mpd3 04.10.07, 20:45 Nat zasnął, łóżko pościelone, kolacja zjedzona. Idę pod prysznic i do wyrka wskakuję. Spać mi się chce choć pora wczesna. Miłych snów kobitki. Napiszcie jutro co Wam się śniło :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower Re: Dobrej nocy Wam życzę 04.10.07, 21:37 jak nie zapomne co mi się śniło to napisze :) spokojnej nocy :* Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: Dobrej nocy Wam życzę 04.10.07, 22:15 Śpij dobrze! Ja właśnie wyprałam kieckę na wesele i zastanawiam się czy się w nią zmieszczę:) a jak nie to idę w sztruksach. I prędko nie zasnę bo zeżarłam tonę cista i jest mi źle, łeeeeeeee, to łakomstwo. Podobno jak się człowiek naopycha na noc to nic fajnego mu się nie śni, ale postaram się wyłamć. Odpowiedz Link Zgłoś
weteranka13 MPD3 05.10.07, 00:54 Ciekawe, co Tobie się teraz śni? Czary mary, niech to będą najbliższe wakacje spędzone w wymarzony sposób.... Albo nie, niech to będzie spełnione największe marzenie, a potem niech się spełni w rzeczywistości. W przyszłości bliższej niż dalszej!!!! Czary mary!!!! Stara czarownica W-13 Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Dziękuję, dziękuje! 05.10.07, 09:16 Jak miło! Ja wtulona od dawna w podusię, a Wy tu tak dobrze mi życzycie! Dzięki! Weteranko, co mi się śniło opisałam już w innym wątku. Najbliższe wakacje? Hmmm... No, z tym porodem to w sumie jeszcze wszystko możliwe :)) No i wyszło też na jaw, co jest moim największym marzeniem - nieograniczony dostęp do pysznych czekoladek!!! :))) Tylko pogratulować mi ambicji :)) Odpowiedz Link Zgłoś