj rozmarzyłam się.... Sporą część lata spędzę z dziewczynami w naszym
      ogrodzie, mąż nie może sobie pozwolić na długi wyjazd, moze uda sie nam wykroic
      choć tydzień i wyskoczyć w góry (najchętniej pod namiot, trzeba dziewczyny
      przyzwyczaić) A dłuższy wyjazd pewnie w październiku lub dopiero na przyszłą
      wiosnę - 2 tyg w ciepłym kraju, z basenem i drinkami z parasolką, ech.... :)))
    • magdulichaa Re: Wasze wakacyjne plany 05.06.07, 12:12
      Ja właśnie jutro wyjeżdżam do Łeby na dwa tygodnie i tyle jak na razie jadę ze
      starszą córką Mały zostaje w domku z babcią tzn moją mamą mąż z nami pojedzie na
      4 dni a potem wraca
      • lazania3 Re: Wasze wakacyjne plany 05.06.07, 12:36
        my za dwa tygodnie wyjeżdżamy nad morze i już robimy wakacyjną listę i nie
        możemy się doczekać,jedziemy do Pleśnej,małej miejscowości położonej miedzy
        Ustroniem a Mielnem,nasz pensjonat położony w środku lasu,do morza parę metrów
        ,już się nie możemy doczekać,mam nadzieję,że pogoda nam dopisze,jedziemy na dwa
        tygodnie,pozdrawiam.
    • e_rubi Re: Wasze wakacyjne plany 05.06.07, 14:47
      Ja juz mam zaplanowane. Dluzszy wyjazd dopiero we wrzesniu - lecimy na 2 tygodnie do Bulgarii, wynajelismy apartament nad morzem i bedziemy sie byczyc na plazy :-)
      A teraz krociutki wypad - przedluzony weekend - w czwartek jedziemy na zlot naszego majowego forum. juz nie moge sie doczekac. poza tym na pewno jeszcze gdzies na jakies kilka dni blisko domu wyskoczymy w lipcu albo sierpniu.
    • kwaliczek Re: Wasze wakacyjne plany 05.06.07, 22:15
      a my w czwartek wieczorem (07 czerwca) śmigamy do Krynicy Morskiej z Alicją,
      moją mama i znajomymi z ich 5letnią córeczką. Zapowiadają się nam wspaniale
      słoneczne wczasy, bedziemy wypoczywać 10 dni , pewnie większosc czasu spędzając
      na plaży :) nawet z tej okazji kupilismy sobie wieelkieegoo vana by się wygodnie
      jechało w chłodnym klimatyzowanym autku
    • a-nulla Re: Wasze wakacyjne plany 06.06.07, 11:20
      Moczenie Susełka w morzu już w tym roku zaliczyliśmy, więc nie wiem, czy nam
      jeszcze raz w lecie urlop będzie przysługiwał:). Z drugiej strony nasze
      surfingowe upodobanie na pewno nas jeszcze na jakiś Hel chociaż na chwilę
      rzuci..
      • mpd3 Re: Wasze wakacyjne plany 06.06.07, 13:07
        A widzicie? Wiedziałam, że jak tyle fajnych kobitek zacznie jednocześnie o
        słonecznych wakacjach rozprawiać, to słoneczko się troszkę obudzi. I już jest
        piękniej :) Wszystkim Wam życzę, żeby plany wakacyjne wypaliły przerastając
        najpiękniejsze wobrażenia. A póki co - miłego długiego weekendu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka