Gość: koniczynka IP: 212.106.18.* 10.08.07, 09:52 Witam, - czy jest w Bielsku TESCO? A jeśli tak, to czy są tam tylko artykuły spożywcze czy jest to duża hala na której jest również odzież, obuwie, zabawki? Z góry dziękuję za odpowiedzi, I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: tesco 10.08.07, 10:20 Gość portalu: koniczynka napisał(a): > Witam, > > - czy jest w Bielsku TESCO? Tak > A jeśli tak, to czy są tam tylko artykuły spożywcze czy jest to duża hala na której jest również odzież, obuwie, zabawki? W hipermarkecie jest duży asortyment (ul. Warszawska 180), bo to duża hala. Są tam artykuły spożywcze, odzież, obuwie, zabawki, itp. > > Z góry dziękuję za odpowiedzi, > I. > Generalnie w BB jest hipermarket Tesco i kilka supermarketów Tesco. www.infomaza.bielsko.pl/supermark.php Chyba wszystko napisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: tesco IP: 212.106.18.* 10.08.07, 10:25 Wielkie dzięki, właśnie o to mi chodziło :-) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: tesco 10.08.07, 10:31 Gość portalu: koniczynka napisał(a): > Wielkie dzięki, właśnie o to mi chodziło :-) Cieszę się :) > > Miłego dnia! Dziękuję i wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś