Gość: celop IP: 62.87.236.* 01.07.07, 13:11 Chodza sluchy, ze SDH Klimczok ma zmienic elewacje. Niech pisza ci, ktorzy cos wiedza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Nowy Klimczok 01.07.07, 13:19 Ehehe, jak widzę Klimczok, to od razu mam 1 skojarzenie: Skarbek W Katowicach. Z tą różónica, ze Skarbek nie razi tak w oczy jak nasz Klimczok. Tamten nie odbiega kolorem elewacji od kliamtu, a Klimczok razi mnie już od dawna swoim wyglądam. Żal mi turystów, którzy wchodząc do Klimczoka mają pewnie wrażenie cofania się w czasie. Sorry za offtopic, ale nie mogłam sie powstrzymać :) Podłączam się z ogromną ciekawością pod Twój post: jeśli ma ktoś niusy, to niech pisze :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Nowy Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 13:54 jak dla mnie oznaką cofania się w czasie jest PŁATNA UBIKACJA w SDH, wygląd zewnętrzny jestem w stanie wybaczyć, archaiczne schody na 2 piętro też, nawet BAAARDZO malutki bezpłatny parking mógłbym przeżyć ALE JAK MOŻNA W XXI w ŻĄDAĆ OD KUPUJĄCYCH PŁACENIA ZA KIBEL ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotnik Re: Nowy Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:20 A gdzie tam jest bezpłatny parking?! :@ Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Nowy Klimczok 01.07.07, 16:45 Nie wiem, co Adam miał na myśli, ale moze chodzi mu o te kilka miejsc parkingowych, które są od strony bankomatu PKO idąc od ulicy 11-go do schodów (mijasz wtedy nowy bankomat). Tam niedaleko tych kilku miejsc parkingowych bywa stoisko z okularami. Mogę się mylić, ale te miejsca chyab są darmowe (?). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nowy Klimczok IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.07, 16:54 owszem darmowe ale obowiazuje tam zakaz wjazdu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Nowy Klimczok 01.07.07, 17:13 Taaa, zakazy w BB - toż to koopa śmiechu !!! n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nowy Klimczok IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.07, 17:30 tam bardzo dobrze ze jest zakaz, bo nie wyobrazam sobie samochodow przecinajacych 11 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Nowy Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:25 miałem na myśli te kilka miejsc przy tylnim wejściu do sklepu [w sumie nie wiem czy mozna tam stawać normalnym klientom, ale ja w każdym razie zawsze z tego korzystam] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nowy Klimczok IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.07, 16:55 celop: skad dochodza Cie takie sluchy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celop Re: Nowy Klimczok IP: 193.24.201.* 02.07.07, 11:42 Sklepikarka z Klimczoka dala znajomkowi cynk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nowy Klimczok IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.07.07, 11:01 potwierdzaja sie te informacje: www.bespress.pl/art.php?i=2637 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celop Re: Nowy Klimczok IP: *.chello.pl 15.07.07, 21:16 Konkurencja ze Sfera 2 to byloby spore wyzwanie dla Klimczoka, na miejscu Spolem przestawilbym sie na uslugi, ktorych Sfera 2 nie bedzie oferowac, bo 2 wielkie, konkurujace centra handlowe w odleglosci 20 m od siebie to bylby taki polski precedens wybitnego przesycenia rynku raczej:) Ciekaw jestem, czy w klimczoku znikna stoiska i pojawia sie sklepy o wiekszej powierzchni, a przede wszystkim, jak bedzie wygladac elewacja, bo w koncu musza ja jakos dostosowac do nowego charakteru Placu WP, chyba, ze starym zwyczajem wszystko zostanie spieprzone np przez jakiegos architekta z Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliveinchains Re: Nowy Klimczok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:42 czy to prawda, że Klimczok powstał kosztem kilku stylowych kamienic pl WP? Wg mnie Klimczok i to rózowe obok najlepiej byłoby wyburzyć i postawic tam kilkanaście stylowych kamienic oraz mały park. Mam nadzieję że szybko padnie po wybudowaniu Sfery 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celop Re: Nowy Klimczok IP: *.chello.pl 18.07.07, 21:06 > Wg mnie Klimczok i to rózowe obok najlepiej byłoby wyburzyć i postawic tam > kilkanaście stylowych kamienic oraz mały park. Proponuje wystylizowac Klimiczok na stara kamieniczke... A tak serio, to oczywiscie byloby swietne rozwiazanie, gdyby w miescie brakowalo wazniejszych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nowy Klimczok IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.07.07, 21:41 > Proponuje wystylizowac Klimiczok na stara kamieniczke... A tak serio, to > oczywiscie byloby swietne rozwiazanie, gdyby w miescie brakowalo wazniejszych > inwestycji. miasto przeciez nie ma nic do klimczoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celop Re: Nowy Klimczok IP: *.chello.pl 18.07.07, 23:03 > miasto przeciez nie ma nic do klimczoka Inwestor prywatny kamienic by nie zbudowal, wiec ewentualna budowa wymagalaby uprzedniego kupienia Klimczoka i terenu Spolem przez miasto, co wydaje sie byc oczywiste. A o tym wystylizowaniu Klimczoka to taki zart(informacja dla osob, ktore nie sa w stanie tego zauwazyc) Odpowiedz Link Zgłoś