qin 11.02.08, 21:47 Jakie to smutne! a teatry,wystawy biblioteki znajomi ?.Co takiego ciekawego jest w tych centrach nic wszędzie to samo strata czasu i nic więcej!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qin Do centrów handlowych chodzimy milionami 11.02.08, 21:55 Po co w Gliwicach drugie identyczne Centrum Hondlowe i Multi Kino? jeśli obok istnieje ogromne Forum raczej pustawe mieszkańców nie przybywa czy Rada Miejska nie ma innej koncepcji tylko "Wesołe Miasteczko" w centrum i dla tego ma powstać 6 pasmowa droga przez ścisłe centrum Gliwic niszcząc je i uniemożliwiając zyc mieszkańcom w smogu i hałasie.Ta DTS łaczyc ma tagże parę cen logistycznych KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami 11.02.08, 22:10 Jestem b.zmęczona wysłałam i nie sprawdziłam oczywiście pisze się także .Co nie zmienia faktu ze mieszkańcom ul Zwycięstwa Czestochowskiej,Dubois Piwnej Bohaterów Getta WarszawskiegoKonstytucji Orlickiego Konarskiego Dworcowej Jasnogórskiej Powstańców Barlickiego i innych oraz pacjętom Instytutu Onkologi nie bedzie sie żyło najlepiej jak ta zgraja OSZOŁOMÓW przyjedzie do Gliwic i nie znajdzie tu nic innego !!co nie mogłaby znaleść na miejscu w Katowicach w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mbewe Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami IP: 79.139.1.* 11.02.08, 22:20 Po co jechac w gory, isc na spacer z dziecmi, psem, zwiedzic ciekawe miejsca jak mozna jechac na pielgrzymke do światyni konsumpcjonizmu bo to takie jazzy i trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami IP: *.gl.digi.pl 11.02.08, 22:45 Najlepiej zostawić było hutę a i jeszcze ze dwa marteny dowieźć i odpalić.... wtedy bedzie ekologicznie i zcysciutko że hej... normalnie w tym glajwitzu gorolo richtig padło na mózg.... Jeszcze yno profesorek z kamerom niych sie sam łodezwie jako fiszbin abo jak i bydzie grało.... a kaj stowarzyszyni obrońców ulicy Konarskigo.... łoni już padali ło armageddonie przi okazji wydłużania tyj ulicy tersoki kolejno apokalipsa.... colki szczynści ze zwykłe ludziska majom w gowach łolyj a niy tak jak te yntylygynty.... Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami 11.02.08, 22:57 Gościu co ty piszesz oczywiście i tym placem ogromnym należy coś zrobić nie wolno go tak zostawić ale czy jedynym pomysłem jest 10 hipermarkiet i multi kino W Gliwicach naprawde jest wystarczająco duzo sklepów .Ta ziemia jest potwornie zanieczyszczona chemicznie jak to sie ruszy zacznie pylic ...co zrobimy z ta ziemia wybraną .Komu ja podrzucimy ?Czy po oszyszczyszczeniu rekultymacji to miejsce idealne jest na park i przyjazdne małe osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami 12.02.08, 03:27 --------------------------------------------------------------------- Ta ziemia jest potwornie zanieczyszczona chemicznie jak to sie ruszy zacznie pylic... co zrobimy z ta ziemia wybraną. Komu ja podrzucimy? --------------------------------------------------------------------- A zdajesz sobie sprawę, ile taka rekultywacja kosztuje? Nasze miasto jest bogate, ale nei aż tak. Właśnie po to są inwestorzy, żeby przy okazji robienia własnego biznesu zrobili też coś dobrego dla miasta. To oni się będą martwić, co zrobić ze skażoną ziemią. Już samo wyburzenie tej huty to był spory wysiłek finansowy, na który miasta pewnie by nie było stać. Teraz ten teren musi na siebie zarobić, a jak niby ma na siebie zarobić park? Nie wspominając o tym, że park przy ruchliwej magistrali kolejowej to jest wątpliwy pomysł. Taki teren naprawdę nie daje zbyt wielkiego wyboru deweloperowi. Mieszkać też tam raczej nikt nie zechce (bo głośno), podobnie odpoczywać. A sklepów wciąż jest mało. Wystarczy zauważyć, jakie oblężenie w weekendy przeżywa Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Styan Do centrów handlowych chodzimy milionami IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.08, 22:59 Jestem bardzo ciekawy jak ludziska bę dą dojeżdżali do owej sfery ? Będzie makabra. Już teraz przejazd przez Wałową i Mostową to makabra, a jak wybuduja Sfere II.To hyba lepiej będzie helikopterem.Czy ktoś pomyślał ędzie jak będzie odbywał się ruch po wąskich uliczkach koło Sfery ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami IP: *.chello.pl 12.02.08, 01:26 Brawo "qin" !! Przez te idiotyczne centra handlowe, zanika życie towarzyskie,a naród systematycznie już głupieje na ich punkcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik ktoś ci każe chodzić do tych centrów handlowych? 12.02.08, 09:39 to że czyiś znajomi wolą chodzić po tych centrach zamiast spotykać się z wami malkontenci świadczy tylko o tym że bardziej wolą towarzystwo tych centrów niż wasze. Nie chcesz nie chodź. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 12:41 nic się nie zmieniło, ceny w małych sklepikach są nie rzadko wyższe o 50% od tych z marketu.Zakupy w małym sklepiku to najczęściej słaby wybór drogich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Do centrów handlowych chodzimy milionami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 19:41 Nienawidzę centrów handlowych. Łażenie po nich jest męczace - te tłumy, hałas, muzyka, nieustanny jazgot. Nie byłam do tej pory w Silesia City Center i nadal się tam nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin80 Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami 12.02.08, 22:43 ludzie oprócz znajomych mają też przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
kozalesz Re: Do centrów handlowych chodzimy milionami 13.02.08, 11:47 Ciekaw jestem jak policzyli tych wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś